41

Джон

преди 10 години

Има развитие защото са се изолирали от наднационалните/ционистки грабители и въпреки санкциите които им налагат, както сега започват и на Русия се развиват. Все пак трябва да се има напредвид че това е пропаганден клип показващ само добрите страни, там има диктатура и концлагери за инакомислещите, хора с промити мозъци и едностранчиво мислене, репресии и чуство на угнетеност. Има и хора бити и изтезавани и подлагани на гаври в концентрационни лагери. Има забрана и преследване на християнството.

40

Анонимен

преди 10 години

Абе къде са им канибалите??? Къде е голият народ-умиращ от глад??? Тия корейци,в много гадна столица живеят--без ток,без метро,без обществен транспорт и всички са голи и боси......Май информационното затъмнение го правим ние--демократите.......Немогло да се снима военни обекти-то във всяка държава неможе.Имало неблагополучни райони--Еми в Париж,Лондон,Ню Йорк,Берлин,Рим....гетата какво са???

39

Анонимен

преди 10 години

До АнонименУ нас няма тротоари! В големите градове те са потънали и с разместени плочи. Пълно е с безразборно паркирани автомобили. Интересите пречат да се въведе ред Ходил ли си скоро в Созопол? Трагедия...

38

Софиянец

преди 10 години

София беше допреди 25 години един многоприятен град с планина, паркове и минерални извори. После, уви, субпродукти на Демокрацията се оказаха махането на софийското жителство и нашествието на всякакви мякащи ***, които заляха София като скакалци, оцвъкаха, омазаха, и ако щете *** този град!

37

Мразещ комунизма

преди 10 години

Това го живях 40 години и после се освободих от красивите картинки на комунизма като избягах през несъществуваща вече комунистическа Югославия,през Триест ,Италия,Европа ,Америка и т.н.Някой се опитва да ме убеди че в затвора е по хубаво от свободата .Ха ха ха ха ха ха Весело или тъжно ...а

36

Анонимен

преди 10 години

Нещо като в Китай шиоки комунистически площади и улици, пропукани тротоари и безброй *** обществени тоалетни.Страхопочетанието се чете в погледа на всеки човек. Доволен недоволен длъжен е да изглежда доволен.Подобно на България с тази разлика че днес българите свободно изказват мнения, свои, чужди, обмислени и необмислени и всички плюват към всички.

35

Анонимен

преди 10 години

До 53Не знам какво те спира да си грабнеш куфарите и да отидеш на някое прекрасно място като Русия или Северна Коеря и да живееш в рая... гледай какво е чисто а :) като за снимка направо как да не ти се доживее там в този рай :)))

34

АТАКИСТ

преди 10 години

САМО АТАКА И ВОЛЕН МОГАТ ДА ПОСТРОЯТ НАНОВО СОЦИАЛИЗМА И ПРАВОСЛАВИЕТО И ДА НЕ ДОПУСНАТ ВИРУСА ЕБОЛА НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ТЕРИТОРИЯ!

33

Шоп

преди 10 години

До славянин Нямаш право да даваш такива оценки, защото нито си кореец, нито българин, нито руснак даже. Ти си просто ***. Не знам в каква люлка са те люлели, за да плюеш така по България. И какво за метрото? Значи не са го строили за транспорт, а за да се крият по време на война. Ами ок, ние нашето сме го построили за да се возим на него и затова е подпаважно. Ако щат да си построят и по-дълбоко.

32

Боян

преди 10 години

Прочетох толкова гнусни коментари, че си казах: "Хак ни е с такива ***!". С каква ненавист казвате на бялото - черно. Познавам хора, които са били в Пхенян. Метрото. Това не е подпаважното метро на Ню Йорк, а е дълбоко, както се видя и на клипа. Защо дълбоко? Защото под Пхенян има още един Пхенян със скривалища, складове, всичко готово за война. Корейците така изпатиха от американската агресия, че днешните им вождове само за това говорят. И все пак Пхенян е красив и чист. Въпреки пропагандата

31

EU citizen

преди 10 години

Като маймуни в клетка гледаха хорицата в метрото. Същото е като тука преди 50 години, сега се учат да карат ролери.

30

Църо

преди 10 години

До Мизерияя се разходи малко из софийските катуни кв. Левски, кв. Обеля, кв. факултето, мръдни на 50 - 200 км от София или Варна в некое село или град като Червен бряг, Лясковец, Септември... да видиш какъв просперитет ни донесе ЕС и евроатлантическата интеграция... Разходи се из предградията на Видин или Плевен - вече бивши градове... едва ли ще видиш такава разруха в Сев. Корея!!!

29

Зум

преди 10 години

Муааахахаха! Доста по-чисто, модерно и приветливо изглежда от *** София...!

28

Анонимен

преди 10 години

Изглежда въпреки десетилетията ембаргото и санкциите Северна Корея живеят по добре от България след 25 години демокрация. Факт е, че през последните 50 години населенито на Северна Корея се е увеличило от 10 милиона на 26 милона. Явно приказките за глад и мизерия са чиста пропаганда - мизерията е в България. Но си имаме айфони и молове и западни коли а С. Корея си нямат.

27

Какво им се чудите

преди 10 години

Комуниста ще убие баба си и ще изнасили майка си в името на Москва... то горе-долу същото и в Северна Корея... там кучетата ги разкъсват в името на вожда...

26

Анонимен

преди 10 години

Подкрепа сред населението на страните, които управляват към 13.08.2014 г.:Барак Обама - 13 %Владимир Путин - 87 %.

25

Анонимен

преди 10 години

Изобщо не е зле... Приятно изненадан съм! Да не повярваш!

24

Стар комунист

преди 10 години

Хахаха, да ви дам ли снимки от Ню Йоркското метро, а седерасчета?

23

Мизерия

преди 10 години

Аз видях само бетон, пусти улици, строителство в стил бункер и 20 метрови портрети на вождовете на всеки ъгъл. Дайте да видим и някой кадър от провинцията, други градове (концлагерите)???!? Нямали право снимат неразвити области?? Ааа много лесно се измъкват и прикриват мизерията така. За да се добие реална представа за стандарта на живот в една държава трябва да се види как живеят всички класи на обществото и да се направи някава средна преценка.

22

бай иван

преди 10 години

алооо, анонимния. спри алкохола. Батенберг е обединителя. Борис III е цар-вула също като баща си Ферди и синчето си Мони Две.