29

Анонимен

преди 9 години

кога е протеста за Ваньо Танов

28

пипилот

преди 9 години

До Богдан16% от имащите право на глас. бб и компания представят мялка част от българите, като таква какво очакват, пълна власт? освен това, новия модел е никой еднолино, така се бяга от отговорност и има за всички участници. ние да се пенявим тук..

27

info.

преди 9 години

Институции в БГ???Това нещо има ли го изобщо тука!

26

Анонимен

преди 9 години

Прочетете новината веднага вдясно. В *** виновни и наказани никога няма и няма да има. Така е направено. За какво да гласувам? Абсурд - няма да гласувам! Няма смисъл

25

optimist

преди 9 години

Гласувайте! Ако ще и за Светльо Хиподила,но гласувайте, защото негласуването отново ще ни доведе някоя абсурдна коалиция на БСП и ДПС...

24

Богдан

преди 9 години

Ясно е че мнозинството пак ще гласува за ГЕРБ с ББ..въпросът е тези които бдят за честността на вота,да не допуснат подмяна като миналата година,когато ГЕРБ пак спечели но загубилите се сдушиха и обявиха за морални победители,а знаем какво е морал по техните критерии..да знаят,че този път няма да минат с танци и бял роял,автобус и др.подобни,защото чудесата не се повтарят..

23

Тъпа мутра с кораб

преди 9 години

Ало Ваньо дали и той ще бди за телефонните ЕГН-та дали са честни и ще има ли митническа такса за гласуване с телефонно ЕГН!?

22

тит

преди 9 години

До работниктова преди да тръгнеш на работа на магистралата ли го написа? много късно почвате бе, що не си вече на пангара?

21

работник

преди 9 години

Цяла година работихме по пътища и магистрали без да ни плащат. Смениха правителството и Директора на АПИ и веднага на другия ден ни дадоха заплатите. Е кое е социалното правителство. Със сигурност не е БСП-ДПС. На тези избори никой няма да гласува за тях.

20

БРАННИК

преди 9 години

Гаранция има една, пак някой ще се оака до ушите, докато ние си пием кафето, бирата или ракията, без да имаме мнение и същевременно имайки отговор за всичко. Най-обичаш да си роб!

19

Анонимен

преди 9 години

Така, така. Семето на съмнението е посято. Сега следва да си го поливаме редовно, с подобни статиики всяка седмица. След което БСП пак ще почнат да говорят за честността на изборите, след като вземат 10-13%, дори и жалби към суда ще полетят. Жалко, че бюрека си обра крушите към Брюксел, иначе го чаках и него с някаква нова афера. А някой пука ли му какво ще се случва с тая държава???

18

бичме

преди 9 години

какъв е смисъла на тролването? не е просто умоизлияния на лузъри. очевидно политологът е организиран да пише подобни неща, но с каква цел? да ни накара да захаресваме мутрата боко рапона от сик? същото се отнася до кутевите, но аз лично не виждам някой да е тръгнал да хвали бсп, за герб има колкото искаш. кой е еквивалента на кутев в герб?

17

полицай

преди 9 години

Продължават ювелирните акции на МВР. Другаря Лазаров-Гл.секретар по волята на БСП и ДПС уж бил професионалист . След Лясковац сега пак нахлуват в къща на възрастни хора и пак по по грешка. Е как да не го смениш такъв Гл. секретар , той плаче за смяна. Въобще всички, които БСП и ДПС са назначили трябва от корен да се изчисти. Както каза др. Р.Петков БСП назаначава супер калинки.

16

мук

преди 9 години

ще следят договорката бсп-дпс-герб да се спази и власта, както я наричат големците ни, да се върне у рапона, който говори за 121, 140, 200 депутати..

15

Анонимен

преди 9 години

А бе не му обръщайте внимание на тоя уж "политолог"! Същото е изцвъкал преди малко и в Блиц, гони норматив човека.

14

Онзи

преди 9 години

До политологАбе нещастен герберски ***, какви програми са пуснати бе ***, на строителите се плаща с пари от бюджета, не от ЕС, *** ***.

13

политолог

преди 9 години

След престъпното правителство на БСП и ДПС , който и да е на власт ще е в пъти по добър от крадливата шайка на Орешарски. Да изтеглиш над 5 милиарда заеми за една година и от тях видни са само по 4.50 лв. от м. юли повишение на пенсиите е нагло и си е за затвор. Вижте само от 5 дни е новото правителство и Брюксел пусна парите по ОП програма за Регионално развитие и строителите вече си получават парите.Това да ви говори нещо.

12

www

преди 9 години

НО ГАРАНЦИИ - НИКАКВИ .. ТОГАВА ИМА ЛИ СМИСЪЛ ОТ ИЗБОРИ ????

11

Анонимен

преди 9 години

А "мъртви души" в списъците има и то буквално. Моя съседка почина преди седем години и името й продължава да е в избирателните списъци. На последните избори, след като гласувах, казах на членовете на комисията, а те ми отговориха, че това не е тяхна отговорност, така били спуснати имената от общината. И съм сигурна, че това не е единствен случай. Имената на починали защо не се чистят от списъците и не могат ли да бъдат използвани за фалшификации?

10

Пазарни избори

преди 9 години

Достатъчно, достатъчно, тези избори ще бъдат копи на предишните с афери като костинбродската. Изборите отново ще бъдат купени от старите играчи на пазара, които 25 търгуват с гласове. Това не са партии и политици, а търговци на гласове, а самите избори са не просто избори за каквито се говори, а пазар. На 5 октомври е пазарен ден за старите партии и мутри на прехода и рай за ромите, които нямат търпение да дойдат избори и да им предложат поредните оферти.