6

Джедай Мастър

преди 9 години

До 1Странно е, защото почти цялата кариера на Мелани Грифит се върти около сексуалността си. 90% от ролите й са на ***, стриптизьорка и т.н. Ако не се лъжа първият й филм също е бил широко обсъждан заради множеството голи сцени, когато грифит е била малолетна. До 5Това, че е слаба не значи че изглежда добре. Наистина изглежда ужасно, не заради фигурата й, а поради продължителната злоупотреба с алкохола и наркотиците.

5

An

преди 9 години

Не изглежда ужасно, даже напротив - показва, че и след 50 е възможно жените да поддържат слаба и стегната фигура. Нима една едра, затлъстяла възрастна жена е по-добър модел за подражание?!

4

Анонимен

преди 9 години

Щастлива и радостна? Мелани Грифит изглежда ужасно! Защо трябва да отслабват така драстично и грозно? И Анджелина Джоли е заприличала на скелет. Искат да ни внушат, че това е нормално и красиво? След това се чудят как да спасяват младите момичета, гладуващи поради тъпо подражателство.

3

Анонимен

преди 9 години

най-вероятно за я разпорили яко и я е срам пред майка и

2

до странно

преди 9 години

Ами всички хора имат различен морал. На девойката и се струва неудобно майка и да я гледа в голи сцени. Не виждам нищо чак пък толкова ненормално или странно. По-добре ли щеше да е ако се бе показала гола и на майка си? Друг е въпроса, че и майка и има голи сцени. Не виждам нищо чудно в това майката да е забранила навремето на дъщеря си да гледа голите и сцени и във връзка с това после и дъщерята да е забранила на майка си да гледа неините в следствие на възпитанието си.

1

странно

преди 9 години

Как може да се срамуваш от майка си, а да се показваш на целия свят? Нима другите хора имат занижени представи за естетика, морал и т н.....