6

petrowich

преди 9 години

Големите неща. Много добра статия и сайта. Аз ще дойда тук по-често

5

БЪЛГАРКА

преди 9 години

КАЗВАМ БРАВО НА ТЕЗИ РОДИТЕЛИ! ШАПКА ИМ СВАЛЯМ. ДОБРЕ Е ВСЕ НЯКОЙ ДА МИСЛИ ЗА ХУБАВАТА СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ. НЕКА ТЕЗИ МЛАДИ РОДИТЕЛИ ПОДДЪРЖАТ ОГЪНЯ В СВОИТЕ ДЕЦА И ДА ПРЕДСТАВЯТ С НАЙ ДОБРОТО БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА. ДЕРЗАЙТЕ МЛАДЕЖИ.! ИМА КОЙ ДА МИСЛИ ЗА ВАШИЯ ХЛЯБ. С ТАНЦИ И ИГРИ ГЛАДНИ НЯМА ДА ОСТАНЕТЕ.

4

ZaRaZa

преди 9 години

без да коментирам останалите данни, много се учудвам от факта, че младите родители до 29 г. (какъвто съм и аз) не водели децата на театър...е аджеба, ако детето е на 2-3 или даже на 4 г., което е рядкост, как да го вкараш детето в залата? нали ще опищи света за 2-3 часа постановка ?

3

един Българин

преди 9 години

Но България е свободна страна - така че всеки сам решава за своите деца. Но наистина не виждам защо да не поддържаме тази култура, както и другото българско. Възпитавайте си децата като добри българи, защото да си българин е гордост, а не някаква пародия на човек или някакъв срам, както се опитват да ни го изкарат все повече медиите от Запада и все повече хора неразбиращи културата ни - от чужбина или страната. Пазете България.

2

един Българин

преди 9 години

Добре е, че някой все още правят нещо за опазването на българските традиции. И е добре че все пак тези хора съществуват, въпреки геноцида на политиците срещу собственния им народ. В крайна сметка всеки сам решава за децата си и дали ще ходят по това или онова мероприятие и всеки сам си възпитава децата, но не мисля, че има нещо лошо да бъдат възпитавани децата в българската култура и традиции. За да запазим България. Но България е свободна страна - така че всеки сам решава за своите деца.

1

Анонимен

преди 9 години

Ама на концерти на Планета Пайнер ги водят.