75

Анонимен

преди 9 години

Kosovski szenarii. idva razdelqneto na Irak na po malki darjawi.Seweren Irak -Kurdistan.

74

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОбама имаше една добра идея и тя беше здравно осигуряване за всички американци и дори нелегалните емигранти от мексико.Точно това му намерение е в противовес с интересите на едни от най-богатите корпорации, притежавани от републиканци, и му спретнаха такова шоу, че в края на втория си мандат Обама изглежда като пълен *** във външнополитически план. Дано някои от хората, които сега имат някакъв достъп до здравеопазване си спомнят това на изборите иначе тежко им на демократите.

73

калвач

преди 9 години

На това негро трябва да му се отнеме нобеловата награда за мир.

72

Пешо капучиното

преди 9 години

До ИДВА КРАЯ НА СВЕТА!! 116Стяга ли те шапката много ? Ами свали я бе ,не се мъчи,няма да дойде края на света само защото те стяга шапката.

71

ROM-LYANIN

преди 9 години

SAMIYAT FAKT 4E SIMVOLA NA ISLYAMA E LUNA I ZVEZDA RELIGIA NA TAMNOTO NA NOCHTA

70

333

преди 9 години

ДО 117КАКВА РЕЛИГИЯ Е ИСЛЯМЪТ БЕ? ИЗВРАТЕНА ДО КРАЙНОСТ ОТ РАЗНИ ДЕРВИШИ, ОБЕЩАВАЩА САМО ЖИВОТИНСКИ КРАЙНОСТИ ДОРИ И В РАЯ. ТОВА Е РЕЛИГИЯ, КОЯТО ОТПРИЩВА САМО ДОЛНОТО И ПЪРВИЧНОТО В ЧОВЕКА.

69

ИДВА КРАЯ НА СВЕТА!!

преди 9 години

ОТ КОЛКО ГОДИНИ В ИСЛЯМСКИТЕ ЗЕМИ АМЕРИКАНСКИТЕ,АНГЛИЙСКИТЕ,ФРЕНСКИТЕ,ВСИЧКИТЕ ВОЕННИ СИЛИ НА ЕС,ДОРИ И БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙСКИ В АФГАНИСТАН..ПАКИСТАН,ИРАК,СИРИЯ УБИВАТ,НЕВИННИ ГРАЖДАНИ,ДЕЦАТА,ИЗНАСИЛВАТ ЖЕНИТЕ,КРАДАТ ОТ РОДИНАТА НА ХОРАТА ПОДЗЕМНИТЕ БОГАТСТВА,И КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ МЮСЮЛМАНИТЕ ДА ЗАТВАРЯТ ОЧИ ЛИ??КОГАТО ХРИСТИЯНИТЕ УБИВАТ МЮСЮЛМАНИТЕ СТАВАТ ГЕРОИ САМООДБРАНИЛИ СА!А КОГАТО МЮСЮЛМАНИТЕ УБИВАТ ХРИСТИЯНИ СТАВАТ ТЕРОРИСТИ!ДО КАТО НЕ НАСТЪПИ МИРА,АЗ СЪМ ЗА !КРЪВ ЗА КРЪВ!НЕ МИЕ СТРАХ ОТ СМЪРТ

68

Анонимен

преди 9 години

Добре че е Обама е по човечен,не тексаския алкохолик Джордж Буш

67

Монархист

преди 9 години

Обама, колко си ти лицемерен и противен, не е истина просто. Когато Русия прави нещо - тероризъм, глупости, таркалета. Когато вие правите нещо, било за доброто на всички. Вземи се скрий някъде заедно с мижавата ти фалирала държавичка, населявана от неграмотни консуматори!

66

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 113тези от Идил изпитват кеф когато умират, защото на небето ги чакат девственици които вероятно и там ще могат да убият. Ако те искаха да живеят с парите които им дават от арабските емирства могат да живеят много добре

65

Анонимен

преди 9 години

Днес Катар преведе заплатите на Хамас разбира се за тези които са живи! Аз мисля че Катар трябва да пратят малко пари и на Израел. Ако бяха се забавили още малко може би нямаше да има нужда от заплати.Майтапа настрана но тези араби на които им извират парите от земята ще объркат целия свят докато един ден се стигне до пълната ислямизация на човечеството.

64

Усрайна-3

преди 9 години

Гръцкият сайт пише още, че очевидно Киев са си припомнили известния филм The Dirty Dozen с Lee Marvin и го прилагат в украинска версия.Така също пишат да си спомним за украинския батальон "Krivbass",където беше убин украинския генерал Kardabnev,който е издирван за военни престъпления.Браво на безпристрастните гръцки медии,отразяващи точно и навреме всички събития!

63

Усрайна-2

преди 9 години

Видеото показва укр.затворник арестуван в Луганск,който признава,че на същия ден са били освободени още 36 затворници,излежаващи продължителни присъди!Малко по-рано са били освободени 50 други на групи от по 25 души.Условията за освобождаването им е да предизвикат ужас сред населението на Изт.Укр.,саботаж(укр.медии ги представят като укр.патриоти,къдетов 2 области 85%гласуваха за отделяне от Киев) /превод от гр.сайт,публикувало и видеото/ /youtube/watch?v=XmWWe3fLEVI#t=63

62

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТ 103Чакаш помощ от приятел ли ?Ама тук не е играта " Стани богат",с тролене няма как да станеш богат.

61

Пешо капучиното

преди 9 години

До АТАКИСТ 103Виж в наръчника за опорни точки, ако не давай пак с глупендър,няма как софтуера ти е с ограничени възможности.

60

Усрайна-1

преди 9 години

Защо не пишете нищо за ***!?Киев освобождава затворници,излежаващи продължителни присъди и наркодилъри и ги изпраща в Изт.У-на да извършват престъпления,да тероризират местното население,но също така да дават координатите на позициите на рускоговорящитеили жилищни блокове в украинската артилерия.Опълченците са изненадани,че изстрелите от украинците са твърде точни,или когато стрелят по цивилни в болници,училища и жилищни сгради,или когато стрелят по укрепени позиции.

59

Пешо капучиното

преди 9 години

До АТАКИСТ 94Ти освен глупендър ,друга дума знаеш ли?Нали тези тарамбуки Идил тръганаха от Сирия.За Северна Корея питай твоите хора от Изток ,те през 1954г. решиха да има две Кореи.Има ли нужда да ти обяснявам каква е разликата м/у Северна и Южна Корея.С какви оръжия са въоръжени ислямистите и Северо- Корейците ,а сети се какво производство са?

58

Анонимен

преди 9 години

Бардак Обама ще направи от Европа негърско гето.. новото Мексико наркокартели , албанци Боко мутрата , холански гейове.

57

Анонимен

преди 9 години

баба Ванга е казала първия черен президент ще е последния , малко му остана на тоя маймун!

56

opiten

преди 9 години

НЕДАЛНОВИДНАТА ПОЛИТИКА НА САЩ, КОЯТО СЕ ИЗГРАЖДА НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ХОЛИВУДСКИТЕ ФИЛМИ ДОВЕДЕ ДО НОВАТА ЕСКАЛАЦИЯ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК. ИЗПУСНАТИЯТ ДУХ ОТ БУТИЛКАТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪРНАТ С НЕОПИТНИ ЕКСПЕРТИ.