66

Rer

преди 9 години

Защо веднага уволнениа, още втори ден о почнахте да мислите как да завладеете и крадете. Сякаш сте сваршили цялата работа и само това е останало а всъщност не знаете каде сте и какво да правите

65

vesko02

преди 9 години

Какви рокади ,става дума за свои хора,които са гладни.

64

реалист

преди 9 години

Служебното правителство стартира успешно и има всички шансове да остане в Историята като авторитетно и справедливо.

63

Анонимен

преди 9 години

БЛИЗАШКИ КАКТО Е ТРЪГНАЛ СКОРО ЩЕ СМЕНИ И СЕБЕ СИ.

62

Анонимен

преди 9 години

Очевидно е какво се подготвя. Оня ден Цецо каза че ще се борят за 121 мандата и почна смяната областни управители. И то на определени области. Аз ще си резервирам билет за 06.10 за някоя бяла държава в случай че това стане реалност. 2

61

teo

преди 9 години

До нормален ТИ ЗАЩО СЕ МИСЛИШ ЗА НОРМАЛЕН, СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ ВСИЧКИ СА ПРОТИВ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛИДЕРИ, А НЕ ПРОТИВ БСП!?!? Явно ти си НЕНОРМАЛЕН И ЗАБЛУДЕН!?!?

60

МИНЧЕВ

преди 9 години

СВИДЕТЕЛИ СМЕ КАК БИВШ КОМУНИСТ МЕТЕ С МЕТЛАТА СОЦИАЛИСТИ ,НАЗНАЧАВА ГЕРБЕРИ И ПОДГОТВЯ ПОЧВА ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЕЗХАБЕРНИК ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВЛАСТТА ! ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКАТА БОРБА ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ -БКП И ДС НЯМА ДА ПРОСТЯТ НА БСП ,ЧЕ ИМ ВЗЕ ДАЛАВЕРИТЕ ПОД НОСА ,ДОКАТО ТЕ СЕ КРИЕХА И ОСЛУШВАХА ПЪРВИТЕ ГОДИНИ СЛЕД 1989 Г. ! ЕТО ,ПО ТЕЗИ ПРИЗНАЦИ ЯСНО СЕ ВИЖДА ,ЧЕ БОРИСОВ ПОВТАРЯ ЖИВКОВ ! СЕГА ПРЕДАТЕЛЯ БЛИЗНАШКИ ГО ВРЪЩА ВЪВ ВЛАСТТА -ХОРАТА ДА ДУХАТ СУПАТА !

59

АНОНИМНА

преди 9 години

за господин препу-давателя.ГОСПОДИНЕ ! НЕ ОБИЖДАЙТЕ ХОРАТА НА БЪЛГАРИЯ. САМО ВИЕ НЯМАТЕ ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ. ПЪК И ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ Е КРИТЕРИИ ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДАДЕНА ОСОБА. НА КАКВО ОБУЧАВАТЕ СТУДЕНТИТЕ?! НА НЕПРИЯЗАН И ОМРАЗА. АКО Е ТАКА НЕ СТЕ ЗА ТАМ КЪДЕТО СТЕ НАЗНАЧЕН.

58

до 61

преди 9 години

абе ти у ред ли си мизия е в област Враца ,какво търново те гони,ама те герберугите са си злобни и *** начело с главния ***

57

Преподавател в СУ

преди 9 години

Наистина е прав червения ***. Всички мързеливи и крадливи комунисти-социалисти ги чака не само тежка зима, но и тежък живот. Те не са научени на труд, а и по презумция са необразовани и глупави.

56

Х

преди 9 години

Първи трябваше Венцислав Василев областен на Търново.Мизия наводнена ,а той не си е мръднал *** да провери лично язовирите а вярва на комисии които може и да не са напуснали Търново,а,му докладват че няма разрошени язовирни стени.

55

спешна помощ софия;

преди 9 години

Доктор гелев кразе заплатиБлизашки го връщаЛекарите внесли подписка срещу незаконните решения на гелетоСлужебният министър знае,ама май ще клекне на крадливата олигархия

54

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Браво на коментара на политолог 56. Не само чистка ами и затвор за всички нарушили закона. А БСП и ДПС само това правят, за тях няма закони. Кое е реваншизъм би червено *** , това , че Ц.Цветанов го разкарваха като мечка по съдилищата и цяла Западна Европа и САЩ се наложи да го защитават. Затвор за всички *** от предишното правителство.

53

Анонимен

преди 9 години

Крадците се връщат на директорските постовеЧака ни тежка зима

52

Анонимен

преди 9 години

Какви са тия чисткиТова си е реваншизъм чиста пробаТоя близашки сигурно е много зависим щом така действаВместо да доведе до край делата срещу корумпираните директори на болници ,тоя ги връща да крадат под закрилата на ПрезидентаМутри наглиКак връща шефа на спешна помощ като се знае,че е крал заплатите на подчинените сиЗащо ще лишават хората от 7- часовия работен денСрамота

51

политолог

преди 9 години

Никакви опорни точки на червените тролчета този път не важат. Поголовна смяна на всички кадри от БСП и ДПС , след което поемат към затвора. Миналия път Б.Борисов допусна грешка, че остави някои от тях, но този път просто няма да има прошка. Чистка до чистачката.

50

Анонимен

преди 9 години

служебното гербаво правителство отново показа коя власт милее за олигархията. При Орешарски ограничиха евросубсидиите до 20000 декара за зърнопроизводителите, сега ги връщат. Така тия зърнени олигарси, които обработват по милиони декари пак ще приберат над 90% от субсидиите. При това без да плащат рента на повечето собственици на земя, а просто са я заграбили и я работят де факто. Честито на олигархията и слугуващата и Протестна мрежа.

49

zzz

преди 9 години

Поредните некадърни клоуни- чиновници !!!Бягайте на далеко от тази помийна яма !!!

48

аз

преди 9 години

До АнонименНапълно съм съгласен, да така трябва да е, но не е! Защото единствено в такива 2двумесечни парламенти може да се излъжат да вземат надпартиен човек. Когато партия направи вот, следва чистка. Не визирам партия, това е нормата у нас.

47

дупка в паметта

преди 9 години

Това, което става, не ми прилича на служебно, а още по-малко на временно...Нямам спомен такива мащабни програми и кадрови промени да са правили другите служебни кабинети.