5

Анонимен

преди 9 години

До Мярка срещу ЕвросъюзНаучи се първо да пишеш на български, не си в руски форум. ***. :)

4

Мярка срещу Евросъюз

преди 9 години

Ако следите Руските медии, ще разберете, че масовото фалиране на Руски туроператори не е случайно. Това е Руско правителствено мероприяти с цел по-малко летуващи в чужбина. Летуването повече в Крим и Сочи, в Руските курорти. От това следва, че от август нататък, притокът на Руски туристи и летовници ще секне изведнъж. Това е една от мерките срещу Евросэюза. Българските курорти ще пострадат, процентът на летуващите ще спадне, доста хотели по курартите ще се поизпразнят.

3

Анонимен

преди 9 години

Това, което правят в Русия е демокрация. Лъжливите и крадливите на съд. А тук в България вече 25 г. фалираха държавата, но виновни няма. За осъдени изобщо за не говорим. Затова пък тръбим да небесата колко "демократично" живеем. Явно в годините на "прехода" до такава степен побъркаха хората у нас, че вече не мога да повярвам, че това се случва, че това е истина. Денонощно ни заливат с простотиите, които изрекъл Боко, сякаш това е някакъв месия.

2

тра-ла-ла

преди 9 години

До Анонимен... хм, по линията на коя партия да ги накажат? Щото комунистите, заедно с националистите са опозиция на Путин... Иначе е много интересно заглавието на Миглена Иванова... сетих се за едно подобно: "България осъди Цветан Цветанов за подслушване". Хи-хи... как звучи само, а...

1

Анонимен

преди 9 години

Що си играят на демокрация - по-лесно да ги накажат по Партийна линия и Гулак!