50

Анонимен

преди 9 години

До Българин Просто Близнашки е назначен да фалшифицира изборите .Нима забравяме опита му при т.н. подписка за референдум,когато събра 360 000х. подписа. И когато започна преброяването ,лъсна и измамата . При само една част от преброените подписи ,фалшификациите надхвърлиха над10 %. И замлъкнаха, и прокуратурата също си мълчи .И като специалист по фалшификации, го назначиха да проведе ,т.е. да фалшифицира изборите . Той знае как .И със стари *** тръгна да прави ,,нов бардак,,

49

Анонимен

преди 9 години

Правителството е оцветено в цвета на далаверкитеВръща в държавните фирми и в болниците всички крадливи чиновнициВместо в кауша- начело на болниците застават всички злоупотребявали с власт директориТежко на болните

48

Българин

преди 9 години

"Нямаме намерение да разгромим предходните управляващи!"Та ти ги "громеше" още от първия им работен ден. То не бяха протестъри ,то не бяха окупанти ,то не бяха референдуми....Хей г-н Близачки ,кога "стана калайджия ,кога ти побеля ***"? Я се поспри малко. Не мисли ,че си "пъпа на света". Ти просто си назначен от Плевнелиев за премиер ,като благодарност за ренегатството ти. Знай ,обаче ,че никой не обича предателите

47

DreamTheater

преди 9 години

Много елементарни,неграмотни тролчета има в този "форум"!Др.Кутев да се стегне и да намери по-читави такива.Че вместо реклама му нанасят вреди.Поне средно образование да имат и някакви начални познания по български език.

46

ЯШКО

преди 9 години

Колко му трябва на един човек,да изнамери великият български роман ,,БАЙ ***''по АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ,за да разбере за какво става въпрос в българската политика. АЛЕКО велик,велик,ама като написа истината го гръмнаха от засада на абсолютно безлюден път.....по погрешка,пък нека пак да си е велик.

45

Анонимен

преди 9 години

Имаш котка, която те обожава, и понамирисваш?

44

до Футуролог

преди 9 години

Излъгах, братчед! Син е! Доплероф ефект на светлината.

43

Внимание! Внимание!

преди 9 години

Близнашки е червен, ще не ще, поне докато не си смени името! Ето и въпроса без награда - къде е връзката?

42

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с "красивите, умните и борците с комунизма, Пеевски и Цветан Василев"???

41

Анонимен

преди 9 години

ДОЖИВЯ МИШОКА 15ТЕ МИНУТИ СЛАВА

40

Анонимен

преди 9 години

Всички "добри намерения" на властта в България водят само към ада.

39

Анонимен

преди 9 години

Е ЗАРАДИ ТОЯ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

38

Анонимен

преди 9 години

Тия пък! Дошли за един месец, а грандиозни планове като за петилетки. Нямало да "громят" никого!Те не могат само балансите да изчетат за този месец,ревизия ще правят пък и реформи.Политиците ни винаги са били смешници. Като ги слушам по сутрешните блокове по телевизиите, където прекарват повече време отколкото в кабинетите си, и ми става тъжно. Но от друга страна, то и в света, като погледнеш,европейците заплакаха за ябълките си,а това че се убиват невинни хора - не ги е грижа?!Мъка,страх и жал!

37

pastoral

преди 9 години

разбира се, че не може да се говори за разгром, докато се ходи по руините на българия. инак до сега: разгром след разгрома и след разгрома пак разгром. сякаш тия хора не са раждани в българия, а са наследниците на чингиз хан, които действат на вража еритория. просто да се чудиш и се маеш на "гордите с 13 вековната си история българи" - продатели на собствената си родина до какви падения достигнаха да са начело на грабливите пълчища! и всички са невинни. Бравос!

36

se

преди 9 години

Ало временно уравляващия внимавай да не постелеш килимчето на рибаря.Рибари,ловци и спортисти докараха България до разруха.Подготви народа да гласува за младите и образовани бъдещи управляващи.Всички родени преди 10 конгрес на БКП нямат право да влизат в управлението на страната ни!Без значение на кого се кланят!

35

истината

преди 9 години

Злобата и завистта ще ни погуби като нация..

34

един от многото

преди 9 години

Какви са тези луди пари за бюлетини и за избори направо такива масови явни кражби. 1 копие на някои хартийка колко струва !? едно копие на 1 хартийка ли струва 1лв. При такава поръчка трябва и отстъпка и така изборите могат да минат с малко пари... Вие още малко ще отпуснете и 20 000 000лв да ги направите и цветни а ... що да не всеки ред с партията с цвят за наша сметка яко..

33

TPE3BEH

преди 9 години

този бивш кадър на БСП - Близнашки ама воабще не ми вдъхва доверие...Иначе по-темата - за да се разгроми веднъж и завинаги БСП и производните му трябва да дойде някой като Пиночет и да ги събере по стадионите...

32

Българин

преди 9 години

Ами търсете му отговорност... забравих че в нашата "държава" няма такива работи. Всеки краде и не се бърка на другия. Искам да се носи отговорност ВСЕКИ КОЙТО ИМА ПО ОТГОВОРЕН И ВИСОК ПОСТ В ДЪРЖАВАТА. Като мълчи или укрива или играе с тях. А тези дето разследват какво разследват. ВСЕКИ ЗНАЕ ЧЕ ПАРИТЕ СА И РОДНИНИТЕ НЕ НА ТЯХНИ ИМЕНА. СТИГА ВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКА И КОЛЕКТИВНА БЕЗОТГОВОРНОСТ.

31

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Блазе му на Близнашки,над него като...премиер е само един президент Плевньо.Няма я...кохортата от партийни протежета...пробутвани от партиите мандатоносители,които трябва да устрои на държавна служба.От този факт,това правителство...стартира с един голям плюс и ще се съсредоточи върху преките си задължения.Едно е...сигурно,бюлетините няма да са с половин милион в...повече.Този номер го...отигра вече предният служебен премиер,за да се откраднат...законно,половин милион...левчета.