113

Анонимен

преди 10 години

Ами камъните ,камъните ,...забравиха ли ги? Този път и със сопите .

112

Безсрамници

преди 10 години

Давайте със 100% и да се свършва агонията....

111

e\e

преди 10 години

Да си помислим много добре кога е имало няколкократно намаление на тока???? Вместо да се опитват отново да си играят с търпението ни, да си проверят как са си изготвили калкулациите при образуване на цената. Да не плащаме за пореден път включени в цената на тока екскурзии, обзавеждания и т.н.

110

ббг

преди 10 години

А *** кога ще започнат да си плащат?

109

ббг

преди 10 години

А заплатите и пенсиите с колко ще "поскъпнат"?

108

Анонимен

преди 10 години

"Токът МОЖЕ да поскъпне с около 10%", но ЩЕ постъпне с около 20%...

107

Eli

преди 10 години

Може,може,нямам нищо против,стига и доходите да се вдигнат с 20%

106

Анонимен

преди 10 години

я го оставете този ток на страна ,ще си вземем газова лампа ,и свещички ,и си караме работоата , едно време като нямаха ток ,правеха деца , е сега ще ни се народят внуци , и колкото се може повече БЪЛГАРИ че както отиват нещата ,по българските земи ще останат турскоциганските монголи

105

Анонимен

преди 10 години

До 109Продажен и *** е определение за друг. Това което подозирам че датчаните са направили нещо по умно от нас за да стигнат равнище от 4000 евро средна заплата. Сравняване на % разходи към приходи, като се стремим да се сравняваме не дохода, а разхода, навява спомени от преди 3-4 десетилетия, когато всичко се спонсорираше от държавата.Някой да помисли как да вдигне дохода на 4000 евро, а не да сваля тока с 5 стотинки. Кво ще кажеш а?

104

Насо

преди 10 години

Какъв социалистически *** е тоя Ерменков!Продава държавата си, после експертно се самоубива по медиите!Господи, прибери си версиите!

103

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 116Всички знаем че недоволните айляци ще излязат да протестират. Надявам се да излязат и други, които разбират къде е истинският проблем, а не да мърморим само за социални помощи.

102

Анонимен

преди 10 години

До 111Съгласен съм че в % плащаме повече отколкото западните цивилизации, подчертавам цивилизации :).Обаче имам идея че причината не е в цената на тока, а в равнище на заплатите може би, и няма как да намалиш тока, който е пазарна стока, поради причина че заплатите са ниски.Логично е да вдигнеш производство, икономика, вследствие на което и доходи, а не да намаляш цена на ток, понеже правителствата са некадърни да управляват икономиката.Бъркам ли някъде?

101

Анонимен

преди 10 години

До само да споменаТи хубаво споменаваш, ама нито тук средната заплата е 4000 евро, нито пък знаеш кво пишеш. Ако говориш за себестойност на енергия, заплатите са около 2-3 % от нейната себестойност. Останалото са разходи при производство, и за жалост, както при нас, загуби при пренос, загуби от кражби. И да тока в Дания е 3 пъти по скъп, което е ясно че е несъпоставимо с тукашните традиции, да говорим какви заплати вземаме тук и какви там. Говоря, че плащаме ефтин ток, и проблема не е +10 %

100

Дедо ти

преди 10 години

Стига сте ни "клатили" с тази енергийна ефективност, бе. Ставате досадни. Знаем за кого е ефективна тази "ефективност".Само от поведението на потребителите може да се намали с 15% потреблението на електричество и така да се компенсира увеличението на цената на тока. Математически, като намалим потреблението до нула, токът ще ни е безплатен.

99

българин

преди 10 години

Цената на тока я вдигнаха още БСП посред лято когато няма никаква консумация.Но както е казал народът ни червен кон и умен комунист няма.Това е стара поговорка.С развитието на технологиите днес е възможно да се боядиса кон.Инженерите създадоха умни телефони,компютри,говорещи ,ходещи и бягащи роботи и какво ли още не.Но за поумняването на комуниста дори днешните технологии са безсилни!

98

ВиК

преди 10 години

Малко е. Поне 2 пъти.

97

Анонимен

преди 10 години

Поредното безобразие !!! Чакайте отново всенародни антигерберастки бунтове напролет !

96

Анонимен

преди 10 години

А, гледали сме го този филм много пъти. Некой "независим" експерт (най - вероятно от БСП) прогнозира 10 %, същевременно енергийните дружества искат 20-30 %, почват протести, накрая се намесва ДКЕВР, *** и пульо, а накрая народът с благодарност въздъхва, че увеличението е "само" някакви си 12 - 13 %. Ай, сик ....

95

газеник

преди 10 години

И язенка такова вдигам цените на газените лампи и ламбените шишета, щот стаат веке хит.

94

само да спомена

преди 10 години

За Дания!Нито средната заплата там е 4000? ,нито тока им е три пъти по-скъп.Много ми е весело като чета писаниците на бг турбо селяни за чуждите държави,а те горките от село не излизали:))))!