10

Анонимен

преди 9 години

Герберчета пионерчета не спете,тичкайте първи да се внесете,вий сте партия юнашканомер едно вБългария бедняшка.Номер едно вий вземетеи бюлетини носете, печатете...

9

Анонимен

преди 9 години

Дано първите (регистриращи се в последните няколко избори) станат последни!

8

ЯНКО

преди 9 години

До политолог: САМО ЧЕ ,КАКТО И ПРИ ВИДЕНОВ ,ТОВА ФАЛИРАНЕ СЕ СЛУЧВА СЛЕД "УПРАВЛЕНИЕ" НА ДЕСНИ ДАЛАВЕРАДЖИИ -ПРЕДИ СДС , СЕГА ГЕРБ ! ВИДЕНОВ И ОРЕШАРСКИ УПРАВЛЯВАХА САМО ОКОЛО ЕДНА ГОДИНА И *** СИ ДА БЯХА СЪДРАЛИ НЯМАШЕ ДА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ТАКИВА ПОРАЗИИ ,КАКВИТО НАПРАВИХА ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - СДС И ГЕРБ ! ТОВА Е ИСТИНАТА ,ГОСПОДИН СЕДЕСАРО-ГЕРБЕР И СИ Я НАБИЙ В ГЛАВАТА ! НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ХОРАТА ,ЗАЩОТО ТЕ ПРОЗРЯХА ТАЗИ ИСТИНА И ЗАТОВА СДС Е НА БУНИЩЕТО ! ЯК ШУТ В *** .

7

Анонимен

преди 9 години

Повечето парти, които ни управляваха 24 години, най-добре да не се явяват ицобщо.

6

Анонимен

преди 9 години

Избори само след като КТБ отвори и се разплати с клиентите си!Но да видим кой може да направи това.значи тази "сила"може да затваря и отваря банки,и не би трябвало никой да гласува за тях.Ха сега де!

5

Владимир

преди 9 години

Това е добра новина за ББЦ.

4

Анонимен

преди 9 години

Затягайте коланите, че ще става лошо!

3

Ивелин

преди 9 години

ББЦ имат право да участват в ЦИК.

2

политолог

преди 9 години

След т.н. управление на БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ , който и да дойде на власт ще е като херувимче спрямо престъпниците и крадци на Банки от БСП и ДПС. Тези партии трябва да изчезнат от политическия живот на България иначе Държавата се закрива. В учебниците по история бъдещите поколения ше изучават как само за една година БСП и ДПС фалираха цяла Държава.

1

Лало

преди 9 години

Добре е и ББЦ да има членове в ЦИК!!!