11

веска

преди 9 години

Кви протести бе клоун -десетина клакьори оганизирани от престарелия ти чичо СКРИЙ СЕ

10

ognyanz

преди 9 години

Отново познатата схема: Новата власт оправдава "нашите" хора. А за тях е достатъчно да кажат, че са преследвани по политически причини.

9

Анонимен

преди 9 години

Само като се види физиономията на Миланов разбираш - ИЗПЕЧЕН КРАДЕЦ!Андреева изобщо не е трябвало да става министър - ЗЛОБНА И ОГРАНИЧЕНА ЖЕНА!От такива като тези хубостници Като Миланов и Андреева здравеопазването е в пълен хаос, корупция, наглост, рекет и т.н. Пациентите, болните и нуждаещи се от помощ хора са унижавани и най-безогледно рекетирани от лекари, сестри, санитари и лаборанти. Днешното здравеопазване в БГ носи още по-големи болести и смърт за хората!

8

наблюдател

преди 9 години

Поредният мераклия за удостояване като "активен борец за демокрация". Преди министър Андреева всичко ви беше наред, пишехте си каквото си искате в епикризите, скубехте Здравната каса, т.е. нас, а и рушветите, по-точно рекетът на пациентите, си вървяха добре. Пълен лайф! После започнаха проверките, оборотът падна, остана само един гол рекет. То не беше рев, то не бяха писъци...И всичко "в името на пациента". Лицемерие безкрай.

7

Nie

преди 9 години

АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯТА В "ПИРОГОВ" ЗА КРАЖБИТЕ ОТ НЗОК И РЕКЕТА НА ПАЦИЕНТИТЕ, ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖИТЕ.

6

ИСТ

преди 9 години

Гледам червени точки,значи има повредени. За това трябват повече пари за болниците, за да се лекуват другарите.

5

ИСТ

преди 9 години

След тези *** уволнения, намалените бюджети на болниците и актуализиране на недостига на здравната каса със 100 милиона по малко, ще има ли поне един работещ в здравеопазването,който да гласува за БСП-партия,която е против здравето на народа. Освен повредени от" развития" социализъм.

4

Гледам Тв

преди 9 години

Докога ше научаваме само част от истината? Ако е имало защо да се уволнят тези 3-*** директори, сега със стопиране на уволненията истината се потулва... ако министъра ги уволнява нарочно - не е ли редно тя да понесе наказание? Когато има уволнение е виновен работника, когато има неправилно уволнение е виновен работодателя, не е ли така?

3

Анонимен

преди 9 години

Това е просто едно от многото л****** на гнусното червено правителство.

2

Анонимен

преди 9 години

"бившият здравен министър Таня Андреева от кабинета "Орешарски" е уволнила проф. Миланов минути преди нейното правителството да депозира оставката си в Народното събрание."Почват да излизат кирливите ризи на кабинета "Орешарски". Толкова време е имала да го уволни. Защо това се е случило минути преди да напусне ???????

1

Анонимен

преди 9 години

Ето какво се крие под видимата "миловидност" на министърката-комунистът козината си мени ,но нравът никога.Наистина БСП изпада в пълна изолация потади шизофреничната си политика/особено след като лидерът -беглец се покри и заедно с него маиматросови,кутвевци и останалите от снтибългарската клика/