4

:(

преди 9 години

По другите сайтове пише, че не били доволни, защото фургоните са на територията на бившето поделение. Явно са далеч от местата, където са свикнали да паразитират. И самите фургони не одобряват, искали да има и телевизори!А глупостите по-долу, в коментар 5, явно са творба на бъмзи.

3

sergestands

преди 9 години

Един такъв фургон навярно струва над 25 х.лв. Ще ги съсипят за отрицателно време.Жалко че за българите няма да има подобни екстри.И откъде-накъде се раздават фургони на тази безполезно размножаващасе черна биомаса, след като една стотинка под формата на данъци не е внеслав хазната на държавата, да не говорим за някакви застраховки на имущество и сгради.Цял живот живеят като *** на гърба на българите и накрая пак недоволни.

2

Анонимен

преди 9 години

А тока водата и храната ? Кой ще ги плаща ? ииии наоколо има ли за крадене, желязо за бране, баби за изнасилване ?

1

Право в десятката!

преди 9 години

Ура, уредихме част от електората!Точно преди изборите ще ги посетят едни хора и ще им кажат, че ако гласуват за когото трябва, ще могат безвъзмездно да ползват фургоните во век и веков!Ако някой полагаш грижи и за младите варненски висшисти, бъдете сигурни, че щяха да се раждат повече българчета! Но за такова нещо Хелзинкският комитет няма да каже "Браво!"От българската държава и от общините се очаква да подпомагат всячески развъждането на един друг биологичен вид.