120

Анонимен

преди 9 години

Стига сте писали глупости.Не виждате ли ,че ЕС и САЩ са ашашавени от руското ембарго.Не знаят какво да правят .Изведнъж започнаха да плачат по медиите,колко несправедлива е Москва.А като позволяват хунтата да избива деца в . украйна ,мълчаха.А в България вече забравете думата -родно производство.Всичко ще идва отвън с вкус на американска пласмаса.И с Руската газ ще е същото,но нека дойде зимата.Тогава ще викнем сенатора Макеин да ни пръцне два пъти ако може и ще оправим газовата криза.

119

Pokemon

преди 9 години

zabludenio kalinki ste vsichkite

118

Ани

преди 9 години

Руския газ не е Руски. 90% от "Руския" газ идва от Туркменстан. Значителни количества постъпват от Каспийския регион. Този газ може да се насочи към България през Грузия. Това е истинската причина за войнатаот 2006. Така илииначе тези санкции могат да "събудят" Европа и да инвестира в Грузия. Тогава Южен Поток става ненужен. Украйна също може даполучава газ по море и тогава на Путин ще му свирят марсилезата.

117

Ани

преди 9 години

Кирил го е казалпо-добре от мен. България трябва да се насочи към Второ Направление. Това бе го прозрял още Тодор Живков. По-малко Русия - по-добре. Нека не забравяме Февруари 2013 и опита за предизвикване на гражданска война в България!

116

то ако можело

преди 9 години

Ако Путлю врътне кранчето россияните ще ми ядат мъдете....

115

Анонимен

преди 9 години

Как ше врътне кранчето ,бе ....нали ше требва да си плаща за зарзавата и плодовете с евро и долари... !!!?????У тайгата домати и краставици , нема!!!А от газта идват доларите и еврото!А, ГО ВРЪТНАТ......ШЕ ГРИЗКАТ КРАСТАВИЦАТА НА ***!

114

Анонимен

преди 9 години

ne mi pyka .......

113

Шоп

преди 9 години

Веднага транзитни такси на вагоните с македонски и сръбски домати.Да си ги возят със самолети

112

анонимен

преди 9 години

Що Русия да врътне кранчето.То май се намира при нашите приятели украинците.

111

TRAKIA_BALGARIA ZAVI

преди 9 години

DO MIZIEC.I po kakav na4in Balgaria sluguvame na USA ako ne e taina da mi obiasni6?Balgaria vinagi e bila i si ostava Ruski proekt sam si pomisli za6to ima vazrastni hora sas 60evro pensia.Vse pluete po 6tatite i ne vigdate istinskia koren na zloto.Ti ot ruskite miziici li sa?I az sam ot Mizia no ne mislia kato teb

110

gtf

преди 9 години

До Анонимен 143ако Русия врътне кранчето зимъска... едва ли ще си такъв ентусиаст.

109

Анонимен

преди 9 години

РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА ВРЪТНЕ КРАНЧЕТО НА ГАЗТА НА ЕВРОПА!ПРОСТО НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ПЕЧЕЛИ АКО СИ ЗАТВОРИ КРАНА!РУСИЯ НЯМА КАКВО ДА ИЗНАСЯ ДРУГО , ОСВЕН СУРОВИНИ!/..нито военна продукция ,нито машини , нито храни , нито технологии.../РУСИЯ САМА СЕ ЗАТВАРЯ В СЕБЕ СИ ...А ТОВА КРИЕ ОПАСТНОСТИ ОТ ВЪТРЕШНО НАПРЕЖЕНИЕ!ПУТИН --НЕ Е ТОЛКОВА ОБИЧАН ОТ РУСНАЦИТЕ ,КАКТО ГО ПИШАТ МЕДИИТЕ!

108

Анонимен

преди 9 години

Централната банка на Русия и народна банка на Китай постигна съгласие по проект суап споразумения в национални валути, заяви пред ИТАР-ТАСС, на пресслужбата на регулатора. "Съдържанието на проекта за споразумение на Централната банка на Русия и народна банка на Китай, за да сменяте местна валута, договорена от страните, проектът е във високата степен на готовност", - каза в отговор на пресслужбата на проверката на Агенцията. CBR пояснява, че проектът е в момента е формалните процедури за одобрение.

107

Анонимен

преди 9 години

До НаблюдаващПравиш голяма грешка,че Украйна ще врътне кранчето.По-скоро кранчето ще го врътне Путин,това му е картата,която ще изиграе с цел да принуди европейците да седнат и да преговарят,а и да се отдалечат от САЩ.С един замах Путин може да срине евр.икономика.Както се вижда,САЩ се мъчи по всякакъв начин да вкара Русия във война.Ябълката на раздора е Украйна,която не иска да изгуби нито САЩ,нито Русия.Украйна е по-голяма по територия и население и от Франция,най-голямата в ЕС.

106

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 9 години

ОТ ТАЯ ЗАБРАНА НА РУСИЯ , НАЙ-ГОЛЯМАТА ДАЛАВЕРА ЩЕ ИЗКЯРИ ДПС !ЕДНА СМЕСЕНА ФИРМА ОТ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ, СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ИЗНАСЯ ЗА РУСИЯ!!!НАКЪСО КАЗАНО---В ТУРЦИЯ НИ Е СПАСЕНИЕТО!!!ДПС ГИ МОЖЕ ТИЯ РАБОТИ, С ЛЕКОТА!!!Хич проблем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

105

пълни глупости

преди 9 години

НИЩО НЕ ГУБИМЕ ОТ ЗАБРАНАТА!!НАПРОТИВ---ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ ЩЕ ПОЕВТИНЕЯТ ЗАЩОТО ЩЕ ИМА ИЗОБИЛИЕ В ПРЕДЛАГАНЕТО!!ЩЕ ЗАГУБЯТ САМО МОНОПОЛИСТИТЕ-ПРОИЗВОДИТЕЛИ !МАЛКИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ ,ЗА ЕДНА НОЩ САМО , МОЖЕ ДА СМЕНИ ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТ!!МОНОПОЛИСТА --НЕ МОЖЕ ТАЗИ ВРЪТКА !!!/просто ще фалира/

104

Наблюдаващ

преди 9 години

Контрата на Русия едва ли много ще ни повлияе. При нашето селско стопанство (лека му пръст) няма да загубим почти нищо. Е... доколкото знам изнасяме зеленчукови консерви, лютеница и вино - което не е съвсем нищо.Аз по-скоро се питам какво ще стане, ако милата и свободна Украйна си изпълни заканата да спре газовия транзит към Европа. Тогава вече ще гледаме газ през крив макарон, но за доста дълго, а на някои русофобски кратуни накрая ще им дойде акълът за Южен поток.

103

песимист

преди 9 години

Русия ще си намери плодове и зеленчуци,комшиите само това чакат,ама и имат.А ние какво имаме-тръни по нивите.Само богаташите на жито,ама те са само в Добруджа.И кой да работи,келнерки,фризьорки,таксиджии,охранители,кавериерки,***-това е работната сила на България.И мечтата на малките момиченца и момченца-чалгата.Тези ли ще произвеждат домати.

102

Анонимен

преди 9 години

ZDRAVEITE KLAKIORI SLED 20 TI STE BEZRABOTNI I TRJBVA DA ZATJGATE KOLANITE, NO NALI STE PROFESIONALISTI MOGAT DA VI NAEMAT DA NAPISHETE PROMENITE V KONSTITUCIJTA....XAXA,

101

Реалист

преди 9 години

Хубавото на лошата новина за руските санкции е, че ние просто няма какво да загубим. Така и така ядем турски и гръцки домати, македонски и сръбски чушки и ябълки, полски и холандски картофи и лук и т.н. и т.н. Онова дето случайно оцелелите пенсионери го произвеждат на село в двора няма как да стигне до някой роден мол или хипермаркет, камо ли да се изнесе за Русия.