155

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА в САЩ вече искали и номер на акта за раждане! АМА САМО НА НЯКОИ МЕСТА--------------то пък дали има някои в сащ който го знае тоя номер на акта за раждане :)а който не е роден там как ще влиза в нета не знам ,хахаха

154

Габриела

преди 9 години

А после САЩ били подслушвали ,не знам си какво :)

153

Анонимен

преди 9 години

Добра идея! От колко време искам да знам трите имена, ЕГН-то и адреса на всички руски *** във форума!

152

solar-power

преди 9 години

До .175Бил съм в Германия много пъти и има незащитени мрежи.Явно си с грешка.

151

Шоп

преди 9 години

Предлагам русофилската пасмина доброволно да си посочва трите имена и адреза. И после бой с ръжено по тиквата, бой!

150

Анонимен

преди 9 години

Браво на Медведев! и в България трябва да стане така, а анонимните тук да престанат с анонимността. Аз съм анонимен по принуда - за да не се деля от стадото. Всъщност, анонимен съм само за обикновения читател, но все тая. Ако има нещо, от което се дразня най-много, то това са анонимните говедоподобни в разните му сайтове и форуми като тоя.

149

до 131

преди 9 години

Явно ти не си от интелигентните. Става дума за стоки от първа необходимост. Не за коли.

148

съдия Дред

преди 9 години

До безгласна букваЗначи къде е уловката! Ако диктатора е умен и умните в държавата ще са съгласни с него, а глупавите ще ядат сопата.

147

Формуляр

преди 9 години

До AZИхааа викаш вижте ме с мускули съм, сега ще им докажа на живо че аз съм бил правия там! Ама само ако отсрещтната страна на живо се окаже с по-малки мускули от мене! Друго си е като успея да им затворя устата така! Пък тогава току виж и мен ме забелязал някой че ме има!

146

AZ

преди 9 години

НАПЪЛНО СЪМ ЗА КОНТРОЛА В ИНТЕРНЕТ , ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ ВСИЧКИ КОЛКО СА СИЛНИ ПО ФОРУМИТЕ КАТО СЕ НАЛАГА ДА ЗАСТАНАТ ЗАД ДУМИТЕ СИ

145

Анонимен

преди 9 години

176 а бе с една дума пълзяща дикатура , малко по малко лекчико , бавно им влиза на руснаците и когато се усетят ще са във война с целия свят

144

Анонимен

преди 9 години

Така в цяла Европа, каква е новината? Освен това инфорацията не е вярна - не се изисва паспорт, а само идентификация с получаване на код по SMS. И това не важи за обществените wi-fi точки в паркове, библиотеки, молове. Само за частните мрежи които пускат wi-fi. Има го подробно на сайта на руското министерство.

143

.

преди 9 години

Е не лайте толкоз... има и други места с подобни закони.За пример - В Германия незащитени/безплатни wifi мрежи са разрешени, без регистрация, но който е бил в там, сигурно е забелязал, че отворени безжични мрежи НЯМА!Тънкото е там, че ако стане каквото и да е нарушение/престъпление през отворена мрежа, собственика носи пълна отговорност!Не всики са на необходимото ниво, като например законите и регулаците за ИТ в Естония...Ако народа си избере Мухобойко пак, бързоможе да се случи и тук.

142

Анонимен

преди 9 години

До us bankerАко не ги вземат руснаците навреме, властта в САЩ и банкерите ограбват вложителите. Както се казва за кокошка няма прошка, за милион няма закон.

141

безгласна буква

преди 9 години

До съдия Дред 169Браво бе колега само така ,няма нужда да се мисли спускат ти отгоре и ти само изпълняваш само така.

140

Bill Gates

преди 9 години

Докато има мрежа и интернет ще има и анонимен достъп.

139

Анонимен

преди 9 години

Всеки унищожен рутер - пирон в ковчега на капитализма

138

us banker

преди 9 години

До Анонимен 168Имаме какво да вземат и пак да остане,що не вземат от източни банки,щото нямат какво да им вземат.Ти какво харесваш ли да се краде по този начин от банките..?

137

съдия Дред

преди 9 години

Като чета колко коментари има оплюващи тази мярка в Русия, разбирам колко необходима е диктатурата за хората. 80 на сто са някакви *** организми всеки със свое собствено мнение.

136

Анонимен

преди 9 години

Руски хакерчета вече преджобиха американски банки за 2-3 милиарда долара.