45

Анонимен

преди 9 години

Само че от къде ще минава Южния Поток . България ще я изритат , както украйна !

44

Анонимен

преди 9 години

Украинците досега живееха от далавери ! Даже и като преносители на Газ. С тези санкции ( дето не са техни ) си бият дуспата и ги изолират от транзитната търговия с газ !Обаче запада си е служил хора-предатели и от това държава не става повече !

43

Анонимен

преди 9 години

Украинското Яйце го обяздиха здраво !От тук нататък тоя и за Украйна не работи.Е това Америка искаше , преразпределение на Газта на границата на Русия с Украйна .( няма вече украйна там ще бъде прекупвача ??

42

Анонимен

преди 9 години

До ЕвропеецКАТО СЕ СЪБУДИШ, ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ КРАКАТА ТИ СА В КОНТАКТА?

41

Анонимен

преди 9 години

хахахахахахат.е ще сложат прекупвач между тях и руснаците.хахахахахахаще им поевтинее газта така да знаят. ще плещат двойно и тройно *** ***

40

maxsimos

преди 9 години

Според канадския журналист Geoffrey West самолети на украинските ВВС излитат и зареждат гориво и муниций от румънската база на НАТО,МК.Не значи ли това,че НАТО вече е в конфликта?

39

тра-ла-ла

преди 9 години

До maxsimos... ами като махнем Румъния, даже и Словакия се интересува от това, ЮП да се строи...

38

maxsimos

преди 9 години

Според руски експерт спирането на транзита ще засегне Словакия-98%,България-92%,Унгария,Австрия-49%,Румъния-27%

37

тра-ла-ла

преди 9 години

... има нещо гнило в Украйна. Значи сега Газпром плаща транзитни такси за пренос на газ... от сега, Газпром ще си продава газа на границата и то забележете- не на Украйна, а на чужди компании, които пък щели да си плащат такси за транзит... ама на себе си, защото им подаряват 50% от мрежата... Яйцето е глупав или продажен... или и двете.

36

maxsimos

преди 9 години

вече е гласувано в хутавската фашистка рада за спиране на транзита на руски енергоносители. честита самоподписана смъртна присъда.

35

и преди казвах

преди 9 години

чий таен коз е тов.порошенко,защото всички *** *** крещят,че е човек на запада...сега се потвърждава правотата на тезата ми и сложната игра,която развързва ръцете на русия за южен поток...б.г.овцете,които не могат да мислят,да си одат у кошарата,там дето ги навря т.н.*** съюз..

34

мунчо

преди 9 години

ТОЗИ "ЯЙЦЕТО" Е ГОЛЯМ НАИВНИК - ПО ТОЧНО ***-- ДА СИ ЧУЛ НЯКЪДЕ МАЛКАТА РИБА ДА ИЗЯЖДА ГОЛЯМАТА ИЛИ БОГАТИЯ ДА Е ПОКАНИЛ БЕДНИЯ НА ТРАПЕЗАТА СИ....ЧЕТЕТЕ МАРКС , ЕНГЕЛС ,ЛЕНИН....

33

Анонимен

преди 9 години

ДА А,ЮЖЕН ПОТОК ЩЕ ГО ИМА САМО , ЧЕ ПРЕЗ ТУРЦИЯ,А НЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ. И БЕЛЕНЕ ще БЪДЕ в ТУРЦИЯ т.е ЩЕ КУПУВАМЕ ВСИЧКО ОТТАМ

32

Щирлиц

преди 9 години

Зима иде,господа....Опичайте си акъла.

31

до коментар 30

преди 9 години

Когато години,години с войнствен тон са промивали мозъци на хора затворени в клетка,когато са били разпъвани на кръст англо-американските империалисти и гнилия капитализъм,когато години ,години е издигана в култ КПСС,без, чиято помощ не може да се построи светлия социализъм,радва ме мисълта,че вече има толкова осъзнати хора,които мислят със собствените си глави.Но има още много, за да премахнем капаците от очите.

30

храни куче да те лае

преди 9 години

европа, уж, защитава украйна! дава им много, а украйна от благодарност ще им спре доставката на газ! супер!

29

морски

преди 9 години

Русия пак ще се смее последна.

28

Дойн

преди 9 години

До задачкаОтносно анекса си научи урока, а доколко "коректно" е транзитирала газ досега Украйна, говори газовата криза преди само няколко години...

27

задачка

преди 9 години

Украйна транзитира руски газ десетки години коректно и за благодарност путин им анексира крим и ги въвлече в гражданска война.Какво ще стане с нашата родина когато започнем да транзитираме руския газ който минава през Украйна?

26

Анонимен

преди 9 години

Договорът с Южен поток трябва да се преразгледа и коригира, според мене в този вид е неизгоден за България.