54

Анонимен

преди 9 години

10 млрд ? ще се влеят не в България, а в западната икономика основно. Всички проекти са с европейско оборудване - 80% от парите от сто основно. Например т.нар.енергийна ефективност - всичко е вносни материали, само сглобяването е с евтина ръботна туземна ръка. Или ВЕИ - там вече 99% са вносни технологии. Така че ЕС ще субсидира по негово осмотрение богатите държави, а за бай *** яко бачкане без пари.

53

До 53 -Заради Герб

преди 9 години

Споразумението е изготвено от правителството на Орешарски. Двете европрограми "Околна среда" и "Регионално развитие" са спрени заради нарушения ПРЕЗ управлението на ГЕРБ в обществените поръчки - първата програма заради нарушения през периода- 2010 г- 2011 г, а втората заради целия период на Герб- 2009г. - 2013 г, като са посочени и най-много нарушения в "Регионално развитие" на зам. председателя на Герб - кмета на Бургас Димитър Николов, където Герб беше насочил много европроекти, по мутренски

52

123

преди 9 години

Браво на правителството на Орешарски, че постигна това. Сега такива ренегати като "проф. Близнашки" ще си присвоят заслугите, а парите ще ги *** ГЕРБ. Е, ако сте мазохисти гласувайте за ГЕРБ.

51

До 5-Това не е заем

преди 9 години

Това не е заем, това е споразумение за европейски средства по европрограми за развитие и подготовката му стана с дълга и компетентна работа на екипа на Орешарски, което призна и новата служебна министърка Илияна Цанова. Подготовката на това споразумение беше един от главните мотиви за съставяне на правителството на Орешарски, защото, ако бяхме влезли в нови избори, рискувахме да загубим тези 16 млрд. евро, тъй като изготвянето на споразумението изисква много дълго време работа, при краен срок.

50

Инвеститор

преди 9 години

Ехо народе влагам 10 милярда печеля 100 мил. От вашия труд ха ха

49

Анонимен

преди 9 години

*** дека е Батко ?Що не пишете за него ?Да не ви е разсръдил нещо ?

48

varna

преди 9 години

Драги ми смехурко,няма как България да преуспее,след като всички фондове се крадът,имам братовчед в Монтана,много напред с парите,направи си "къща-развитие на селските райони - ранчо за близо 600 000 евро" с евро пари,КАК ? - има 2 фирми които одобряват проектите и то с/у 2хил.лева само и минават на 100%,оставете това,върти всички големи проекти в тази област,ами тук във Варна,ами близо до нас Камчия,ами ходих на почивка наскоро към Родопите в Огняново 5 звезден хотел от ЕФ към ДПС,всичко краде!

47

Анонимен

преди 9 години

Kak ste se vrusta tozi zaem ot 10 miliarda?Kato doide i vednaga ste bude razdaden, i posle kakwo prawim sledvastite 4 godini?

46

Анонимен

преди 9 години

Абе, тия болшевики пак се събраха - Станишев, Сталинка, Близнашки. Като има телета да им вярват.

45

Анонимен

преди 9 години

България веднага трябва и ще напусне фашистките организации ЕС и Нато и ще стане необвързана държава. И без това сме нелигитимен член на ЕС и Нато, защото бяхме приети БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, което нарушава конституцията на България и Лисабонския договор за присъединяване, ФАКТ. КОЙ, КОЙ, КОЙ пита българския народ иска ли да бъде член на еврогейската *** и на Нато, КОЙ и КОГА. НИЕ НА ПРАКТИКА ПО ВСИЧКИ ЮРИДИЧЕСКИ ЗАКОНИ НЕ СМЕ ЧЛЕН НА ЕС И НАТО, ТАКА ЧЕ ЗА НАС САНКЦИИ ОТ РУСИЯ НЯМА ДА ИМА. СПОКО...

44

Анонимен

преди 9 години

Глупци, които се кланяте на ЕС, направете една проста математическа сметка колко пари ще получи България за 6 години - от 2014 до 2020 година. Знам, че математиката не е силната ви част, затова ще ви го сметна нагледно:7 600 000 делено на 6 = 1 266 667 евро на година. Като извадим вноската, която България внася всяка година и като добавим безкрайното чакане кога на ЕС ще им скимне да ни дадат тези пари, бройте членството ни в ЕС за ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.

43

Анонимен

преди 9 години

В МОМЕНТА КОГАТО СЕ МАХНАХА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ОЛИГАРСКИ И БКП / БСП ОТ ВЛАСТТА , СЕ ОТВАРЯТ ВЕЧЕ ВСИЧКИ ФОНДОВЕ И СЕ ЗАПОЧВА РАБОТА ....

42

Анонимен

преди 9 години

През 2007 г. ЕС обещаваха пак толкова и сега се оказа че са ни дали по-малко от 2-3 милиарда евро реално при условие че за източени от България над 100 милиарда евро от ЧЕЗ и другите европиявици.

41

Анонимен

преди 9 години

Така е, като вече не само президента запъртък, а премиера ренегат и цялото правителство са слуги на Монополите и веригите. Тежко му оттук нататък на българина. Октомври го чака и 50% увеличение на тока. Ама като е ***, така му се пада.

40

Анонимен

преди 9 години

Ново икономическо зарабване на българина.Тиквите са от два дни на власт и вече загробиха страната за 5 години напред.

39

Анонимен

преди 9 години

Всеки реве ,че няма бългрски домати и краставици- обаче като му кажеш ами хвани се копай всеки те псува и бяга.е откъде да дойдт тези зеленчуци и плодове кто всеки иск в кфето а не н село?

38

Анонимен

преди 9 години

Е хубава работа - уж дават пари пък после си ги взимат през била, кауфланд, лидл, евн, чез, тецове, вецове, кецове... даже и доматите и краставиците не са български вече.А и програмите са:1.Изравняване и надвишаване на депутатските заплати с тези от останалите ЕС членки;2.Помощи за цигансия етнос;3.Поддръжка на халките/обръчите от фирми;

37

44

преди 9 години

ами произвеждай,кой ти пречи

36

Анонимен

преди 9 години

И не само пари ни дават, и домати от Холандия, и ябълки от Франция - отворили са ни Била, Кауфланд, Лидл, Фантастико, Карфур, Пикадили - ние само да купуваме вносни продукти и да се радваме на живота в ЕС.

35

и кво тогава

преди 9 години

До 2020 ще сме 50 50 с римляните, капиш ???