36

Анонимен

преди 9 години

"До Към редакторите ?Много си прав ама като кажеш А следва да кажеш и Б и т.н.т. По същата логика Путин има право да осигури поне въздушно прикритие срещу Киевските терористи които избиват руснаци в Донецк"Да ти напомням ли, че когато украинците завзеха Славянск, завариха масови гробове с цивилни хора? Кой тогава избива? Май излиза, че не Киев избива руснаци, а руснаците избиват украинци.

35

Анонимен

преди 9 години

"Банкиии /Мун/, к`во става бе?! Дека е ООН-то? Значи САЩ могат да удрят джихадистите в Ирак, който е на мнооого хиляди километри от тях, а Русия не може да удари фашистите, които са под носа и..., `що бре?!"Ами проблема е, че Русия трябва да се справи с руските терористи в Украйна, понеже създават проблеми. Русия трябва също така както САЩ да отиде и да хвърли малко бомбички над ИДИЛ. Ама Русия в момента проявява престъпно бездействие. Гледа само как да краде чужди земи.

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен baba ti e fashist

33

Анонимен

преди 9 години

Някой хора тотално изпростяха , след като са на страната на джихадистите само защото мразят собствената си принадлежност към Европа и САЩ !!! По прости са от офците на село !!! От където са всъщност !!!

32

Хонорик

преди 9 години

ИДИЛ трябва да се унищожи,заедно с всички крайни ислямисти.

31

Анонимен

преди 9 години

Amerikanzite iskat drugi da se biat za postigane na zelite im.A te da bombardirat otgore.Taka be v Kosovo .Suzdawane na darjawa posluchnik.Sega nai veroqtno ste sazdadat nova darjawa posluchnik - Kurdistan.

30

23

преди 9 години

Те па едни удари, УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ! :D

29

Анонимен

преди 9 години

Банкиии /Мун/, к`во става бе?! Дека е ООН-то? Значи САЩ могат да удрят джихадистите в Ирак, който е на мнооого хиляди километри от тях, а Русия не може да удари фашистите, които са под носа и..., `що бре?!

28

Йово

преди 9 години

Кой дава право на САЩ да бомбандира цели в Ирак. Аз не чух да има одобрение от СС на ООН, следователно това си е чиста агресия от страна на САЩ. Въз основа на това и Русия може да бомбандира цели в Украйна без резолюция от СС на ООН.

27

Анонимен

преди 9 години

ще го търсите Садама,дано да сте го погребали по очи....

26

Анонимен

преди 9 години

До Към редакторите ?Много си прав ама като кажеш А следва да кажеш и Б и т.н.т. По същата логика Путин има право да осигури поне въздушно прикритие срещу Киевските терористи които избиват руснаци в Донецк

25

айде

преди 9 години

Обонго след смеха на погребението на Мандела все по потънал изглежда.

24

123

преди 9 години

До АнонименМного си е добре,радвам се че вече има мислещи хора който виждат истината......

23

Анонимен

преди 9 години

САЩ пратиха тези *** в Сирия, номера там не мина, оставиха ги без заплати..или с нова задача, те отидоха в Ирак, сега ги стрелят, ей така САЩ постъпват със всичките си приятели, доят ги, използват ги, накрая замитат следи, като най-често ги избиват!

22

Анонимен

преди 9 години

Ако Русия удари Украйна, за да защити рускоезичното население, ще са лоши. А САЩ винаги - добри :)

21

Анонимен

преди 9 години

не обръщайте внимание на варг, не е добре с главата това момиче

20

Анонимен

преди 9 години

какво нападение бе ***-враг-иракското правителство иска помощ против тези фанатици

19

Към редакторите ?

преди 9 години

Ударите не са срещу Ирак , а срещу Джихадистите в Ирак - " Ислямска Държава ",които най-зверски убиват Християни и всички други, които не са мюсолмани. Дилемата е ставаш ли мюсюлманин , или ти *** главата ?Жестоки убийства на жени и деца . Тези хора са напуснали домовете си и са в планината , без вода и храна умиращи на температура 135 F. Най после световната общественост разбра , имаше Протести пред Белия Дом.Затова Обама реши да направи нещо .Достатъчно ли е това което се прави. Ще оцеле

18

Анонимен

преди 9 години

До 25. Ти знаеш ли за какво става на въпрос и какво правят джихадистите нарекли се " Джихадджиска Държава " в Ирак ?

17

GMC

преди 9 години

До АнонименВ колко държави се намесиха САЩ и сега по-добре ли е там? Не, трева даже не никне.Виетнам, Авганистан, Иран, Ирак, Либия, цялата южна америка да не изреждам.===========================Човек, не знам от къде ти е информацията, но аз в момента ти пиша от Виетнам.Ела да видиш какво означава търговия и икономически растеж.Виетнамците се кооперират основно с американски компании.Не искат и да чуят за бизнес с руснаци, освен ако не са туристи.