57

sallaadin

преди 9 години

Евала, голям кеф, християните се трепат, правата вяра идва, един е Аллах и Мохамед е негов пророк.

56

чичо Пичо

преди 9 години

До прорускаАма моме, твоята агресивна пропаганда с подобни определения може и да става за широките маси в Русия, но за българите тя звучи нелепо. Не ни подценявай, понимайш?

55

Тошко

преди 9 години

На който не му харесва в Украйна! ...... Чамадан, гара Москва!

54

Анонимен

преди 9 години

Шопе, украинците имат право на самоопределяне като украинци. Нямат право на сепаратизъм от Русия.

53

Наблюдаващ

преди 9 години

Как може изобщо да препечатвате такива шизофренични глупости? Украинските фашисти избиват жителите и унищожават Донецк, Луганск и околните градове съвсем целенасочено, а се загрижили, че помощта от Русия нямало да бъде за гражданите, а за "отцепниците".И защо "хуманитарна катастрофа" е в кавички, драги подобия на журналисти? Липсата на ток, вода, 90% неработещи магазини и аптеки, бомбардировките по жилищни сгради, болници и училища какво е?!

52

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен. К твоему сведению: все без исключения "бежанци" - граждане Украины. А тебе понравилось бы (ще те харесва ли), когда свои же в тебя стреляют, сметают с лица земли целые города и деревни и держат их в блокаде (как в Ленинграде). Не хотелось бы, чтобы ты оказался на месте этих беженцев. Как бы тогда запел?

51

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 52... неграмотен си... даже не си разбрал що е то "бежанец"... И според теб на бежанците ако им харесва как собствената им армия бомбардира къщите, да останат...

50

Анонимен

преди 9 години

Какви украйнски бежанци,нали са руснаци да си заминават в родната Русия.Който не му харесва да живее в Украйна е свободен да си ходи.

49

Анонимен

преди 9 години

Готов съм да проявя разбиране, ако икономическия интерес на тея, които венцеславят Путин е да пишат хвалебствия за него по форумите. Разбирам и другото (което е далеч по-очевидно), че това са традиционно слабоинтелигентни хора, които пишат неграмотно, нелепо, но от душа. Ако изобщо има зрял и критично мислещ човек, който все още чете коментарите искам да го успокоя - това е извадка само на специфична група хора, която статистически присъства в обществото и е извън обхвата на здравната система.

48

кобра

преди 9 години

До 88: по скоро ти ще си този с кучешкото с ориза, а те ще ти се смеят ха-ха.

47

Анонимен

преди 9 години

Хайде доведоха се,доведоха ги,под ръководството на мъдреците на световното еврейство от религията на вудо,която няма нищо общо с Библията освен че в пасажи от нея е описана като брадат зъбел,който искал да отмъкне Сивчо,затуй и винаги са приглеждали деца и са им пиели кръвта,а нашти ***,таквиз ни били императорите,ги приселвали по нашите земи от място на място сякаш са имали уговорка,че са добри счетоводители-домейни,ама тия са добри крадци и тръгнало робството и регионалния строй се срутил.

46

чета

преди 9 години

ЧЕТА и се чудя: каи са тези преводи, какви са тези пропаганди - за какви читатели?

45

Анонимен

преди 9 години

Товарищ Путин, Какво още чакаш приятелю, та не си смачкал вече фашизоидните киевски ***. Давно пора отпиздить их как надо.

44

ODESSA

преди 9 години

Свалят го, Путин чакай още малко 83 %.

43

Башьр ал Асад

преди 9 години

Смачкай плъховете,приятелю Путин !!!

42

проруска

преди 9 години

до 43Пълно е с невежи в България!!! Ти си един/а от тях!!! Какво знаеш за това което става в Източна Украйна? Ей такива са прозападните и проамерикански ***. Жив пример.

41

до проруска

преди 9 години

От съветското посолство ли ти диктуват тея глупости? И какво викаш... разпъват деца на кръст? Много римски похвати имат тея фашисти. Разбрали са, че идва божия наместник на земята и са му приготвили разпятие, за да не стане цар на хората. Глупоста ти и непревилната употреба на езика тоя път се вписаха чудесно с това "за СЕТЕН път". На български това означава "за ПОСЛЕДЕН път", не знам на руски как ви звучи. Путин е типичния диктатор, ще затрие сума народ, само да не го свалят от власт.

40

Nox

преди 9 години

"Шоп до NoxНа самоопределение имат право.Нямат право на сепаратизъм."*** аз така винаги мога да наричам самоопределението на едни сепаратизъм, а на други опълченците мога да ги наричам терористи според зависи как ми изнася на мене. Това е "the american way of double standards"."Да развалят държавата и да присъединят територии към друга държава, това никой не може да им го позволи."Значи сега ще се правиш, че си проспал прецедента с Косово, така ли?Пиши Косово - Уикипедиа и чети!

39

ODESSA

преди 9 години

Руските, ще защитят народа си. Мутри долу, само фашистите мислят за обикновенните хора.

38

проруска

преди 9 години

За сетен път Путин доказва, че е голям държавник. Нима света не видя на какви зверства подлагат етническите руснаци в Източна Украйна? Убиват, горят, изнасилват, разпъват деца на кръст и какви ли не чудовищни изстъпления. Сриват цели градове из основи, без причина... Ей това са киевските политици - УБИЙЦИ. Чудя се що за издънка трябва да си за да подкрепяш хунтата? Няма такава държа. Източна Украйна ще бъде в РФ. Порощенко трябва да бъде съден, заедно с Обама. И Запада си прави пас.