99

Shark

преди 9 години

Русия е по-близо, и е християнска страна. ЗАЩО НЕ ХОДЯТ ТАМ!! ВСИЧКО Е ПЛАНИРАНО И СЕ ПРАВИ УМИШЛЕНО!!

98

Анонимен

преди 9 години

123.Бягат в България , защото Турция ги пренасочва към Бг. Къде е стената ?

97

Анонимен

преди 9 години

Стига са идвали..да ходят в Русия нали и там са християни а Путин им лиже на бомбаджиите гъзовете сега

96

Анонимен

преди 9 години

Нов опит за дезинформация. Миналата година беше,че жени и деца бягали в България/ оказаха се под 30%,въпреки медийната промивка. А и всеки средноинтелигентен човек знае,че арабите пращат първо жените и децата пред башибозука, а след това са главорезите/. Сега промивката ще бъде, че влизат християни, а ще се окаже ,че сме се напълнили с ислямисти. Охрана на границата със стрелба и екстрадиране на всички араби от България-само това ще ни спаси.

95

Комунист

преди 9 години

Ламбуров нищо не си чел тук на земята сега важи един закон този на парата другото е сектански клизми ....

94

Чиче

преди 9 години

*** работа приел християнството преди 12 години ся гонен ,сякаш нещо се е променило за 12 год. в Иран аве схема за имиграция е това нищо чудно и от хизбуллах да излязат накрая -добър план ман като на Кофи Анан...

93

Bubbles

преди 9 години

Ахааа значи гадните *** като дойдат тук реват за равноправие, ама там като се появи хрисиянин колят наред.Е тогава да не чакат толерантност, да се съборят всички джамии в християнските държави и да се пращат в затвора всички мюсюлмани, да видят какво е!

92

Анонимен

преди 9 години

Господ е велДа помогнем на господните вярваши

91

И.В.

преди 9 години

Добре де защо не си останат в Турция , много по-голяма и по-добре развиваща се държава ами идват при нас - нещо много гнило се мъти ...

90

valenty

преди 9 години

продължение:то Буш обяви че нападне за една нощ се събраха на един стадион и скандираха да живее Садам и смърт на сатанат Буш. Навсякъде, където има място пишеха "Долу USA", а непрекъснато пътуваха натам и търсеха контакти със САЩ. И тези не са много за вярване. За една година,кагато човек работи всеки ден с тях може да ги опознае.Подставени лица, които питат, провокират, подлагат капани. От секретарките до банкови служители, търговци, лекари, зъболекари , аптекари и т.н.

89

Анонимен

преди 9 години

абе кой иска да ни направи резерват за всякаква *** бе маминк..та му.няма ли държавници на тази територия,или всички са ***..вци до един?няма ли генерали тая скапана армия бе или и те са същите сулъовци?не виждат ли,че турците и спонсорите им,кроят нещо мръсно?

88

valenty

преди 9 години

До Monster cockyНе вярвам, защото, когато пристигнах в Техеран Ирак и Хюсеин Саддамбяха мръсни думи, и колеги, които имаха близки в Кувейт , който баше окупиран от Саддам, не можеха да се свържат с тях и пращаха телекси до послството и търг. представителство, където работех и питаха за тях, само заради думата Ирак и Саддам телекса ни беше спрян за малко. И както мразеха Ирак и Саддам заради войната и отказа на Саддам да приюти Хомейни по времето на шаха , заради налагането на исляма, така кога

87

Az

преди 9 години

Вълка кожата си мени , нрава никога!!!!!!Какъв *** ще търсят в нашата родина?И без това продажните управляващи за тия 25 години напълниха страната с достатъчно ***.Продаваха паспорти на поразия.....

86

Анонимен

преди 9 години

Щом са християни да заповядат ! Но естествено соросоидчетата ще ги прогонят ! Май е по добре да не идват тука в тая вече бананова колония на запада ..

85

Анонимен

преди 9 години

Изобщо нямат работа у нас такива хора, особено след смяна на религия, и стига с тези наши християнски добродетели и приемственост, да помагаш на изключително опасни хора не е добрина, а самонаказание, който не познава исляма не може да дава мнение, грешка е приемането в България на хора, изповядвали ислям, това е бомба със закъснител.

84

Анонимен

преди 9 години

Защо не бягат към Русия?*** да ги подложи на ортодоксален рашизъм

83

Анонимен

преди 9 години

....В страната си са заплашени от затвор и смърт..........Това е клише от българска история написана по руска поръчка.Така ви промиваха болните комплексирани мозъци.

82

Петкова

преди 9 години

Добре са дошли в България. Нашият народ е гостоприемен, или поне е някога е бил, сега не е сигурно, ако съдя по една част от коментарите тук. В Иран има натиск срещу разпространението на християнството и той не е от вчера. Имаше много случаи, където пастори бяха хвърлени в затвора. Но естествено това няма как да се знае от тези, които не четат и не се интересуват. Впрочем истинските християни обичат и помагат на ближните си.

81

Мислещ

преди 9 години

За всички незнаещи, това са територии с много старо християнство, реално там преди 7-8ми век не е имало ни един мюсюлманин или арабин. Там има голяма битка за тези хора и само си представете какво значи да станеш християнин там - първо всичките ти роднини те намразват и искат да те убият и го правят, има много такива истории. Това да станеш християнин там не носи никакви дивиденти, освен мъченическа смърт.

80

Monster cocky

преди 9 години

До valentyЗащо да не го вярваш... в Африка всеки ден се избиват християни, само защото са такива. Аллах ще ги накаже в даден момент тия мюсюлмани.