56

има една приказка:

преди 9 години

Като не ти харесва, не го яж!

55

гарабедчо

преди 9 години

Опигархско ***.

54

123

преди 9 години

Господин Кадиев, Вие непрекъснато критикувате БСП, но веднъж не Ви чухме да критикувате корупцията и безобразията, които се извършват в общината, за конфликта на интереси на гл. архитект и фирмите му и т.н. А Вие сте там вече много години. Това е работата Ви.

53

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

Другарю Кадиев, аз съм бил член на БКП и не се срамувам от това! Безкрайно ми е обидно обаче БСП да бъде сравнявана с БКП. Това са различни Вселени! Едната градеше, другата крадеше и краде! Тава е една клиентелистка партия, говоря за БСП, която поради това , че работи срещу националните интереси на България трябва да бъде забранена! Давам пример в най-близкато минало! Вигенин пръв призна фашисткия режим в Украйна! Стойнев тайно подписа договора с Уестингхаус! Мога да изброявам до утре! Забрана!

52

Анонимен

преди 9 години

Да ви питам нещо - има ли някой подобен който да го пускат по олигархмедиите и да хвали БСП, освен оная баба, която е майка на Достена Лаверн и е толкова въоръжена с плиткоумни про БСП речи, че даже елементарните протестърчета печелят някоя точка срещу нея. Да вземе да се скрие тая лелка. Та има ли някой такъв на абонамент като Кадиев? Разбирам че си пази бизнеса човекът, агитира за ГЕРБ. Зависим човек от парите свои. Може и бизнес кредит да има завалията, а три деца гледа.

51

Анонимен

преди 9 години

Кадиев, щом БСП не заслужава, значи според теб ГЕРБ заслужава. Ха тогава щом така мислиш прави като Триличников - бягай в ГЕРБ направи някаква подписка за рефурендум и ходи при победителите. Там са все такива. Само спри със свободните словоизлияния след трансфера ти, защото ще те изключат и за неправилно дишане. Пич си но прекаляваш. Пише си гербер и се ощастливи.

50

БКП

преди 9 години

До Анонимен-40 ;Напълно споделям мислите и разсъжденията ти.

49

Анонимен

преди 9 години

До ВесоНе, той е повече от долен ***! НИЩОЖЕСТВО ЖАЛКО !!!!!Дано го стегне най-лошото, а там в отвъднтото не се ходи с ремарке!!!

48

Беден Малък Член

преди 9 години

Въпреки че Кадиев и семейството му съвсем не са бедни и минават за червени милионери, казаното е абсолюютна истина! Докато не се изреже Станишевия тумор, БСП ще бъде все така на командно дишане. Може би това искат кликата около Станишев - да са материално добре на първо място, пък партията? Да го д*ха партията.

47

Анонимен

преди 9 години

към Весо:Какво общо има този човек с БСП?!НИЩО!нИТО Е СЪГЛАСЕН С ДЕЙНОСТТА ИМИЛИОНЕР Е ,ИМА ЕЛ.РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНОД-ВО,помага на враговете на собственатаси партия, а бе въобщеБОКЛУК!

46

ВАЛЕНТИН

преди 9 години

КАДИЕ НАЛИ СЕ ОПЛЕСКА С ИЗКАЗВАНЕ ЗА КТБ. И СЕГА СЕ МАЗНИ ДА НЕ ГО ОТНЕСЕ ЧЕ НАЛИ ИМА ЗАКОН ЗА ТЕЗИ КОИТО РАЗПРОСТРАНЯВАТ ВРЕДНИ СЛУХОВЕ ЗА БАНКОВАТА СИСТЕМА.

45

Анонимен

преди 9 години

Спокойно Жоре, щом не заслужава да спечели - няма да допуснем тая несправедливост. Той и втория ви кон Бареков нещо не може да бяга, та няма да участва в изборите. Ти партията не я мисли, тя си умира и без теб и слава Богу, че иначе още ще живеем в пещерите препасани с животински кожи като руснаците, докато хората пътуват в космоса.

44

Анонимен

преди 9 години

Кадиев е голям ***, който прегаря от амбиция и редовно го шамаросва реалността - никой не го харесва и никой никога няма да гласува за него под каквато и да е форма. Той е такъв ***, че няма начин да спечели дори от втори ТОТО шанс, щото ще уцели поне една цифра, която да го декласира. Сигурно е рекордьор по изгубени избори за някакъв пост. БСП не заслужавало да спечели, демек ще спечели ама не би било справедливо. БСП никога не е печелило избори, не виждам как това ще се промени.

43

Подлога на мутрите

преди 9 години

А,бе, Кадиев, кой те излъга, че ставаш за политик? Що за глупости плещиш? Знаеш ли какво го чака бизнеса, ако Герб се върне на власт? Имаш ли представа какъв рекет, какво фалиране и удушаване на фирми беше при Герб? Вместо да да впрегнеш сили, за да не се срине пак икономиката като при Герб до африканско равнище, ти ръсиш простотии заради някакви лични амбиции. Не виждаш ли, че ти дават думата само защото правиш пропаганда на мутрите! А "Ало, Ваньо, снощи Мишо Бирата ми се обадИ пак" заслужава?

42

ime

преди 9 години

Като не спечели БСП, ще спечели ГЕРБ и все тая. Средната класа го отнася, ГЕРБ+БСП си гепат ДДС, организират контрабандни канали, създават фирми, които не плащат данъци и мита, опъват чадър над едрата престъпност, вземат си процента от чужди инвеститори, експлоататори и приватизатори, теглят кредити от банки, които после фалират, спонсорират медии и т.н. Списъкът на далаверите вероятно е много по-дълъг. А сиромасите и средната класа го издухват, защото си плащат всичко.

41

gogo

преди 9 години

Тоз е голяма кукувица.Кой му плаща тв изявите.

40

Анонимен

преди 9 години

Лустрация и мажоритарен вот. Това е единственото спасение на България!

39

DreamTheater

преди 9 години

Невероятните глупости написани от Кутевите неграмотни ,празноглави тролчета ме развеселяват!Бил предател,агент на АБВ,агент на ГЕРБ!!!Не,просто човекът си е милионер (както всички в управлението на БСП) и си говори каквото си иска.Това ,че някой се дразни и ядосва си е негова работа.

38

И-ОВ

преди 9 години

НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА ХОДИШ И ЛАЕШ КАТО ГЛАДНО КУЧЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ СОЦИАЛИСТ А ЕДНО МРЪНКАЛО - ТЕЗИ КОИТО ТЕ КАНЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ТИ ГЛЕДАТ СЕИРА *** ТАКЪВ

37

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 39на българите разума си е ОК ! Те не искат БКП ...Руснаци като тебе го искат ..