39

Анонимен

преди 9 години

"Най-добрият тенисист в българската история за всички времена - Фамозен ришо, гордостта на народа, спортиста с гоямуто сърце, помогна на цветнокож играч да почувства радостта от победата и щедро му подари мача. Вероятно причината е рускинята с украински корени и големите очи, пред която, нашето момче защитава, честта на българския мъж! Още веднъж показахме на света, че парите и победите нямат значение, когато си ***"

38

Анонимен

преди 9 години

Продължава да пише книгата...

37

Анонимен

преди 9 години

Македония винаги е раждала таланти като Бербатов и Г Димитров

36

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера тези от вас, които хейтват против България толкова много, защо просто не се изнесат в чужбина и да си мълчат там. Григор е прославил България много повече от всички пишещи в този форум взети заедно.

35

ne4o

преди 9 години

пак добро представяне в голям турнир,полуфинал не е малко...и наи важното е 4е продалжаваш да се развиваш ....има голяма разлика от миналата година....браво гришка продалжаваи да ни радваш ...предстои ти много радости и успехи занапред....ааааа и моля ви се пишете за григор и не обращаите внимание на *** които плуят григор..те това искат некво внимание 4е никои не им обраща внимание...

34

даскал Колю

преди 9 години

Хайде сега да вземе да си изкара основното образование а после и средното или да си ги купи като Стоичков поне,защото България не трябва да се излага с неграмотни шампиони или поне нарочени за такива

33

Анонимен

преди 9 години

Чалгата върви в пакет с новите управници, а те вървят в пакет с интересите на новите ни господари, на които не им трябват умни и можещи хора тук. И не се опитвай, вкарвайки ме в някаква тема да избягаш от същността на нещата.Нас тенденциозно и планово ни унищожават като хора. И в частност, плюенето по Григор е показателен факт. Дори когато сме успешни и доказали се, ни се отрича всичко и се стараят да ни натикат в калта.

32

за 40

преди 9 години

Моженето и чалгата са различни неща. Чалгата е лош вкус, не лошо качество на мисленето и моженето. А крадците ни надвиха с активната подкрепа на новите ни господари, за които не е важно кой ни управлява, дори да е сериен убиец, важното е да им се подчинява!

31

за 38

преди 9 години

Да, можем и сме качествени! Трябва да видиш колко са смотани европейците в големите градове и как не могат да си сменят контакт или панта! Жените им копче не могат да зашият, цип да сменят! А за това, че са ни яхнали престъпници и крадци народът не е виновен, нито от това става по малко кадърен!

30

Анонимен

преди 9 години

Подкрепяме те безрезервно и предано, ЗАЩОТО СМЕ БЪЛГАРИ!!!! Майната им на платените злобеещи драскачи, които изпълняват поръчки срещу нацията с цел да тровят душите ни и да унижават достойнството ни! Ние сме качествени и можещи хора, оцеляващи през вековете независимо от враговете ни!

29

Анонимен

преди 9 години

Хех, тъмните сили не са пропуснали да отбележат точка под тази статия. :)

28

se

преди 9 години

Много се съмнявам да не тръгне по стъпките на Божинов! Него го провали слабостта към жените!

27

Бай Григор

преди 9 години

Адашчето е велик мъж и спортист ! Всички пишещи тук и по другите информационни сайтове завистници могат само да му ЗАВИЖДАТ на успехите ,мадамата , интелигентността и чара му ! Давете се в собствената си жлъч!

26

Анонимен

преди 9 години

Всичко анти БЪЛГАРСКО е на почит в този "сайт"- "сайта" на:"ястребите" гурбетчийките, ,до бъмзитата,аЛовци,Hiter и всякаква подобна ***

25

бй

преди 9 години

До баровецчувал си ти"ложа"палячооо

24

dsdada

преди 9 години

Ама са прости някои индивиди.......направо да им се чудиш как се сещат, да дишат....

23

Фен

преди 9 години

Той е 8-ми в света, а вие къде сте?

22

ei kanadec

преди 9 години

ti ne stavash moito momiche

21

канадеца

преди 9 години

Цело чудо е,че аматьора *** стигна до полуфинала.Гледах го днеска на живо в Торонто.Миналата година го гледах и в Монреал.Еми не става момчето гола вода е!

20

Cleo

преди 9 години

Аз като писах вчера, че Кинг Цонга ще размаже Аскускуту *** Дришу ***, вие ми слагахте минусите ... А? М?