60

Анонимен

преди 9 години

до 65 Бил Гейтс да вземе да направи уиндоуса 15$, а де да трупа милиарди, които не му трябват... пък после да дава за "благотворителност"...А за храната - добри съвети, ама за други държави. Тук ядем не каквото трябва, а каквото можем да си позволим.

59

Пенсионер

преди 9 години

Слава богу, че правителството не Експерт Орешарски успя да направи минималната пенсия 800 лева, затова сега закусвам около 800 грама сирена и шунки за закуска, наобяд продължавам на агнешко, салата от био-зеленчуци и маркова ракия и така...около 4 кг качествена храна на ден ми се събира! Сега дочувам, че Волен Сидеров обещал, че ако дойде на власт ще направи минималната пенсия 1000 Евро, и затова с мойта баба и двамата сме решили за него да гласуваме.

58

Анонимен

преди 9 години

Прав си е диетологът, много си е прав. Аз нали го следвам затова съм строина и красива. А пък американците грозни и дебели. Хахаха

57

до 65

преди 9 години

Вземи се засрами ти! Тук се говори за храна. Слънцето е едно и не е ГМО. Спрете с тия маневри, евтини манипулации и демагогия. Ракът на кожата не е най разпространения и освен това хората са виновни за унищожаването на озоновия слой. Едно време защо не са умирали от рак на кожата??? Така е и с храните. Или какво, понеже не можем без храна дай сега да ядем и *** ако ни ги опаковат добре, а????

56

Анонимен

преди 9 години

А някой дали се е замислял, че най-разпространения причинител на рак е слънчевата радиация. От друга страна без нея не можем да съществуваме... дилема... Много ме изкефи когато някой по-долу обвини Бил Гейтс, че храни бедните с ГМО и те после се разболявали от рак. Как не го е срам! По-добре да ги остави да умрат от глад още като деца.

55

Пръдлю Посеркофф

преди 9 години

Хайде да отслабваме с торти

54

Испар

преди 9 години

здрави. Не вярвайте на лъжите на вегетарианците - тяхната диета ако не и се добавят множество изкуствени добавки и химии за да я допълват води до физическо изтощение, болести, импотентност и смърт. Отново образовайте се за да бъдете здрави и не вярвайте на официалните здравни бюлетини на американската ФДА тъй като те са сподвижници на евгениката и използват храната като оръжие срещу хората.

53

Испар

преди 9 години

Генно-модифицираните храни са оръжие което сатанинската синагога на новия световен ред използва за да стерилизира и убие мнозинството от хората, заедно с изработени вируси, заразени ваксини, войни и др. В никакъв случай да не се консумира соя или продукти съдържащи соя тъй като тя е почти изцяло генно-модифицирана и води до множество здравословни проблеми и безплодие. Най-добрата диета е базирана на животински протеин и мазнини въпреки лъжите и медийната пропаганда. Образовайте се за са сте

52

Анонимен

преди 9 години

Срещу РАК -не пийте прясно мляко,ако сте над 20 год. Яжте брокули,боровинки,домати,червени чушки,чесън и яйца.Не купувайте храни с Е-та,консерванти.Два пъти в годината един месец на пост и молитва.Яжте риба.Месо-агнешко(нямат технолигия чрез която да му блъскат хормони).Лидл продават пилета ,месо,пържоли,които са блъскани с хормони и консерванти.По време на печенето на лидълска пържола миризмата е ужасна и няма нищо общо с истинско месо.

51

Испар

преди 9 години

Една здравословна диета/начин на хранене е базиран върху следните продукти - сирене направено от прясно мляко най-добре непастьоризирано, месо препоръчвам пилешко, телешко, агнешко включително органи като сърце и черен дроб които са същински концентрати на хранителни вещества, риба, зеленчуци, яйца и ядки - лешници, орехи и др. Растителните мазнини да се избягват, захарта да се избягва, от въглехидратите да се яде рядко и само картофи или бял ориз. Генно-модифицираните храни са смърт.

50

Анонимен

преди 9 години

Срещу РАК-не пите прясно мляко,ако сте над 20 год. Яжте брокули,боровинки,домати,червени чушки,чесън и яйца.Не купувайте храни с Е-та,консерванти.Два пъти в годината един месец на пост и молитва.Яжте риба.Месо-агнешко(нямат технолигия чрез която да му блъскат хормони).Лидл продават пилета ,месо,пържоли,които са блъскани с хормони и консерванти.По време на печенето на лидълска пържола миризмата е ужасна и няма нищо общо с истинско месо.

49

Анонимен

преди 9 години

Дали шефовете на Кока Кола пият кола?Дали шефовете на Кауфланд,Лидл,Карфур си купуват свинско от технуте магазините?Яжте свинско пълно с хормони. Яжте кренвирши(протеинови пръчки).Пийте млякото,което е предназначено за малки теленца.Не купувайте плодове и зеленчуци.Мъже,никога не яжте брокули,боровинки,домати,червени пушки,чесън и яйца.И бъдете сигурни че РАК ще Ви пипне.

48

Анонимен

преди 9 години

Така ще да е.Докато Бил Гейтс дава милярди за генно модифицирани храни,за да изхранва бедните.Докато свинете ги блъскат всяка седмица с хормони.Рак ще ве задълбочава.Докато инж. химиците ни измират от гла и безрабитица,защото не искат да им направят лаборатории,за да анализират храните в БГ.Нали ако тоеа стане ЛИДЛ,Карфур,Кауфланд ще са първите,които ще затворят.Сега си плащат таксички,купуват от тези,които трябва да купуват и така живота продължава.

47

Анонимен

преди 9 години

Тук има толкова специалисти, че могат научен конгрес да си спретнат. Нито знаят какво е ЛД50, нито какви гени се вкарват в растенията, нито кскви протеини после се синтезират в тях, нито дали тези белтъци повлияват генния код на хората....Повечето не знаят що е инсектицид или фунгицид, но всички дават акъл. Хората си *** като мухи но нищо не е вредно....от рак умират милиони годишно, но това било конспирация. Невежеството е като печалба от лотарията за монополите!!!

46

слало

преди 9 години

био храните ги торят с амониева селитра и може да се хване ракбио пилетата с био недейте

45

химик

преди 9 години

До любопитенОтровата си е отрова. Нитратите минават стотици тестове преди да влезат в употреба. А природата може да сътвори ужасни отрови(вземи за пример отровни гъби, растения, насекоми, змии). Да, може би в отделни случаи нитратите ще са по вредни, но тях поне ги контролираме...купи си един био домат и един нитратен и *** в някоя лаборатория.

44

Анонимен

преди 9 години

когато един програмист започнах да се занимавам с химия генно модифицирани храни рака се разпространява масово хората за справка бил гейтс.познати защо в българия едни от най умните хора като химиците и химик-инженерите са безработни?

43

Анонимен

преди 9 години

Хапвайте свинско.Бъкана е с хормони.Пийте Аспазия и Кока Кола.Яжте плодови млека пълни с Е-та и вредни оцветители.Също шоколад "Милка", който за България се прави с други съставки.Пийте прясно мляко,макар,че сте над 30год.И един ден ще дойде РАК.Първото нещо,което правя е да погледна съставките.Новия закон забранява съкращенията,които се ползваха.Сега не пишата Е-тата и използват техните пълни наименования,а това е още по-лошо.И тях ще научим и тези продукти няма да купувам.

42

любопитен

преди 9 години

Химик, отровата на устойчивите растения е по-опасна за насекомите. Но за хората?

41

химик

преди 9 години

...отговора няма да се хареса на привържениците на био продуктите. Истината е че био продуктите са по вкусни, но в никакъв случай не са по полезни :)