6

Мхъм..

преди 9 години

50 литра в секунда е капацитета на най-големите помпи,водата вече видимо спада,смрадта е ужасна.Ще се обезлюдят цели квартали.Истината дали ще оцелее градчето ще се види след като минат експертите и оценят състоянието на наводнените сгради.

5

до 4

преди 9 години

Ами то и сега има армия, към 30 000 търтея. Въпросът е защо сега никой не може да ги накара да си вдигнат задниците и да свършат нещо полезно?

4

Анонимен

преди 9 години

Призовавам цяла Северозападна България!Бойкот на изборите.

3

прокурор-пенсионер

преди 9 години

След т.н. управление на БСП-ДПС-Атака-ДС , който и да управлява ще е по добре за Държавата. Такова грабителско правителство като на Орешарски никой не помни. Да посегнеш на цяла банка това наистина е кражбата на века от БСП-ДПС-ДС . Тези престъпни партии не трябва никога да участват в управлението на Държавата.

2

бомбе

преди 9 години

знаете ли каква е разликата межу предишните и сегашните наводнения...навремето имаше Българска Народна Армия ,която винаги беше на своя пост...аз лично ,като войник съм изпращан поне 4 пъти в такива ситуации...няма тън-мън...отиваш и действаш...а вие с вашите *** социални мрежи си мислите ,че откривате америка...няма такива филми ...всичко ново е добре забраено старо

1

Анонимен

преди 9 години

АКО всички партий бяха платили за нещо да се подобри състоянието на хората там,щеше да е друго,нали...БОЙКОТ на изборите