48

Ционисти

преди 9 години

Daje i Ekmeletin ihsanoglu e Evrein iskaha da go napravyat prezident no horata vece ne sa tipi Ekmeletin ihsanoglu ima snimki sis evrei na placestata stena no se pravi na muslumani. I mnogo dobri evrei ima no poveceto sa losi

47

Solar-Power

преди 9 години

До 3:Явно не си ходил в Константинопол :)Турците за разлика от нас Българите са години години напред, защото са обединени в трудности.А тук при нас Винету, съсела, волен-болен .... просто няма материял тук.

46

Анонимен

преди 9 години

Video klipa e Erdogan s Azis.

45

Tina

преди 9 години

До Анонимен 53:Съгласна съм, че тези които свалят самолети и взривяват вагони с майки и деца са терористи.Само да не се окаже, че и в двата случая е замесена Турция: единият път пряко чрез агентурата си в България, а другия -косвено чрез господарите си - САЩ...

44

Анонимен

преди 9 години

И Бат Бойко надупен със свалени *** , да довърша заглавието затова са го забранили.

43

Анонимен

преди 9 години

НАБОКО ШЕФА

42

Анонимен

преди 9 години

До st...Местя...*****************Като го местиШ внимавай да не паднеш в някоя дупка, че много вали и потопи стават.

41

Анонимен

преди 9 години

Християнството е единствената права религия.Бог е с нас.

40

Анонимен

преди 9 години

До TinaТези дето свалят самолети може би е имал в предвид човека.При нас им викат терористи а при вас как им викате?

39

Анонимен

преди 9 години

До ИсмаилТиквеника Ердоган-чо ще я затрие,единствения път когато е дръпнала е когато Ататюрк е рязал главите на ходжите.Защо не си оставиш паспорта и не заминаваш за Анадола,лицемери,никой в Европа и дори арабите не ви харесват.

38

Мей-мей

преди 9 години

До правоверенВярно е че е направил някои неща за народа си-но нали за това са го избрали?Връщането назад към фундаменталисткия ислям нямя нищо общо с вярята.

37

Tina

преди 9 години

До agataКажи ми кои терористи-християни имаш в предвид и ще ти кажа моето мнение.

36

АГЕНТ БУДА

преди 9 години

НЕКА АЛЛАХ БДИ НАД ВАС ЕФЕНДИ ЕРДОГАН

35

Gruio

преди 9 години

Лично мое мнение е,че между турци живеещи в евройпеската част на Турция и онези живеещи по на юг разликата е огромна.Лошото е,че чрез религиозен фанатизъм даващ предимство на мъж пред жената,или по-точно обезличаващ жената се търси подкрепата на хора с ниско интелектуално ниво,ниско самочуствие и най-вече желание да са нещо повече от това коет са,като искупителна жертва става жената.Но не мислете че в България е по-различно,тук просто е скрито,вижте само случаите на домашно насилие.

34

agata

преди 9 години

Pak do tebe tina...... ima i hristiani teroristi.... kvo shte pravim sega aaaaaa

33

agata

преди 9 години

Tinche..... prosta si i nemam dumi prosto kakvo da pisha na takava jena kato tebe... samo iskam dati kaja che tezi jeni gi ima i v bg

32

@Tina

преди 9 години

Ти не можеш да разбереш тяхното мислене.Пък и след смяната на имената те реално България (много от тях) я загубиха.Но иначе си права. Те не разбират (или не искат да разберат) всичко, което България им дава.Особено на жените. Защото в мохамеданството ролята на жената е доста гадна.И познавам жени (туркини) дето отидоха в Турция и се върнаха след няколко месеца ужасени, но след като се върнаха и тука за 3 дена забравиха всичко и сега само плюят България.Абе лицемери и лъжци, това са турците.

31

Tina

преди 9 години

И преди съм го казвала на турците: Ако вървите по пътя на религиозния фанатизъм, на тероризма и по въжделенията за възраждането на Османската империя - ще изгубите България. Завинаги.Така, че преди да се подведете по халифатските блянове на един психично болен, задайте си въпроса: Готови ли сте да изгубите България и живота, който тя ви дава?...

30

@Kara Murat

преди 9 години

Ами ако и в Турция имаше комунизъм и там щеше сега да е глад и мизерия.Особено при тази религия.Ама сега какво е положението?Ами че гледам турска телевизия и един от кандидат президентите направо си го каза "Турция не произвежда нищо свое".

29

Kara Murat

преди 9 години

До Анонимен"Съвременна Турция е доста лицемерна. Тя дължи всичко на запада." Язък демек нашите западни братя (или батковци) нас нещо не ни тачат. Защо аджаба?