523

Нобел

преди 9 години

До Анонимен 595Много си прав!Махаме северен, южен, син и пимпяни потоци и прекарваме норвежки поток.Целия свят на норвежки газ.Браво, ти си първия, който се сеща за това.За нобелова награда си бе,

522

симо

преди 9 години

До Кирил 621От къде толкова ум бре Кирчо?Ама много ум....Много!

521

Анонимен

преди 9 години

До газплодове, зеленчуци и месо има навсякъде, и Латинска Америка и Турция ще са доволни да продават на Русия храна, а газ няма навсякъде... К"во си мисли САЩ, че ще прави санкции без отговор... не с този противник си играят...

520

Ник

преди 9 години

До 627 АнонименВсеки русофил ще избере първо интересите на България. Но който избира Америка пред Русия ощетява нашите интереси. Със Запада българите нямаме никакви права, малцинствата имат повече права от нас в собствената ни държава. От Русия сме видяли повече добро, от колкото някога ще видим от запада.

519

supernova®

преди 9 години

В резултат от забраната, по рассийските ресторанти отново (досущ кат' в доброто комунистическо време) ще цъфнат надписи от рода на: "*** нет!" За акуратен превод - справка в речника ;)

518

мунчо

преди 9 години

ЕС ПЛАЩА ПО 300 МИЛИОНА НА ДЕН ЗА ДОСТАВКАТА НА ГАЗ..... А ПЪК БЕЗ ГАЗ НЕ МОГАТ ....... ДАЛИ ЩЕ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ ЛИПСВАЩОТО.... ЕДНИТЕ ГАЗ- ДРУГИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ......ХРАНИ ИМА НАВСЯКЪДЕ... А ГАЗ...

517

Анонимен

преди 9 години

РУсофилите си живеят в тяхна си паралелна рушка "вселена", където русия е "изкупила 30% от Американския външен дълг, "изкупила" е и облигациите на ФЕД...смях, смях в залата другаре

516

Анонимен

преди 9 години

По-голямата част от Американския дълг се държи от частни АМЕРИКАНСКИ кредитори 62% (ФЕД), но около 35%% от него е в портфейлите на Щатски обществени организации, включително на някои правителства- Швейцария, Тайван, Хонконг, Китай, Русия и др.. В класацията попадат данни както за частните, така и за държавните позиции в американски правителствен дълг и са публикувани от финансовото министерство на САЩ.

515

Анонимен

преди 9 години

"През последната година американският дълг, държан от Тайван, остава на стабилни нива. За последните две години обаче азиатската икономика е изпреварила в това отношение Русия и Хонконг.Към момента позицията от американски облигации за 149,6 млрд. долара надвижава значително 89,7-те млрд. долара, притежавани от Русия. Причината е, че в Русия има тенденция към диверсификация на инвестициите."Не се излагайте 90 милиарда ли ще "фалират" Америка бре руски чукундури?

514

Анонимен

преди 9 години

ЧАКАМ МОМЕНТА, КОГАТО РУСИЯ ЩЕ ПОИСКА ДА СИ ОСРЕБРИ ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА САЩ В РАЗМЕР НА 17 ТРИЛИОНА ДОЛАРА , 30% ОТ КОЙТО Е ИЗКУПЕН ОТ РУСИЯ И ДА СЕ ФАЛИРА ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА СИЛА, КОЯТО СЕЕ САМО НАСИЛИЕ И БОМБИ

513

Анонимен

преди 9 години

Вместо да им извадят очи ще им изпишат вежди - просто сега ще обърнат внимание на собственото производство

512

ОФ

преди 9 години

Руските контрасанкции избавиха ЕС от усещането за неуязвимост и изключителност.Очаквам европейски мирни предложения за Украйна другата седмица.

511

boko

преди 9 години

браво русия , браво путин само така.

510

Арети

преди 9 години

Беэсмислено е да се говори на АГРЕСОРА эа международно право!!! Беэполеэно е да търсим эдрав раэум от тоэи който е пълно умопомрачен!!! САЩ обяви война на Русия и това е абсолютно ЯСНО!!! Иэполэваха Эапада эа да се стигне то тоэи световен конфликт!!! Америка много се лъже ако си мисли че Русия ще плаща дълговете И и световната финансова криэа, която эапочна точно от там от ЭАД ОКЕАНЦИТЕ!!!

509

Анонимен

преди 9 години

И в руските учебници ще се пише... Тук имаме луканова, там ще има путинова..

508

Анонимен

преди 9 години

Тука забраниха изкупуването на желязо и мутрите блокираха границата. Очаквам сега европейските фермерипда блокират границите на ЕС!

507

морски

преди 9 години

Сега да ги видим еврогейовете,ще трябва всеки да изяжда по 5кг.ябълки,5 кг.моркови,зеле,риба,месо на ден за да не изхвърлят продукцията си.С техните камъни по тяхната глава.За Русия това е шанс родните им производители да пласират продукцията си,оттук и повече производство,повече работни места,ръст на руската икономика.Както се казва ,,всяко зло за добро".Слава на Русия!

506

газ

преди 9 години

Сега да видим и като спрат газа, студенокръвните съвсем ще поомръзнат, зимата идва след няколко месеца

505

Анонимен

преди 9 години

Поздрав за ***...не знам си какъв...ин... Сънародника ти Луканов направи същото 92 година тук и виж как свърши :DDD

504

Gifa

преди 9 години

"В Русия ще може да се ползва безжичен интернет, само след представяне на паспорт". Явно след повече от 70 години комунизъм (или каквото там беше) мутациите са необратими ))))))