9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНа запад провокират те да мислиш,докато в БГ трябва да си зубрач.Генератор в развитите общества са студентите,а при нас са потребители на силикон,мастика и чалга. Много поздрави от един с ориенталско име.

8

Анонимен

преди 9 години

*** нямат думата.В Бугарско няма висше образование.Тук раздават "тапии за вишУ".

7

Имат право!

преди 9 години

Значи изпълнителката на еротични танци в която и да е кръчма може да събира необлагаеми бакшиши и това е в реда на нещата, но същото е забранено на тези хора, без чийто труд не е възможно да има пълноценно обучение в областта на изобразителното изкуство. Студентът в Худ. академия се учи, докато рисува такъв модел. Тогава защо да не изрази благодарността си чрез бакшиш, който при това не е задължителен!Льохманът в нощното заведение за нещо обществено значимо ли поощрява с бакшиш кючекчийката?

6

партиен член

преди 9 години

Да -ACID.И твоето сравнение не е много точно.Зависи къде си лекар и къде шофьор.Не е важно дали единия получава повече.Истината е че,и двамата получават малко.Аз като шофьор не ме грее много че получавам повече от някой лекар.И на двамата не ни е достатъчно.Аз не мога да стана лекар, а ако лекара е лекар едва ли може да стане шофьор.Аз не се радвам че взимам повече от някой.Яд ме е че всички взимаме недодтатъчно.

5

до 1

преди 9 години

Питай жена ти за третия ми крак 25 27

4

нанего

преди 9 години

Следващата стачка ,ще е на наркодилърите :))) И те ще протестират срещу условията, в които са принудени да работят, щото *** ги тормозят и рекетират :)

3

ACID

преди 9 години

До 2Димитре в последно време висши образования се дават ей така. Особено, ако учебното заведение е в провинцията. Така, че не го взимай много присърце това с висшето. А и недей да правиш пряко сравнение на заплати в чужбина с тези тука, тъй като и стандартите са различни. Иначе, че няма баланс в заплащането на различните професии това е ясно. Шофьор на рейс, ако не лъжа се получава повече от лекар.

2

Димитър

преди 9 години

Аз като един висшист, който работи по специалността си и изкарва по-малко на час от тези отрудени хора, напълно ги разбирам и ги подкрепям!

1

Анонимен

преди 9 години

Бъмзи имаш много криви крака:-)