27

koni

преди 9 години

A zashto shefa se izbira ot ministsra? Do koga pravitelstvata shte kadtuvat?

26

тони

преди 9 години

Не се прави по този подъл начин.Друг е въпроса дали е трябвало или не,но не по този гнусен и задкулисен начин.Така както дойде тази така наречена министърка така си и отиде.Правете си сметка за какво същество става въпрос.

25

Анонимен

преди 9 години

Крадец и алкохолик като чичо си

24

Анонимен

преди 9 години

Бившата министЕрка е голяма професионалистка. Освен това е и красавица.

23

Анонимен

преди 9 години

злобна комунистка

22

бф

преди 9 години

Не само това, в 12 без 4 пък крадливата комундрело-депесарска *** е подписала договори за 13млн. лв. За бусове, други разходи да се направят на линейки и трети разходи за оборудване. Взела си е комисионните, а следващите да се оправят. Сметката я плащаме ние.

21

Анонимен

преди 9 години

Не отклонявайте темата. Този вместо да плаче като вдовица за к.. , да вземе да разкаже как с любовницата си /шеф на обществени поръчки/ и чичо си /изкуфелия професор/ обираха болницата през цялото време! А сега олеле още малко , че има недовършени далаверки. И кой да го уведомява като се е скрил с болничен. А да има малко достойнсво бе! *** и гьонсуратлъка.

20

Анонимен

преди 9 години

Простащината няма аргументи. Тя има само просташки език, но уви той не обяснява нищо, не доказва нищо.Още по тъжно е, че е нелечима.

19

Цветан Караилиев

преди 9 години

До Анонимен 22,изпълзяхте ли от дупките си пак,*** по форума?Ясно е защо анонимно пишеш,и мен ме било срам от такива тъпотии.Винаги всяко управление на *** и гъзолизците им има ефекта на голямо природно бедствие.И това не направи изключение.

18

до лекар

преди 9 години

Не знам, дали си лекар, но знам, че правописът ти е на слаб второкласник.

17

Анонимен

преди 9 години

"Решението е одобрено от Съвета на директорите на 4 август, като "за" са гласували и тримата му членове - проф. д-р Веселин Василев, проф. д-р Димитър Раденовски и доц. д-р Христо Цеков."Възможно е всичко, но е очевидно, че не си желан от Болницата, а не от Министъра.Такива министри ни трябват - такива които се съобразяват с мнението на колегите си, а не вземат еднолични решения заради собствения си интерес.Споко... идва Боко и никого за нищо няма да пита

16

Геро

преди 9 години

Долна и жалка постъпка от една страхлива, некомпетентна и злобна ***. Какъвто и крадец да е шефа на Пирогов, това трябваше да стане с обяснения, с излагане на доказателства, така че ако е крал да отива на съд, което по-този начин и в този момент е невъзможно да се случи.По този начин това същество, дето се водеше министър се изпърдя за последно върху здравната ни система.

15

хм

преди 9 години

Добре, че не смени директора на МБАЛ Киркович Стара Загора с още по-некадърен!

14

Lekar

преди 9 години

Това е доц. Цеков от трета хирургия на Пирогов. Изключително добър и свестен човек. Не го бъркайте с този от други болници. Като човек работил в тази болница доста години на пълно удобрявам това! Едно нещо поне свърши тва абсурдно нещо наречено министерка!!

13

Анонимен

преди 9 години

Гледам много сте се учудили от този акт. Всички правителства като си отиват правят едно и също - назначават удобни хора, които да спъват работата на следващите. Сякаш падате от Марс. Така беше при СДС, при царя, при Бойко, а *** не правят изключение естествено. Затова няма да мръднем и на крачка напред, защото няма никаква приемственост и се почва отначало. Българска работа, ама хич не става.

12

гого

преди 9 години

САМО МИЛАНОВ ПОЗДРАВИ ОТ БИСТРИЦА

11

Боже, пази Бългаия!

преди 9 години

Старото комунистическо-турско правителство е решило в последния момент не пази паметника Шипка, затова пък джамиите ще бъдат пазени. Тези хора всичките са за доживотен затвор. Всеки комунист е антибългарин и всеки подкрепящ БСП, подкрепя разсипването на България.

10

Анонимен

преди 9 години

Резултата от санкциите показва, че кутевчетата трвбва да работят по-две смени за същите пари - рублата пада и на края ще вземат петилетката за 2-3 месеца!

9

Анонимен

преди 9 години

Така е и на 05.08 в МЗХ посред нощите съкращаваха и правиха рокади, в МВР същото, в МРР пак!!Дядо ми разправяше на смъртния одър "Не давайте властта на млад спортист, стар артист и турчин комунист" пък ний все това правим!!! ТЕ създадоха олигарсите, ТЕ организираха мутрите,ТЕ написаха Конституцията, ТЕ окупираха прокуратура, съд и държавната администрация, превзеха ни от вътре тотално. Изхода е ВНС и президентска република, 100 депутата и Плевнята тихомълком както той си знае да ги обезкърви и

8

Анонимен

преди 9 години

И тоз директор се мисли за незаменим.Самовлюбени, нагли и алчни нарциси!!!