20

анонимен

преди 9 години

Апък ,мойта шизофрения ми говори,че такива свещеници дето се занимават с такива демонски сили са за лудницата.Мойте гласове ми говорят,че пак Танов щял да се връща в агенция Митници!Щял да прави реформи а моята шизофриния,която си я харесвам ми говори."Другарю,Танов Вас не ви ли освободиха от тази длъжност,че сега имате това нахалство да се върнете пак"Що ограбихте банки и разбихте българската икономика?Моите гласове така ми говорят!!

19

Анонимен

преди 9 години

26-ти, тея мраксови отпадъци не се спират да ни мамят безочливо. Сигурно доктрината психиатрия е същата като онаа. Тва да си имаш армия, правеща ти пространство и сигурност, да имаш достатъчно пари и съответно време за най-различни занимания, възможности и ресурси да можеш да постигнеш обикновени за съвременния човек неща, това ли е болест? Ключари!

18

Анонимен

преди 9 години

Да бе америка била болна.Много е болна-минималната заплата е към 3 бона български пари.Това да можеш да си плащаш сметките и да си купуваш храна е нещо напълно естествено-така и трябва да бъде.В БГ със доходи двойно над средните (1640 лв) можеш понякога да ходиш да ядеш в Макдоналдс.Но не мн често че е скъпо и парите не стигат сметки идват кредити .. Незнам кой е болният.Ние май много повече.

17

Анонимен

преди 9 години

Статиите за психични болести винаги извеждат човешката нелепост на преден план. Описанието на позитивната симптоматика в Калифорния формира нагласата у читателя, че шизофренно болния е задължително рисков и опасен, а това задълбочава стигмата в обществото. Поне културно принадлежим към европейско-американската група преноса е неизбежен. Естествено, че има културни различия в преживяването на болестта, описани са преди стотина години. По-примитивните общества имат различни интерпретации.

16

д-р

преди 9 години

Това изследване прекрасно доказва, че Америка е една болна страна и се нуждае от "лечение". Руснаците имат "Лекарството". Лекува бързо и задълго.

15

Анонимен

преди 9 години

На Бойко Борисов гласовете му казват, че е велик а болня народ му вярва.

14

*

преди 9 години

Тук, в България, най-често шизофрениците чуват речите на др.Тодор Живков от 5-я конкрес на БКП и Доклад за насоките на развитие на БКП (Априлска линия на Партията).

13

Анонимен

преди 9 години

Тук има един шизофреник който постаянно е преследван от някой или нещо-БЪМЗИ

12

бай Х

преди 9 години

jЕкспертите вместо да се чудят могат просто да дойдат на предизборните изяви в Доганистан.

11

worlok

преди 9 години

shom moga da vkaram chovek jivotno v lydnicata znachi sa besni dyhove demoni .ai sas zdrave i pravete dobro.

10

Анонимен

преди 9 години

Koe Mihaelche?

9

д-р Уотсън

преди 9 години

Ха, чревния пролетарий като за втори ден във властта е решил да спретне капанче със статийка, на което да накацат лудите. Но той е разкрит! Разбира се, всяко служебно правителство е вярно на службата, което значи кратък рай за психотеатралните сили. И на доносническите армии. Това е най-страшното - те в момента могат да приберат всеки! Защото разполагат с властта. Значи психото е било инициатор и деец за протестите, добрало се до точно това означаващото служебно правителство! Ключова дума слугъ!

8

Анонимен

преди 9 години

Подходът "Изграждане на лична връзка с гласа " ми харесва. Най- малкото , защото ако му се ядосаш- той ще се усили. Като малко дете в теб, на което крещиш. Един наш психолог помагаше на болните да установят доста добър контрол над болестта, йато ги караше да си съставят график за говорене с гласовете. Напр: "Днес в 17 часа ще тинеи обърна внимание на всички, но вие няма да ме безпокоите преди това. "

7

Анонимен

преди 9 години

" Погрешно ги лекуват в клиники вместо да им се извърши екзорсцизъм тоест изгонване на злия дух " Пробвано е в миналото. Много пъти. Твърде малко от тях се подобряват от това.

6

Анонимен

преди 9 години

СТАТИЯ КОМПРОМЕТИРАЩА БОКО ***,ВЪРНЕТЕ НА БОЛНИЯ НОЖИЦИТЕ

5

Тайна

преди 9 години

Тайната истина е че това което чуват шизофрениците са гласове на истински същества. Това не са плодове на повреденото съзнание, починали близки - а са гласове на демони - падналите духове.

4

pastoral

преди 9 години

на мене лично са ми много по-интересни онези културни различия на тези, дето в главите им е пълна тишина. ти как мислиш?

3

искра

преди 9 години

А как според теб се пише "придобий", ако не с Й, умнико?

2

Stamat

преди 9 години

Anonimen 3, q obratno pri drugarkata po literatura! ;-)

1

Анонимен

преди 9 години

Тулски и ти не си от най-грамотните с това "й" в "придобий" :)