70

аз

преди 9 години

До Анонименне това беше очеличката Мая,която излъга за Костинброд

69

Анонимен

преди 9 години

Очаква се заемане на поста Министър на простотията и селската хитрост. Кандидати мно-о-о-ого!

68

Анонимен

преди 9 години

Дуетът Цвъ Цвъ и Медарова се готви да ''прави'' нови избори. Осъденият на 4 г. затвор Цвъ Цвъ от ГЕРБ пак ще проведе изборите

67

Боздуганов

преди 9 години

Готвят нова фалшификация на иборите! това казаха всичке, щом видяха, че тая е назначена за служебен министър на изборите! Не забравяйте, че осен близо 400 000 подготвени за фалшификация бюлетини, тогава заловиха и 12 буса с двойни дъна, който трябваше да карат чувалите между секционните изб. комисии и районните избирателни кмисии...

66

Ганчо

преди 9 години

Следващите избори са формални. По начина на структуриране на правителството и администрацията, чудо трябва да стане за да не спечели ГЕРБ.Смятам, че отново идва ледниковия период и ще строим само пътища.

65

ok

преди 9 години

Това представлява огледален случай на казуса "Пеевски",заради когото бе променен законът, за да бъде избран за шеф на ДАНС. Основната функция на служебното правителство е да организира предсрочните избори. Защо е необходимо да се създава и специален министерски пост за тази цел, ако не за да могат Цветан Цветанов и Бойко Борисов да управляват изборния процес.

64

Анонимен

преди 9 години

тая ще върти далаверите на Герб на изборите

63

Анонимен

преди 9 години

Министър на Изборите - Плевнелиев да ме извинява, ама това звучи повече от тъпо.

62

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев дължи много на тази. Реално тя осигури безнаказаните машинации, чрез които той беше избран. Човекът просто и връща услугата.

61

Анонимен

преди 9 години

Президента е враг номер 1 на честните избори. Доказано с това назначение.

60

Анонимен

преди 9 години

партийна кандидатура за честни избори. Назначението на Пеевски номер 2. скандално. всичко е опорочено. Срам за Плевнелиев.

59

NAT

преди 9 години

Точно се разкараха тия *** бсп и дпс, за да може Роската да назначи поредната герберастка *** в лицето на най-скандалния председател на ЦИК ... Kleta majka Balgariq!

58

Анонимен

преди 9 години

Ето тази фалшифицира местните и президентските избори.Най вероятно е фалшифицирала и последните парламентарни избори, когато откриха подготвените бюлетини от герберастите.

57

хе-хе

преди 9 години

Президента назначи МИНИСТЪР на ИЗБОРИТЕ???Хора имаме си ново министерство единствено по рода си в целият свят и паралелно с него имаме и ЦИК???Какъв цирк.Утре президента ще назначи еднолично и Министър на чалгата.НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,НЕМА И ДА ИМА.

56

високосна

преди 9 години

А защо не назначите министър "Високосна година"?Цялата държава няма представа какво да се прави на 29ти декември без този министър!

55

Анонимен

преди 9 години

"Министър на изборите"? Това си е направо портокал с механизъм в гащите на президента - от гледна точка на възможните бъдещи интерпретации, предвид мръсотията, която ще се лее. Пък и някак Оруелски звучи. Лош ПР, за пореден път.

54

Анонимен

преди 9 години

госпожата е спец по разнасяне на чували, комбинирано с грижа за бременни!

53

Анонимен

преди 9 години

Председателят на най - опорочените избори е издигната в министър?! Само глупаците допускат една и съща грешка по 2 пъти. Ако не беше тъжно, щеше да е... Още размотават по подсъдимите скамейки Росен Желязков, бившия главен секретар на МС, обвинен в престъпление по служба заради бюлетините в Костинброд... Но, както е казал Сталин: "Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете." ..... А Плевнелиев дава хляб на много хора - назначи 4 - има вицепремиери и министър за изборите все едно, че правителството ще векува...

52

Анонимен

преди 9 години

Тая не беше ли дето излъга за имотите и бизнеса на съпруга си.Не беше ли същата начело на ЦИК, когато Плевнилиев бе избран с измама за призедент ?

51

Анонимен

преди 9 години

"Борбата е безмилостно жестока,борбата,както казват е епична...."кой да изхарчи,да усвои и присвои 14 милиарда евро,които трябва да получим от ЕС до 2020.Ако Вапцаров можеше да види колко актуални са днес неговите стихове.