7

r3v0lv3r

преди 9 години

Много крадаха БСП+ДПС, явно имат доста пари да плащат на троловете.

6

Винету

преди 9 години

До 5. ГЕРБ ще спечели без да му помагат и ще управлява въпреки напъните на *** като теб.

5

ха, ха

преди 9 години

Адамова добре я няма, но и Иванов е достатъчен, за да се изпари надеждата, че може и да имат разум. А мълчанието на адвокати, съдии и други юристи е просто оглушаващо...Гледаме и помним.

4

Анонимен

преди 9 години

Подготовката за завръщане на Тиквата върви с пълна сила! Да са ни живи и здрави протестиращите студенти! Щом сега мълчат, знаем кой е организатора, кой е плащал и какви са светлите "идеали" на "младите и красивите", изродили се в края на така наречените протести във вечните недоволни и вечните неуспели 50-60 годишни ***, които ни набутват във властта недоразумения от типа Боце, Цеце и Близашки! А нещо за ало Ваньо Тановия да кажат? Откровен ***, който "министъра" брои за спец, по далаверите

3

Увалийски

преди 9 години

Докато си попълнят състава ще им изтече и мандата.Каква недомислица са тези служебни правителства!Единствената полза от тях е,че се прекратиха непрекъснатите караници в парламента и между него и правителството.

2

Анонимен

преди 9 години

Що министри, що замове, безброй... Ще рече човек, че управляват някаква стомилионна държава, а ние сме вече по-малко от 6 милиона.

1

ИЗБИРАТЕЛ

преди 9 години

МЪЖКА КАЛИНКА