11

10, 11

преди 9 години

благодаря за разяснението. Дали това не е причина за агресия срещу прилагащите заключване? Много хора са пазачи и работят с катинари и ключалки. И кучета имат, със зъби. Може би всички те са в играта от едната страна - активната? И се държат като общност. Явно е, че ще заключат възможността за действието препикаване на 9 катинара. Да не искаш да те издебнат и хванат?! Опасно е и неразумно. Просто остава само вечната причина за агресия срещу тези хора. ***, бих казал.

10

Анонимен

преди 9 години

Какво е хаштаг?В българския такава дума няма.

9

Анонимен

преди 9 години

Лесно се махат, изнасяме 2 вагона "събратя" и те ще ги омахат барабар с моста в рамките на 24 часа.

8

Продълж./за магиите/

преди 9 години

В старо време, българите вярвали, че ако един мъж се окаже импотентен, значи някой по магически начин е "заключил" половата му мощ. Препоръчвало се мъжът сам да извърши магическо действие, за да се "отключи". Той трябвало нощем да обиколи девет врати, заключени с катинар и да се изпикае върху тези девет катинара. Вярвало се, че щом на сутринта катинарите бъдат отключени, ще се "отключи" и неговата мъжка сила. Затова избирали врати на дюкяни, за да е сигурно, че ще бъдат "отворени" на сутринта.

7

Относно катинарите

преди 9 години

В старо време у нас също били правени магии с помощта на катинар, само че този тип магия е била зловредна. Чрез нея "заключвали" късмета на някого и хвърляли катинара в пусто място или в изоставен кладенец, та никой да не го намери и да не "отключи" късмета на омагьосания ***.По същия начин, пренебрегнати моми "заключвали" потентността на онзи, който ги е изоставил, в навечерието на сватбата му. Така се тълкували причините за мъжката полова немощ. /Продължение/

6

До 5

преди 9 години

Добре си го написал,но трябваше да уточниш - в какъв смисъл България,преди 09.09.1944 е била на четвърто място в Европа и на осмо място в света.Това,което аз прочетох преди време, бяха статистически данни от края на 30-те год. на 20-и век. Тогава, по стабилност, нашата валута се нарежда веднага след английската и германската, заплатите на работниците ни са били на второ място в Европа, а по отношение на цените сме били на последно място сред европейските държави - тоест, у нас е било най-евтино

5

свинско християнство

преди 9 години

Аре беее! Кой ще се осмели да каже механизмите на тез актьори? Предайте проституциата най после! Те не са владетели на живота! Кучеа с ключеа!

4

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Да бе , а Мосю Бриколаже на кой ще продава китайски катанци?

3

Анонимен

преди 9 години

Ми те са колкото кучета умни, понякога и по някоя по-интелигентна ***, а на брега - смълчано гробище.

2

хихо кокомеро

преди 9 години

Те мюсулманите им се развъдили като листни въшки в държавата, а те седнали *** му с *** катинарчета по мостовете да си закопчават. ***, обречени скоро да се молят в джамии. Ако не те - то техните деца!

1

освободете любовта

преди 9 години

Пожелавам ви, ако сте някой заключен *** с хваната по този начин сила за нечия младежка връзка, да ги нарежат като в Рим! Много точно мото, как се не усещат тез егоистични животни, как?!