12

до 15

преди 9 години

"Като се замислиш - религията практически се занимава с търговска дейност. Това, срещу което Исус се е борил."За пръв път чувам, че Исус се е борил срещу търговската дейност.

11

Анонимен

преди 9 години

"Откриха човешки зъби в статуя на Исус Христос"Исусе, тия зъби не са твои и нямаш правото да ги използваш. Така е реално погледнато. А дали свещенника избил събите на някой човечец преди 300 години, за да ги вгради в статуя на Исус е бил прав само той си знае. Аз предполагам, че този човек е в Ада. Незвисимо дали е изтръгнал зъбите на някой мъртвец или ги е изтръгнал от жив човек.

10

...

преди 9 години

ne komentiram nito statiata , nito trol4etata po- dolu.

9

Азимов

преди 9 години

До RamseyИсус пък кого е управлявал? Умрял е в разцвета на силите си от ужасно мъчителна смърт. Управлявали са тези, които са употребили драматичната кончина на един луд, за да създадат религия. И тези, които я оглавяват тази религия. Чиста проба измама.Като се замислиш - религията практически се занимава с търговска дейност. Това, срещу което Исус се е борил. Какво правят поповете? Напълно безсмислени шамански ритуали срещу ценоразпис.Експлоатация на хорската тъпота и суеверие.

8

Ramsey

преди 9 години

Исус и Мохамед просто са били по-умни от останалите хора! Умните и силните винаги управляват слабите и простите.

7

бай иван

преди 9 години

човешки зъби открили?я да проверят дали Суарес не ги е посещавал. той я е ухапал и са му останали част от зъбките вътре.

6

Азимов

преди 9 години

До 9Естествено, че е така. Въпросният Исус е бил сладкодумен луд с увредена психика, който двеста години след смъртта си е използван за създаване на секта (християнска), която впоследствие прераства в масов религиозен култ.Християнската религия е най-модифицираната религия през годините. Самото Евангелие са го пренаписвали десетки пъти, за да пасне на нравите. И пак е тъпкано с откровени глупости.

5

Анонимен

преди 9 години

Мда, християнството винаги е било слаба религия, заради това, че има елемента на идолопоклонничество.

4

Азимов

преди 9 години

До АнонименДа, ще ми резнат зелката. И това ще е поредното доказатеклство, че религиите са вредно нещо, виреещо в обременени, примитивни и неграмотни мозъци.

3

Анонимен

преди 9 години

*** разправяй на онези мужду Ирак и Сирия за суеверия! С гаранция ще ти резнат зелката.

2

В 21-ви век сме

преди 9 години

Не вярвам на измислени и недоказани неща от рода на духове,демони,Исусовци и Мохамедовци!

1

Азимов

преди 9 години

Пълна идиотщина. Като всичко, свързано с религиите. Които са чисто и просто едни узаконени, организирани и инаституциализирани суеверия.Психологически залъгалки, експлоатиращи хорските страхове, слабости, необразованост и склонност към предразсъдъци.