14

стефчо

преди 10 години

вещите са за да се ползват,какви са тези малоумия? няма изкарам цял живот с един телефон,или един компютър,и батерията има по-дълъг живот от самото устроиство защото се сменя,счупва или просто омръзва

13

ее

преди 10 години

Последното е малко пресилено. Всеки ден хибернейт или слийп+ уин (7 или хр или уотева) не е много добра идея. Стават едни неща.. Абе да кажем че е фийчър, не е бъг.

12

Анонимен

преди 10 години

айдеее българските инженерни величия вече са писали коментари с който разбиват на пух и прах разбиването на тия митове както и създават нови такива :D само мога да ви се смея на писанията :D

11

Анонимен

преди 10 години

До 16Проблемът на приятелите ти е, че с времето се разкалибрира датчика на батерията. Процесът на калибриране се стартира, когато се изтощи и угасне телефона, тогава той запомня минималната стойност на датчика. Като се зареди на макс се запомня максималната. Ако не го правиш от време на време, почва да дава отклонение, защото датчика не може много точно да отчете, колко е заряда, той зависи не само от него, но и от температурата и други случайни фактори.

10

Анонимен

преди 10 години

Цикълът е от пълното му зареждане до пълното изтощение. В този смисъл дозареждането удължава живота на един цикъл.Това е глупост. Един цикъл е разреждането и зареждането до 100% сумарно от всички зареждания. Т.е. ако два пъти се разреди до 50% и се зареди до 100%. Това е един цикъл. Не можеш да излъжеш физичните закони с такъв елементарен трик. То по вашата логика няма да се изтощи никога.

9

Анонимен

преди 10 години

Кой ги пише тези глупости. Нито митовете са митове, нито обясненията са напълно вярни...

8

Димитър

преди 10 години

Техниката си е техника и не трябва живота ни да се върти около нея. Като се развали се ремонтира, като се скапе се сменя с друга и толкова.

7

7

преди 10 години

Компютрите Apple не хващат вируси, писани за Windows! За Мак се пишат отделно вируси и троянци, към тях са уязвими, но бройката на последните е нищожно малка, съответно и опасността за компютрите Apple е стотици пъти по-ниска в сравнение с Windows.

6

Анонимен

преди 10 години

до 8Броил си 800 долара (1200 лева) за айфон 4!? Или си луд, или си объркал модела, та той 5S струва толкова нов?

5

9 волта

преди 10 години

Имал съм много мобилни устройства и батериите им винаги са държали по-дълго от тези на моите познати. Ето какъв ражим на зареждане следвам:1. Използвай телефона/лаптопа докато батерията падне под 5%2. Включи да се зарежда и изчакай докато се зареди напълно.3. Изключи от контакта; никога не използвай устройството докато е влкючено в контакта. 4. Прави 1.

4

Анонимен

преди 10 години

Айфон си е напълно обикновен телефон. Пичове въпроса е чисто харесва ми и мога, или харесва ми и не мога (да купя). Останалото е да лаф да стаааа...

3

ДО 3

преди 10 години

ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ,ДАСКАЛКАТА МИ ПО МАТЕМАТИКА КАЗВАШЕ-"СЛАБ В ГЛАВАТА,СИЛЕН В КРАКАТА."

2

Анонимен

преди 10 години

Аз нямам ай фон, ама мога да вървя - научил съм се като съм бил на около година, година и половина.

1

истината

преди 10 години

Нещата са много прости - ако нямаш айфон последен модел, просто не вървиш!Всички други митове и глупости са за обикновените хора