7

бойо

преди 9 години

'961 души към 6 август'.. Ако броенето започва от 76-та година на миналото хилядолетие, когато пускат болестта, това е пренебрежимо малко и клони към 0. За сравнение от малария всеки ден по официални данни умират около 1600 човека, а по неофициални - двойно повече. Всеки ден!

6

София

преди 9 години

Американците пак си правят някакви опити, за съжаление

5

Discovery

преди 9 години

Е като знаят че може да се заразят, какво търсат майка си там? Европейските граждани да не ходят там, че като нищо ще я докарат и тук... Или попа е бил за да тръшне болестта с молитви и полсе да я довлече в Европа....

4

bmw E36 racing

преди 9 години

ега се удават у cпеpмa

3

ФРИЦ

преди 9 години

"Лечението на ебола (както и на повечето хеморагични трески) е поддържащо болните се оставят да почиват и им се дава вода. Целта е да се поддържа жизнената дейност на тялото, докато то се бори срещу вируса. В общи линии се разчита, че евентуално имунната система на болния ще се справи с вируса."НЕ Е ИСТИНА .

2

ДРЕД

преди 9 години

В България няма да има болни от Ебола .Миналата зима имаше свински грип, но всички твърдяха че е грип .Може да умрат 3 000 000 българи но ще ги пишат бронхит, бъбреци, сърце и т.н.НЕ, ЕБОЛА НЯМАМЕ .

1

Бонго

преди 9 години

Дреме ми за Омрелите фАфрика! И без тва са много там.