79

Митко

преди 9 години

Драганов е един *** кадър на Балкантурист, който всеки меаец си сменя мнението като фурнаджийска лопата.

78

Анонимен

преди 9 години

Спад на приходите в туризма... аууу, каква изненада! Само бетонните глави на мутрите, които държат този бизнес, явно не схващат къде е проблемът. Не е обаче в руснаците. Който може да пътува по света, ще потвърди, че навсякъде е ПЪЛНО с руснаци, в курортите и по туристическите места не можеш две крачки да направиш, без да се разминеш с руснаци. Те си пътуват и си живеят, а ние... пак ще духаме супата, щото ни е толкоз акъла.

77

светлото бъдеще

преди 9 години

Като им наложи Путлю изходни визи и съвсем ще изчезнат руснаците... а пък ,че хотелите на мутрите щели да са празни ми е през...познайте къде :)

76

Що ,бе...

преди 9 години

Нали все богати руснаци летуват на българското черноморие???!!!НЕ СИ ЛИ ПЛАЩАТ ??!!!....или я карат "по братски"---безплатно...ха,ха,хаааааааааа...ЕГАТИ РЕЗИЛА.....ЕГАТИ ПЕЧАЛБАТА!!!!

75

Анонимен

преди 9 години

От 4-5 години кракът ми не е стъпил на българското Черноморие.Плажовете и храната са ужасни.Морето и плажовете мръсни и отвсякъде вони на гранясало олио.Имам чувството ,че Черноморието ни е превзето от пройдохи,които мислят само за печалбата.А нали знаете,парите са като жените,не трябва да тичате след тях или да ги мамите,а да ги привличате.Тогава ще са ваши.

74

az

преди 9 години

BG e ve4e UTAIKA otpi6ete q kato durjava ve4e

73

ЛИДЛ свински пържоли

преди 9 години

приключихме нова партида - свинските пържолите на ЛИДЛ. Пълни с хормони и консерванти. Почнете ли да ги пържете и замирисва гадно, това е от определен химикал, който е супер вреден и само химик в лаборатория може да докаже това твърдение.В БГ, обаче химиците са безработни и дори няма лаборатория,която да е оборудвана с необходимата техника, чрез която да докажат вредата.Идете в село с Лидълска пържола и я дайте на някой овчар да си я изпече и да каже на какво му мирише. Кересаж + химия.

72

Анонимен

преди 9 години

Хърватска има същият приход от летен туризъм както и България. Но получен от 2 пъти по-малка леглова база.....Унгария има по-големи приходи от ЗИМЕН туризъм ,сравнен с България със всичките си планини, сняг, писти и зимни курорти.Унгарската минерална вода с нарисувани на етикета и високо АЛПИЙСКИ пейзажи , е най-разпространената вода в Лидл- Европа. Нерде Унгария, нерде заснежени алпийски върхове, но си я продават.

71

Анонимен

преди 9 години

аха, пак нема да има заплати от туризма ,пък данъци за държавата друг път

70

Предприемач

преди 9 години

Е,с този коментар вече минахте всякакви граници,добре тогава наетите са :недисциплинирани,закъсняват за работа,необразовани,езиците им три думи на кръст,компютърната им грамотност нулева,невъзпитани,телефонните им разговори продължават с часове,нечистоплътни,неподържани,мърлячи.....

69

Анонимен

преди 9 години

Българския предприемач и работодател е утайката на обществото, това важи и за този в областта на туризма и понеже другите отрасли на нашата икономика са само за украшение, та не са очевидни резултатите, които дават. Но туризма се ползва все още реално, та миризмата му се усеща от другия край на земята. Е скоро и той няма да се ползва.

68

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 92Докато не стане като в Испания, всички бетонни *** да се изчистят на 200 метра от плажа, няма да се оправим. Булдозери и фадроми ще оправят туризмаХа ха ха!Акъла на бай ***, мутрата хотелиер се оправя само с военен режим Пиночет!Ликвидиране на *** оправят нещата!

67

Анонимен

преди 9 години

Докато не стане като в Испания, всички бетонни *** да се изчистят на 200 метра от плажа, няма да се оправим. Булдозери и фадроми ще оправят туризма.

66

Анонимен

преди 9 години

Едно преболедуване, обикновено разтройство, и после цел живот си ги носиш, само са се приспособили да не ти е гадно и да не ги забелязваш като те карат като автомобил. Така се превзема света!

65

alexis

преди 9 години

pozdrawi ot Zakynthos :):):)

64

солта е

преди 9 години

Тея по черноморието са се оформили като мизерен елит с умението им да са добре сред *** и нечистотия. Може би начина е скрит някъде там измежду многото неща, които се правят от всички, като пиене на кафе, ядене на ресторант... Или пък с глад?! Да не би охраната да плаши и пъди болестите надалеч от клиентите? Сигурно не са опасни инфекциите, дори са човешки, като типичната за *** миризма. Всеки е със своята си микрофлора.

63

Анонимен

преди 9 години

"свиването на покупателната способност на руските туристи у нас заради ОБЕЗЦЕНЯВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНАТА ИМ ВАЛУТА"------------------------------------------------------------------Че кой им е виновен??? Те си го направиха, ощв с войната в Грузия. И от наша страна - кой ни е виновен, че курортите ни са една голяма чалготека. От всички които познавам не повече от 10% ходят на българско море. Цялото средиземноморие е по-чисто, с по-добро обслужване и по-евтино. На българското ходят само ***.

62

,,,

преди 9 години

До Анонименжалко че има *** които вярват че са ни виновни американците и европейския съюз, на кога са хотелите по морето бе ***, кой взема подкуп от даи търново, кой ползва програмите за селски туризъм да си купува джипове, кой тегли кредити да купува яхти, кой ограби ктб!

61

Анонимен

преди 9 години

Какво означава, че заплащането в сектора било два пъти по-ниско отколкото при съседите? Кои съседи? Гърция или Македония? Защото в сравнение с Гърция, заплащането в други сектори - учители, напр, е пет пъти по-ниско!Трето, това заплащане го смятат на базата на осигуровките. Значи, веднъж лъжат и крадат от всички ни с осигуровките, втори път използват същата си кражба, за да мрънкат за държавна помощ!Трето, качеството на българския туризъм... Тук по-добре да млъкна!

60

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНяма, няма и да има. С тази мизерия и фекалии и кафяви фонтани по плажовете как ще има. Като знам какви ходят да стават сервитьори - с гъбички по ръцете и всевъзможни кожни заболявания. При нормални обстоятелства не биха ги взели за метат улиците, но нали няма персонал.