76

американецо

преди 9 години

Всеки нормален, мислещ и работещ етнически българин ще гласува за ГЕРБ. И да, това уви май идва около 20% от населението на страната. Проблема е, че тази овча фекалия Николая Бареков има електорат от роми и всякакви подобни ***, надминаваща умело 20% от населението на страната, които срещу 20 лева ще гласуват за него. Затова процента за ББЦ на изборите ще бъде право-пропорционален на левовата сума, която Барековите господари ще отпуснат.

75

Анонимен

преди 9 години

Има отрезвяване на хората - 99% не искат презервативи, а остраналия 1% искат да си нахлузят точно един определен презерватив ;)

74

Анонимен

преди 9 години

До СимонаМай ти си ''с къса памет". Б.Борисов управляваше в БГ когато целият свят беше в икономическа криза. Казано кратко и ясно.

73

ИВО

преди 9 години

Писна ми от смотльо,дето се има за голямата работа.И децата разбраха що за стока е,и най жалко е,че има 1-2 %заблудени,дето го подкрепят.

72

azis

преди 9 години

GERB i DPS novata koaliciiika ;)

71

анонимен

преди 9 години

ГРЕШИШ!!!!! ОСЕМДЕСЕТ ПРОЦЕНТА НЕ ИСКАТ МАФИОТСКАТА ТИ ПАРТИЯ ББЦ ,КОЯТО НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В 43ТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И САМО ЩЕ ПОДСМЪРЧА И ЩЕ СКИМТИ КАТО УЛИЧНО ПСЕ ПРЕД ВРАТАТ!!!!!!! Д О В И Ж Д А Н Е ГОСПОДИН ИЗМИКЯРОВ. ЗАВИНАГИ!!!!!МЕЖДУ ДРУГОТО НАЛИ ИМАШЕ ЗАПЛАХА ЗА ЖИВОТА ТИ?

70

Той е

преди 9 години

Дудук, и тебе не те искат, 99.9% от хората!

69

Анонимен

преди 9 години

ЦОКОВ ОЩЕ ВСИЧКИ КОИТО ПЛАЩАХА ТОК ПО 2 СТ. НА КВТ НЕ СА ИЗМРЯЛИ . ПОЧАКАЙ С ОЩЕ 20 ГОДИНИ ЗА ДА ИМА КОЙ ДА ТИ ВЯРВА....

68

Анонимен

преди 9 години

Бареков,ще запомним какво си казал.Да не се врътнеш после и пак да се гушнеш ББ.Малко достойнство все пак.

67

don_toni1979

преди 9 години

Тоя клоун Бареков от кой цирк е избягал ?

66

Пешо

преди 9 години

И дудукa не го щaт aмa вaжното е че неискaт ГЕРБ!

65

писател-историк

преди 9 години

В нашата Държава, който и да е на власт все не става. Тогава да си докараме чужденци , които не познаваме и дано да ги харесаме. След 70 години управление на БКП-БСП-ДС всичко е развратено и прогнило. Това успяха да направят другарите комуно-социалисти с тяхната демагогия за равенство. Е като бяхме толкова равни , защо Станишев, Р.Овчаров, М.Манолова и много други са милионери, а баба Гицка от Куртово Конаре е убеден комунист с 130 лв. пенсия.

64

АНОНИМЕН

преди 9 години

ГЕРБ И ДПС СА ПРЕДАТЕЛСКИ ПАРТИИ. ПО-ДОБРЕ Е ВЕЧЕ ТЕЗИ ПАРТИИ ДА НЕ СА НА ВЛАСТ!!!!ОТ ТЯХ БЪЛГАРИЯ НЯМА ПОЛЗА!!!!!

63

mima

преди 9 години

ДОЛУ ГЕРБ!!!! ДОЛУ ДПС!!!!!НИКОГА ВЕЧЕ НА ВЛАСТ!!!!

62

yu

преди 9 години

също така и 95 процента не искат БАРЕКОВ

61

Антон Минев

преди 9 години

Радан Кънев е честен човек.Обаче в Реформаторския блок има супер крадци,като кмета на Карлово-Кабаиванов,който за пари продаде СДС,а Карловска община продаде на Цветелин Кънчев и обръчите на Доган.Кабаиванов бързо да се омита от СДС и да върви да си брои милионите с екипа си от общината-само комунисти.

60

Цоков

преди 9 години

до 59 "избирател": Голям мислител си се извъдил! Всички енергийни специалисти коментират, че цената на тока при БСП/ДПС/Атака умишлено е задържана, затова и дълга на НЕК вече е над 3 млрд лв. Дори още преди оставката правителството заяви, че от октомври на всеки три месеца цената ще се покачва. Което и правителство да е на власт, цената ще се вдига. Какво ми коментираш ГЕРБ, *** скапан!

59

Анонимен

преди 9 години

До от селоТой явно тогава е имал вирус наречев ТИКВА и чак сега се е излекувал от вируса

58

Цоков

преди 9 години

Бареков, тези 80 % по твоята социология ли ги определи? Защото преди 2-3 седмици един професор-социолог сподели, че е направил собствено проучване, съгласно което от твоите 230 хил.гласа, 100 хил. от тях си ги купил. Останалите 30 хил. гласа са на ВМРО и честно гласували за ББЦ са 100 хил. Не знам колко пари са ти заделили за изборите наесен, но си много дребен, за да се мериш с ГЕРБ. Нищо, че боя ти е 2 метра, ама акъла ти като аспиринче!

57

избирател

преди 9 години

Бареков донякъде е прав. Какво донякъде, той направо си е прав. Протестите започнаха при Борисов и те първоначално бяха за тока, а след това се искаше някаква политическа промяна. Затова и имаше предсрочни избори, които не бяха спечелени от никой. Сега ако Борисов се върне и вдигне тока, както обещава, какво трябва да ни очаква пак? Риторичен въпрос. Забрави се целта на предните предсрочни избори. Сега явно ще трябва напомняне отново.