16

лекар от Видин

преди 9 години

Ужилената от оса бивша МЗ е най-некадърното изчадие в здравеопазването - задълбочи кризата в спешната помощ, проведе най-глупавата и безмислена война с НЗОК вместо да упражнява политическо ръководство, причини смъртта на двама мои колеги от инфарт, като не дава лиценз на готова болница, и работи като *** на Главния гей и Мишока. Раздаването на пари за Малките Пироговчета е чиста далавера, без абсолютно никакъв ефект за здравния статус на населението.

15

БАБА

преди 9 години

И ТЕЗИ И ВСИЧКИ, КОИТО СЕ БОЯДИСОХ В СИНЬО, ОРАНЖЕВО .А ЗА "ПИРОГОВ" - КОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА НЕГО И КОЙ НЕ Е ПОТЪРСИЛ ПОМОЩ? СВАЛЯМ ШАПКА НА ЛЕКАРИТЕ, СЕСТРИТЕ ЛАБОРАНТИТЕ, САНИТАРИТЕ ЗА ТРУДА ИМ . КОЙ, КОЙ, КОЙ Е НАЗНАЧИЛ ТАНЯ АНДРЕЕВА ?ЧИИ ПОРЪЧКИ ИЗПЪЛЯВА?

14

Винету

преди 9 години

Гадина. И погледът и е змийски, и действията. Камъни по главата!

13

анонимен

преди 9 години

Само като я гледам и започва да ми се повдига и повръща.Как спи спокойно този ***.Разследване,белезници и в затвора.Естествено,че в Пирогов ще има много оплаквания-от там минават най-много пациенти.Това да не ти е малка провинциална болница,където потока от хора е значително по-малък.Мръсен комунистически ***.

12

Анонимен

преди 9 години

Тая най-нагло си каза в ефир, че като министър може да прави каквото си иска и не дължи на никой обяснение. Пожелавам й, където и да я звемат на работа (защото сигурно никой не иска да и вижда физиономията), да бъде уволнявана, без да бъде информирана. Дали няма да надига вой тогава?.....

11

666

преди 9 години

ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА МОНИКА И СЕРГЕЙЧО ЩЕ ТИ ИЗИГРАЯТ ЛОША ШЕГА ТАНЯ.ТЕ СЕ СПАСИХА В БРЮКСЕЛ-А ТИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ.МРЕЖАТА ДНЕС Е ЗАЛЯТА ОТ ВИЦОВЕ НА ДОКТОРИ ЗА ТЕБ.*** СИ БЕШЕ-*** СИ ОСТАНА .

10

Анонимен

преди 9 години

Нагла комунистическа гад!

9

томахавка ТА

преди 9 години

Жалка изцепка...

8

Анонимен

преди 9 години

Като гледах бившето правителство как се изсулва по терлици си представях всичките с белезници и по направления, съответно зависищи от пола - към Сливен и към София.

7

ДС-то

преди 9 години

Тази женица си личеше, че е проста и злобна, но никой не е очаквал, че ще стигне чак до там да УВОЛНЯВА В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН НА МАНДАТА!?!?!? УЖАС!

6

Анонимен

преди 9 години

Туй много лошо бе !!!То и за комунист даже е злобно над нормата, сигурно не е виждало отдавна мъж!

5

....................

преди 9 години

Това е змия в пазвата

4

Викторчо

преди 9 години

На мен пък тази кака ми прилича на Чубака. Кака Чубака. Само че Чубака беше добър, а каката е лоша и краде.

3

Анонимен

преди 9 години

В здравеопазването е пълен хаос. Корупцията и наглостта на лекари, сестри илаборанти добива размерите на епидемия!НЗОК трябва да се закрие, защото е обект на непрекъснато източване!

2

Анонимен

преди 9 години

Наглоста и дебелоочието придобиват космически размери!Такива хора просто не трябва да се допускат до власта.Те не са отишли там работа да вършат , а само да пречат , натяквайки присъствието си

1

БГ Овца

преди 9 години

Псевдо министър е тази госпожа! Що за твърдения са това? Ми много ясно, че Пирогов ще е болницата с най-много сигнали и оплаквания.ЗАЩО НЯМА ИНФОРМАЦИЯ КОЯ БОЛНИЦА Е С НАЙ-МНОГО ОПЛАКВАНИЯ НА 1000 ДУШИ ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ НЕЯ??????