413

123

преди 9 години

Защо замълчаха за самолета, нагли лъжци, сега как да признаят, че Украйна целенасочено го свали и изби стотици невинни. А Европа как може да защитава тези фашисти, не разбират ли европейците , че това са обикновени фашисти. Русия праща помощи а те се правят на ощипани и ЕС им приглася. Отвратителна политика, която скоро ще отблъсне всички честни хора

412

Анонимен

преди 9 години

Айде бе, днес.бъгъ - минаха 6 дена вече от новината и ще няма победа за укрите? Що лъжете?

411

Михал

преди 9 години

До 456Историята е трактовка само в главата ти.Има само една история и тя е истината за събитията, които са се случили.Трактовките преведени на нормален език се наричат фалшификации.

410

lМихал

преди 9 години

До АнгелЩо е агресор Русия, бе Ангеле?Ако имаш предвид Крим, дано дава Господ такива агресори повечко по света.Що веднъж поне големият бял брат не стане такъв агресор, ами където агресира реки от кръв се леят.Затова сме на това дередже, Ангеле, защото са много с твоя акъл, които не могат да направят разлика между агресия и референдум.

409

Убама

преди 9 години

Ванга: "Първия черен президент на Америка, ще е последния на тази държава!" 17трлн долара е външният дълг, цялата каша от Афганистан, през Ирак, Либия, до Украйна е провокиран от политиката им на " разделяй и владей". Само че се оляха и сега гори половината свят. Без да съм пророк мисля, че нашето поколение ще стане свидетел на промяна в световния ред и идва време, в което колониите ще тръгнат срещу колонизаторите и ще падне най- ненаситната империя от както свят светува! Да живее България!

408

Анонимен

преди 9 години

кога свинете са били миротворци или освободители - *** нещастни Горна волта - но с ядрено оръжие

407

Арахангел

преди 9 години

До Ангел 480А кажи сега защо Русия е агресор.

406

Альоша

преди 9 години

До полски 523Праскай си чикийте сред тръните щом нямаш пари за сладките рускини.А руските *** не *** миризливи *** като твоя.Чист народ са руснаците, да знаеш и чисто пипат.Чисто , но боли, много боли.Питай германците. И чети завещанието на Бисмарк.Така, че по кротко.

405

Михал

преди 9 години

До анонимен 520пич, българите са велик и достоен народ.Проблемът е, че в Бг българите са малцинство.Ако смяташ тези, които гласуват за Рапона и Гея за българи, грешиш тотално.Колкото за Путин той ще направи това, което продиктуват интересите на Русия.

404

капацитет

преди 9 години

До АнонименНещата бавно, но сигурно се променят и умници като теб не могат да го разберат поради родството на главата ти с тиквата.Остави инатлъка и емоциите и вземи повечко да четеш.Диверсификация трябва дори и само на американските извори.

403

Анонимен

преди 9 години

Затова....защото Русия си има всичко, затова всички бягат на запад...*** *** тъпанаар.... А и освен това айде кажи ми колко рубли си сменил през живота си??? Аман от лаладжии

402

Планинския

преди 9 години

До горскияНе знам какъв Гладомпр те гони ,но Русия си има всичко.Не ги мисли. Мисли ние какво ще правим .

401

глИСТИНАТА

преди 9 години

Докато до американо-иракската граница "бунтовниците"(да не си помислите,че са ислямски терористи) от ИД водят успешни боеве,американската армия, вече води боеве, с авиация.Това е едно високохуманно дело,а не намеса във вътрешните работи на друга страна.Известно е,че още при отстраняването на Саддам в една хуманна война беше изговорена една голяма американска " истина",която "демократичния свят" и досега повтаря.САЩ винаги говорят "истината" и непрекъснато воюват за нея.ИСТИНАТА,ЗА ДОЛАРА.

400

great wall

преди 9 години

Ако тука идва руски Наташа, нужда няма аз върна на голям нов природан Чайна. Аз *** тука.

399

полски

преди 9 години

М-да. Това ще бъде проблем за Б-я, защото нахлуването на руски *** (от всякакъв пол) ще застраши и без това крехкото съществуване на ромските ***. Да защитим българското!

398

горския

преди 9 години

Милиционерчето Путин си е опекъл работата. Рокфлер вече му е приготвил СОБСТВЕНА БАНКА за милиардите. Русняците ги чака ГЛАДОМОР, който вече започва. Бясното покачване на цените на храните са сметка на пукането на надутия балон на енергоресурсите ще ликвидира дългът на Америка за има-няма 2 години, а китайците ще си вземат Сибир за компенсация. На тях им трябват жени!

397

морски

преди 9 години

Нахлуването на Русия в Украйна е само в главите на военолюбците от запада,Путин много добре си играе картите и ще го прави и занапред.Ще им се на запада,но не би.Слава на Русия!

396

Анонимен

преди 9 години

Как можа досега Украйна да си е съвсем нормална държава , а изведнъж да стане държава на главорези , наркомани и какви ли още не.Путин трябва да е много закъсал , щом подклажда конфликт на собствената си граница.

395

Анонимен

преди 9 години

Ама и едни коментатори са се навъдили, все едно са минали на инструктаж и промивка на мозъците от КГБ.Появи ли се Путин на снимка , и платените пудели започват да цвъкат.

394

Анонимен

преди 9 години

Във физиономията на ***(авторката) има нещо полско. ***, сега поляците желаят някой да им яде ябълките. Би ли им помогнала като хапнеш 1 - 2 тона на сурово, сок и щрудели или пайове? Поляците мразите Русия. Скоро ще намразите Украйна повече от Русия. Понеже ще ги разберете колко струват. Но да ви пшрипимня:антируските украинци са поляци. Вие струвате колкото украинците, които вече мразите.