19

Пешо

преди 9 години

Вместо да коментира,че е издадено някакво разрешение за Южен поток, да вземе незабавно да го анулира, а не да приказва глупсти за някаква конфиданциалност и дрруги подобни тъпотии.

18

иво

преди 9 години

До коментар 18Спрени са заради пропуски в проекти от 2011/2012г. т.е. става въпрос за работата на герберското правителство.

17

ббг

преди 9 години

Някой ще ми обясни ли кога и защо нса спрени парите. Защо пресата не коментира това? Каквас по-добра възможност за поне малко по-малка корупция, ако се обяснят причините за спирането, които явно нса много сериозни.

16

Анонимен

преди 9 години

Да, спрени са заради правителството на Боко, но по време на правителството на Орешарски. Сега ще ги пуснат заради правителството на Орешарски, но по време на правителството на Боко. Такива ми ти работи -европейски.

15

Анонимен

преди 9 години

Да не говорим, че самият проект е на Ени - Италия, ОМВ - Австрия и на Газпром. И Гърция участва, и Сърбия, Унгария,Румъния че и Хърватска

14

Анонимен

преди 9 години

Турците ще взмемат нашето място в тръбопровода и ще стане чуууууудно

13

Анонимен

преди 9 години

Южен поток си е мега проект, с мега значение и накрая само ние ще се прекараме да не участваме

12

искам

преди 9 години

да ѝ опъна бръчиците...ммм

11

Анонимен

преди 9 години

Русия е сключила договор за 2 реактора от типа Белене с Куба. Цената е по 1 милиард на реактор. Поради по-големите транспортни разходи до България ,за нас цената беше 4 милиарда на реактор.

10

иво

преди 9 години

Боже, Боже, *** герберски калинки! Вие сте прости и вашият лидер е ***, затова се и разбирате добре. Нормално е когато има съмнения и пропуски в изпълнението на проектите точно от вас, герберски калинки, нормално е парите да се спрат, докато се отстранят пропуските, допуснати от герберското малоумие. Не стига че ви чистят ***, *** от вас, ами и пискате! Вие сте виновни за спрените пари! Това са спрени пари по ваши герберски проекти!

9

Анонимен

преди 9 години

И ТО С МНОГО....ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ КОГАТО СА НА ВЛАСТ СЕ ОСИРАТ ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ....

8

Анонимен

преди 9 години

ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ И ОЩЕ КАК ,ЗАЩОТО БОРИСОВ НЕ СЕ НАДУПВА КАТО СТАНИШЕВ НА ДОГАН И НА СВИНЯН !

7

Крезимор

преди 9 години

Ако спечелят изборите и дойдат пак на власт - тогава на зима народа ще ги ръфа на жълтите павета от глад. Ама ще ги ръфат най-ревностните им избиратели - пенсионерите и ***. До кости ще ги оръфат.

6

Гост

преди 9 години

Брех, кави защитници на ГЕРБ пишат тук. Явно всеки, който не тачи Вожда е червен. Аман от тоя *** български народ - стадо! Сега си го изберете пак и се кефете колко асфалт е излял, пък тва че нямата пари за хляб е просто подробност.

5

Крезимор

преди 9 години

А може да се оправдаят и с това на Филип Димитров, знаеш ли, да им се ненадяваш.Оправданието е като *** - всеки си го има, ама на комуниста му е най-голям.

4

Крезимор

преди 9 години

Мръсните комунисти нищо не са изградили, само са лапали, крали и търтействали - те все пак са възпитавани на принципа "Учи мама, да не работиш". Вземат си дипломката, сядат с връзки на някое столче в лъскавата си службичка и чакат някой да им дава, за да лапат. Комунист държава не гледа и не храни. Комунист държава разсипва и народа дои.Ще се изкефя да спечелят изборите и да им гледам сеира как ще се оправдаят с предишното правителство. Или пак ще се оправдават с по-предишното.

3

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТАКА ЛИ ПИШЕ В ОПРОНИТЕ ТИ ТОЧКИ БЕ ПАПАГАЛ ПОЗИТАНСКИ ? БЪРЗО ,БЪРЗО СИ ИЗМИХТЕ НАСРАНИТЕ *** И ПАК СТЕ НА ЛИНИЯ......

2

Анонимен

преди 9 години

А защо никой не споменава, че тези пари са спрени поради нарушения от 2012г? Спрени са заради злоупотребите на ГЕРБ, това е истината. Който не вярва, да рови в Google.

1

Анонимен

преди 9 години

няма за крадене