113

Анонимен

преди 9 години

ДАВАЙ РАДАНЕЕ МАЧКАЙ ГЕРБЕРУГИТЕ САМО СДС

112

Анонимен

преди 9 години

Браво на Радан Кънев! Трябва да подкрепим демократичните начинания и мисли ,а не да се драскат глупости тук. В противен случай - просто заслужаваме съдбата си,а именно МУТРОМИЛИЦИОНЕРСКИ ГЕРБФАШИЗЪМ!!!

111

Анонимен

преди 9 години

ра-ДАУН Кунев.Брей, че противан личност!

110

баба гицка

преди 9 години

Ех, Рамаданчо, и ти се нареди в гнойната коалиция!

109

будали

преди 9 години

Този комунизъм който го предлагат от ГЕРБ не го щем Бойко не ни трябва като управляващ а като опозиция той и без това не ходи на работа

108

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ сега ще спечели. Цялата държавна машина и повечето общини са техни. Фалита им ще е на следващите местни избори, когато РБ ще ги измете от София, а в страната другите партии ще ги бият. И като го няма инструмента, общините, изборния им крах на президентските и на парлавментарните избори ще дойде закономерно. Честита последна победа гербаджии!

107

до РКостов

преди 9 години

нещо позитивно няма ли да ви родят *** глави?!?Усещате ли колко значим е Бойко Борисов?! Всички започват и завършват твърденията си с Него!!!

106

Венелин

преди 9 години

Добро утро, Ра(***)дане!Като тичаше пред порламента това не го ли знаеше, че ще стане?

105

до 123

преди 9 години

Това откъде го знаеш, да не би да ти е звъннал на ЕГНто :-) :-)

104

Анонимен

преди 9 години

БСП и АБВ са оригинална издънка на БКП/дс,кгб!Герб е мутро-милиционерска издънка на БКП/дс,кгб!ДПС е етно-доносническа издънка на БКП/дс,кгб!АТАКА епроруска издънка на БКП/дс,кгб!ББЦ е хулигано-мутренска издънка на БКП/дс,кгб!Това е самата истина форумци!

103

Анонимен

преди 9 години

Няма "БИВШ" комунист , "бивша" ***,"бивш" ДС-ар,"бивша" мутра и "БИВША"бкп/дс,кгб....Успех на ДЕМОКРАТИТЕ от РБ!!!!!!!Успех на ДЕМОКРАТИТЕ!

102

Todoroff

преди 9 години

БСП-тролчета, докато Танов беше шеф на митниците, всяка година растежът на приходите на АМ беше три пъти по-голям спрямо растежа на БВП, а през тази година на БСП и ДПС темпът му се срина тройно, въпреки че Танов им завеща много по-добра организация и оборудване спрямо това, което те му завещаха преди 5 години!

101

Анонимен

преди 9 години

Нали виждате, задачата на гербавите е цялата власт - 121 дупетата. И понеже това няма как да стане по нормален начин, сега се върши всичко ненормално. Включително и плюенето по РБ и Радан. Абе ей будисти, гледайте си вашите, какво плюете тука. Вижте се на кво приличате бе. Как РБ да има доверие на ГЕРБ като цялата ви *** армия не плюе по БСП а по РБ. Нещастни сте и слаби и ви е страх много от нормален коалиционен партньор, за вас идеал е коалицията Бостан. Що не пишете и ред против ДПС. БКПари!

100

Анонимен

преди 9 години

ей ТодогерберOFFFFF А ДАНО ПУКНЕШ КАТО СИ ВЗЕМАШ *** НАДНИКА.

99

Анонимен

преди 9 години

Само демократите МОГАТ да оправят клетата ни Родина към по-добро...Само те могат да помогнат на българите да живеят достоен,спокоен и истински живот без комунизъм!

98

Анонимен

преди 9 години

Радане, не забравяй, че който се коалира с ГЕРБ гори. Питай Волен и Янето. А и който не се коалира понася удара на форумните гербави тролчета, които се отличават с това че са най-тъпите тролчета. Вервай ми около изборите толкова помия ще ти изсипат върху главата, поеми си въздух да издържиш. Успех братле. Трудна е битката с комунистите, но с мутро-комунистите е безнадеждна. Там няма правила.

97

костовак

преди 9 години

Глупаво момче е този, с неадекватно поведение....

96

Анонимен

преди 9 години

ТодороФфффффф стига фъфли ве ходи на контрапротест срещу Ало Ваньо.

95

Анонимен

преди 9 години

Евала Радане, евала, юнак. Кажи на тоя народец, че скечът няма да им мине И тоя път.Дано станеш лидер на РБ, защото агентите на ББ в РБ всячески ще искат да те бламират.

94

Анонимен

преди 9 години

Успех на РБ! Успех на демократите! Ние сме с Вас!Бог да пази България!А М И Н !