31

Noshem

преди 9 години

Герчо той Обама в един часа най вероятно обядва.(Как са сгазили картошките!)

30

Подпърлен

преди 9 години

- ГОРИ !!! - Бягайте хорааааа

29

Анонимен

преди 9 години

МН-17 е свален от хунтата, пише в акаунта на помощника на Беня Коломойша.

28

пенчо с китарата

преди 9 години

Азербайджан и Армения са като куче и котка , нищо на този свят не би могло да ги накара да влезнат заедно където и да е било.

27

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Сноши в Сочи Азърбайджан и Армения подписаха договора за пресъединяването им към Евразийския митнически съюз. На края Пугин даде голям прием, на който аз свирих.Стана и става много весело. В един часа съветниците вдигнали Обама и му докладвали за случая и той чак тогава се ококорил.

26

асд

преди 9 години

до подаръци - това е нищо , масква им праща 10 пъти повече.

25

в обкръжение

преди 9 години

В Донецка област са убити 3 500 (три хиляди и петстотин) украински военнослужещи. От 72-ра, 24-та, 51-ва механизиран бригади, а така също от 79-та аеромобилна бригада и трети полк на спецназ на Главното Управление на разузнаването на Генералния щаб. Всички попаднаха в обкръжението на опълченците. Спасиха са се само четири групи от по 7 до 18 човека.

24

подаръци

преди 9 години

За периода от 21-ви июли до 5-ти август 2014 година, армията на бивша Украйна е "подарила" на възстанниците: 22 танка; 26 бойни пехотни машини; 17 бронетранспортьора; 4 самоходни артилерийски установки "НОНА"; 4 броя САУ 2С1 "Гвоздика"; 12 реактивни системи за залпов огън "Град". Освен това фашистите са се лишили от 5 гаубици Д-30; 10 миномета калибър 82 мм; 13 зенитни установки ЗУ-23-2 и от 75 автомобилни влекача.

23

петя

преди 9 години

До Анонименнефта не става за папкане товарищ хеххееееее , а като освен ракети друго не могат да си сделат ще ядат картофи с водка

22

Червонец

преди 9 години

До Славянин-опълченецНарочно или не, но пробутваш манипулирана информация - "...ще бъде много трудно да се реализира планът за единна славянска държава от Сибир до Атлантика." Кой е автор на т. н. план и къде е публикуван? Съществуват стари теории за единно пространство от Владивосток до Лисабон, но планове за славянска държава няма.

21

ха-ха.

преди 9 години

Откога по псхихиатриите има интернет, че и славянско опълчение.

20

Анонимен

преди 9 години

Руснаците имат най-великия президент !

19

Анонимен

преди 9 години

До прорускаА ти си най-големият ***. *** но лекар. Задължително.

18

Анонимен

преди 9 години

До Славянин-опълченецОтивай да се биеш, за да помогнеш на твоето слънце Путин и да освободиш славянска Украйна от славянска Украйна. Да живее Путин - новото слънце на панславизма. Да слави името му и да му целувате ръка, че ако не е той ние ще изчезнем. Боже пази България от родолюбци и опълченци зад клавиатурата. Хайде на бой в Русия и колкото повече като теб отидат толкова по-добре за нас простите.

17

Анонимен

преди 9 години

"Властите в Киев твърдят, че опасност за населението няма."Информацията на Киев трябва да се чете както дявола чете Евангелието- наопаки, за да стигнеш до истината. (тоест има опасност за населението.)

16

лудия

преди 9 години

Порошенко като видя ,че губи войната ще унищожи района. за това обстрелва химическият комбинат.

15

Славянин-опълченец

преди 9 години

Чудя се какво още чака Русия, защо Путин не се намесва и да освободи Новоросия от фашистко, англосаксонско и немско робство. Ако не успеем да завладеем Източна Украйна,ще бъде много трудно да се реализира планът за единна славянска държава от Сибир до Атлантика. Трябва да се действа

14

Анонимен

преди 9 години

До SSНе мога наистина да повярвам, че в България има толкова ***, които вярват на руската пропаганда и подкрепят размазването на една значително по-слаба държава от империя, известна със зверствата си, при това най-вече към собствения си народ, през всички векове на съществуването си. Представете си как нас са ни газили турците и какви *** в някоя съседна държава са подкрепяли това. Вие не сте българи!

13

Да влиза ....

преди 9 години

...ама не влиза...ха,ха,хаааааааа...!!!!!Издадена е заповед:.... ако командващия на наемниците се върне в Русия--да бъде разстрелян!АДСКИ ПАТРИОТИЧНО.....ХА,ХА,ХАААААААААААААААААААААААААААААААААА

12

SS

преди 9 години

Да влиза Руската армия и да се свършва стая измислена държавица.