10

Факт

преди 9 години

Такава им е всичката работа на комунистите - крадлива и некадърна.

9

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

Ръководния персонал не само в Терем са бивши военни служители отдавнапрехвърлилипенсионната , а в МО и ШТОкакви личности са наосновни ръководни длъжности--бивши генерали и полковници.След като полк. Ив.ИВАНОВ Стана ЗМО вместо да ги изхвърли той ги увеличи.Като искат заплата и пенсия да получават да отидат Охрана на ВОЕНИТЕ ОБЕКТИ и закрити поделения на МО.

8

staratelen

преди 9 години

Те работят за 500 лв, с които си плащат разходите, а аз предлагам 300 евро спестени пари, всичко е подсигурено, няма разходи и никой не иска да работи и при това работата не е трудна, само помощ в домакинството.

7

Анонимен

преди 9 години

Руската грешка - най-човешката грешка в света!

6

Анонимен

преди 9 години

Ей така и на мойта работа за 600 лв сме претрупани с работа, работим на три смени, и като направимм грешки ни глобяват.

5

историк-анализатор

преди 9 години

Най голямата човешка грешка, че в Нашата хубава и мила Родина се разпореждат мандраджии-каскетаджии или техните деца и внуци. Ако тези *** изчезнат наистина ще бъдем Швейцария на Балканите.

4

Анонимен

преди 9 години

Къде в БГ в сектор за пройзводство на работника се изплаша заплата повече от 300-500 лв. Няма такова чудо или ако го има то е за резерват. На пазара от трите компонента: оборудване, материали-суровини и човешки труд, най-незащитена е центата на човешкия труд.

3

Монархист

преди 9 години

Вчера беше искра, днес е човешка грешка, а утре сигурно ще е терористичен акт.

2

Двата шарана

преди 9 години

Кво пак се оплаквате?Като са ви малко 500 лева станете овчари, а такова търсене има сега на огнешко и овче в Европа..!

1

ктб престъп.синдикат

преди 9 години

ЕБОЛА дойде в БГ чрез 24 годишна жена.Америка ще бъде упостошена.Децата на бг.политици ще оставят скъпите си имоти и дипломи,купени с откраднарите пари на българите и ще се завърнат в БГ.Израел няма да съществува.Русия за кратко ще стане супер сила.Тайната за КТБ ще се разкрие и ще настъпи в БГ "кървав ден" за децата на политици с имоти в чужбина.Тогава антихрист ще се яви на света и ще поведе Америка срещу целия християнски свят - Русия.