98

Българче

преди 9 години

Дай бате пари....на ви сега санкции....

97

Нищо ново

преди 9 години

Към края на годината пак ще имате:1. Глад2. Студ3. Поредното ново правителство със стария си хъс за крадене

96

Гицка

преди 9 години

До за Див аграр...ама и ти си една реститутка ... никой не ти говори за песни и репертуари, става въпрос, че таковаха хората и земеделието със сладки обещания.

95

Анонимен

преди 9 години

111 сега когато износът на ЕС е 0, колко ще е износът на БГ за ЕС? Виждам, че си почитател на крачмарските сметки без крачмар... Дай ни ако обичаш пак точен анализ и точни цифри.

94

чист Българин

преди 9 години

Износът ни за *** е около 30 милиона евро, износът ни за ЕС е около 360 милиона евро...Така, че не зависим от санкциите им....а като си разработим собствените находища за газ и си направинминтерконектит, е за които ЕС ни даде пари преди 5 години ще отрежем *** въобще

93

недоволен

преди 9 години

" България иска европомощ заради руското ембарго"Трябва да си голям наивник за да поискаш такава помощ и да разчиташ че ще я получиш. Да поискат помощ от смешника Плевнелиев, а ако не може да помогне да върви на майната си, такъв президент не е нужен на България. Сега го попитайте признава ли реферемдума за Крим или още е против, по този повод Путин го е преместил в другия крачол. До като имаме такъв президент ще сме на този хал.

92

Анонимен

преди 9 години

Къде е *** сега да ни обясни някои неща за Европейските"ценности".Къде се скри тая мижитурка недна.

91

Анонимен

преди 9 години

Разбира,че Европа ще ни обезщети.Ще ни даде от онова парче живо месо без кокал,дето някои постоявнно го смучат и то все не свършва.

90

az

преди 9 години

НИКАКВИ ПАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ taka e

89

Анонимен

преди 9 години

"Елитът", или върхушката счита всичко държавно за своя бащиния - ако не го продаде за някоя комисионна, го ползва без ограничения. Хора без морал, алчни и прости...Всичко това, защото наивният, *** народец оплю социализма. "Хвърлихме камък по комунизма, смачкахме България.." каза навремето Петко Симеонов.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2014/02/05/aviootriadyt-letial-za-machove-seriali-i-hora-v-nujda.214923

88

владетеля

преди 9 години

КАКВИ ЕВРОПОМОЩИ ТЪРСИ ТОЗИ!!! НЕ МОЖЕ САМО ДА СЕ ПЛЮЕ СРЕЩУ РУСИЯ,ЗАЩОТО ТЯ НА НИКОГО НЕ Е НАВРЕДИЛА.

87

Аз

преди 9 години

Каквато държавата, такъв и министъра !"Егати държавата дето аз й бях министър"-Н.Неев

86

Анонимен

преди 9 години

Ей Брюксел не давайте никакви пари на българите те Ви лъжат ние нищо не произвеждаме внасяме домати,чушки зеле краставици от Турция що у България не растат убаво ще откраднат парите и ще си копуват яхти и джипове

85

Анонимен

преди 9 години

Хем не искаме да търгуваме с Русия хем искаме пари от ЕС защото не можем си пласираме продукцията

84

Ааааа...не е верно!

преди 9 години

Локумите за туризма и земеделието ги разтегаше БСП/бкп.Нали едрите арендатори , сега карат бентлита ??!!!Нали ,зора беше да се изкупи земята на безценица ....за УЕДРЯВАНЕ ??!!!Е....уедрихте я!!!Бийте си я у главите сега!!!!!!!!!!!!!!!!!

83

европеец

преди 9 години

НЕМА ПАРИ ЗА БЪЛГАРИТЕ ПО РУСКОТО ЕМБАРГО!!!!!НИТО ПРОИЗВЕЖДАТ , НИТО ТЪРГУВАТ СЪС ХРАНИ С РУСИЯ!Само искат пари ОТ ЕС,за да ПОТЪНАТ В НЕКОЙ ПОЗИТАНСКИ И ГЕРГОВСКИ ДЖОБ!НИКАКВИ ПАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!

82

Анонимен

преди 9 години

"neka mrasni bulgari taka vi se pada Rusnacite mnogo dobre sa go izmislili tova bravo na tqx"ЗНАЧИ ТОЯ КОМЕНТАР СТОИ И НЕ ТИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,А?А ТРИЕШ МОЯ ВИЦ?КАЖИ БЕ ПРОДАЖЕН БОЛШЕВИШКИ ЛАКЕЙ ?ЗАЩО?

81

Анонимен

преди 9 години

*** отива на щанда за ябълки и пита:- Нямате ли сирене ?- Ние нямамe ябълки, сирене няма на съседния щанд! :)))))))

80

Анонимен

преди 9 години

Повече за Герб няма да гласувам защото и тоя е от Герб

79

Нели

преди 9 години

E какво изнасяме в Русия вече нищо консервените кобинати вече ги няма по полето вече не се сади домати ,зеле , чушки, водните канали и те са унищожениизнос за Русия нали не трябвало да има така заявяваха доста министи през 25 годишния криминален преход а сега искаме пари от ЕС за да потънат в нечии джобове защото ни е забранен износа на какво на криви краставици ли!