93

Анонимен

преди 9 години

До Анониментова ще стане, рано е още

92

Идилчо Идилията

преди 9 години

Най-страшен е радикалният българизъм примесен с домашна пърцуца.

91

Анонимен

преди 9 години

Християнската толерантност накрая ще ни струва скъпо! При започване на евентуална свещена война от мюсулманите, а те вече изобщо не го крият, в Европа има над 30 млн сигурно и повече мюсулмани, от тях поне няколко милиона млади мъже, готови да се бият до смърт и потенциални джихадисти, това означава, че европейските страни докато се усетят и ще бъдат превзети отвътре! Единствения засега истински стожер на християнството са Израел, който успява да възпира похода на ислямистите към Европа!

90

Анонимен

преди 9 години

Лошото е, че големите християнските държави са разделени, докато ислямистите по цял свят са единни и си помагат! Не знам защо, тоест знам защо Путин се нахвърли срещу братска Украйна и се започна конфликт, който не само е братоубийствен и напълно нелогичен, но ще докара ислямистите в Европа! За мен Путин е най-големия виновник за сегашното ненормално положение в Украйна, където християни се избиват помежду си и дано тази лудост спре колкото се може по-бързо, защото истинския враг са джихадистите

89

Анонимен

преди 9 години

Англетата са толкова ислямизирани че е въпрос на няколко години да се обяви Британски Ислямски Халифат. Такава е световната политика диктувана от сащ - да се създаде конфронтация между християни и ислямисти и да започне трета световна.

88

No comment

преди 9 години

Горките хорица в Донецк и луганс, ако все още ги има - Срещу опълченците в Украйна воюват всякакви хора, - отбеляза в разговор с мен политолог от университета в Манчестър (помоли да не го назовавам по име: възгледите му много се разминавали с официалната позиция на Лондон). Киевските власти събират под знамената си кого ли не! И хора, които изобщо не са пипвали оръжие досега, и непоправими бандити.

87

щирлиц

преди 9 години

Само спомен за Израел ще остане един ден.

86

Vassil

преди 9 години

До AZАми отрязват им ***. Това е съвсем официална практика в Египет и се прилага към всички новородени деца от женски пол.

85

Анонимен

преди 9 години

потърси със гугъла - детеродните функции не се увреждат само желанието да курвалува

84

AZ

преди 9 години

ИМАМ ВЪПРОС ! КАК СЕ ОБРЯЗВА ЖЕНА ?????? WTF ?!?!?! :D

83

L

преди 9 години

За всичко са виновни българите и румънците предполагам...

82

Петьо-Еврей

преди 9 години

Докато има Евреи на този свят никого мюсулманите няма да управляват светъ а за халифат само ще мечтаят

81

ПСИХОАНАЛИТИК до 120

преди 9 години

Хабиш си куршумите с тоя дивашки антисемитизъм!Идеологията на българския *** ми е ясна от всякъде-"Да *** еврейте до крак за да дойде световния мир като се надупим на ислямистите че да не ни резнат главицата"!Абсолютно същата дивашка идеология имат и американците-"Да *** руснаците докрай за да дойде световния мир"!Тея две идеологии обаче са коренно различни пък и Русия и Израел могат и сами ядренно да се погрижат за себе си

80

Анонимен

преди 9 години

Момиче джихадист е напуснала Англия , за да се обучи и влезе в Сирия !Подстрекава по интернет и други жени да я следват . Преди малко го показваха по американските новини ! Показваха нейни писмени изявления . Тя там ще си намери и нейният мъж , който се бие !Кой ги пуска тези в Сирия ?Каква е тази бъркотия в света в момента !!

79

Анонимен

преди 9 години

До 105:D :D :D :D :D :D :D :Dсмешен си, шерияд в Европа е цел на Израел

78

аз

преди 9 години

Аман от простотии посвета...аман!

77

Анонимен

преди 9 години

Англия заслужава Бакър да и стане крал, а трите му жени- кралици и 15-те дребни дечица все принцове и принцеси! Тогава нашият цар Киро ще лети до Албиона и ша му носи живак и така ша праат от бъкър и живак чисто злато 14 карата! Алхимия, бракя!

76

Анонимен

преди 9 години

Кви комуникти, ква Москва бе, ойо? Тия са върли ислямисти! Моди си е пуснал брада, а Марийка и колежките и са сфереджета в редакцията. Четът Корана и пишат статии, да ни промиват мозъците, аама ха!

75

Arbiter elegantiarum

преди 9 години

Каквото и да ви говорят, става въпрос за пари и енергия.Зад ислямистите стоят глобалистите, които, както и по време на Втората св.война, отново се прикриват зад измислени от тях идеологии, които ги изкарват жертви.

74

I te taka

преди 9 години

T nas turcite na sa ni zalichili 500 godini ta tiq che ni zalichat ... Ne znam az za islqmisti ili teroristi no ot bulgarina po losh chvek nema .....