11

Анонимен

преди 9 години

До Лескара В Китай така правят, даже не изпълняват смъртната присъда, докато не се появи нуждаещ се от органи - за да са пресни. Чувал съм, че имат специални самолети, в които разфасоват престъпника, на път на мястото на доставка. Изобщо комунистите са помислили за всичко.

10

Анонимен

преди 9 години

Абсолютни глупости. Да си даде органите той, вместо да рисува небивалици, след като е толкова загрижен.

9

Анонимен

преди 9 години

А где са Сталин и Путин?Или те са...Не-човеци, Божества?

8

gost

преди 9 години

гледах неска тука едно не6то за ба6ите които се даржали сас децата си по строго иска да зема да ги попитам ония пак като са ги разлбили кво са постигнали пиене живот в кра4мата о4евидно това е принципа на някои да вазпитават децата си а пак знам и друго искам да ги питам тия какво е пак да си унижаван от собствните си приятели години наред не6то което сам го приживял и как те се 4устват на мое място много мие интересно за6тото да си пренебрегван или обиждан в 21 век е кофти не6то

7

Въпрос

преди 9 години

а,къде е нашата донорска муцунка ВЕЛИКИЯ ЛОВДЖИЯ къде му е снимчицата

6

Анонимен

преди 9 години

Снимка номер 6: Язон от Язон и Аргонавтите....Не е лесно да си ***!!!! А може би все пак е Джейсън от филма "Петък 13-ти"???

5

а сега де

преди 9 години

Къде са Буш, Обама, Ротшилдови?

4

Анонимен

преди 9 години

До ЛескараА какъв е съдът или ти, че да съдите кой е добър и кой е лош. Да не би да сте някакви богове. Никой човек няма правото да вади органите на друг човек без неговото съгласие. Ама ти съдника явно имаш друго мнение по въпроса. Арогантен ***. Щял да вади органи.

3

FaF

преди 9 години

Снимка 6"Язон от Язон и Аргонавтите." Сериозно? ;D

2

ОРЛАНДО БЛУМ

преди 9 години

хаха ДЖЪСТИН БИЙБЪР

1

Лескара

преди 9 години

Идеята е ДОБРА .Като се осъди някой убиец на смърт, да му изваждат органите и да ги раздават на нуждаещите се . Така ще изкупуват греховете си .Само трябва да се гласува в парламента, като закон .А да, първо трябва да се приспи убиеца, няма да е човечно да се вадят докато е в съзнание....