7

до анонимен

преди 9 години

До Анонименя се запознай кой е основния мажоритарен собственик на виктория и тогава говори. от такива като теб сме на това дередже, нищо не знае нищо не разбира ама да каже. сигурно си в някой умрял офис на застрахователна компания и се надяваш да ти се увеличи бизнеса. ама като си такъв *** едва ли ще го постигнеш, затова не ти остава нищо др освен да пишеш глупости. успех и бъди сигурен че от догодина виктория ще е в топ 5 , а ти пак ще се чудиш каква простотия да напишеш

6

коко

преди 9 години

Незнам за неплатени отпуски, но май са започнали със съкращенията.. тогава за какво пускане на банките говорим и защо точно от тази банка, която можеше просто да я препродадат на някоя друга бг банка???

5

Анонимен

преди 9 години

До ИскроваМи когато не разбираш нещо не се мъчи да мислиш ми.

4

искрова

преди 9 години

не мога да разбера защо не пуснат служителите на банките в неплатена ми ги държат на работа и им плащат от заплати след като банките са на загуба.

3

финансист

преди 9 години

След т.н. управление на БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ , който и да дойде на власт ще е като херувимче спрямо престъпниците и крадци на Банки от БСП и ДПС. Тези партии трябва да изчезнат от политическия живот на България иначе Държавата се закрива. В учебниците по история бъдещите поколения ше изучават как само за една година БСП и ДПС фалираха цяла Държава.

2

Анонимен

преди 9 години

А да работят (случайно?!) в тази банка някои с фамилии Плевнелиева и Йовчева? Да или не?! И един с името Плевнелиев иска ли да се теглят колосални заеми и да се замитат следите от престъпленията, пък и да се подхрани вълчият апетит на Боко и компания?

1

Анонимен

преди 9 години

Е, баре сега лъсна, кой стои заз застрахователите "Виктория"....Имате ли застраховка там, беж през глава....