67

kkk

преди 9 години

Що си мислите, че като си лепнете разни етикети пред името от рода на "експерт" и вдъхвате доверие на някой??? ...си експерта, направо нямам думи за целия този абсурд. Ние и Мадагаскар сме гледали, но не сме чак толкова *** че да ни залъгват някакви главни ЗООКУРАТОРИ и да си мислят че сеят респект с тъпите си изказвания, ужас направо, горкото коте :((((

66

Анонимен

преди 9 години

До автора на статията ***: Колко пари ти даде кмета на Ловеч за да пишеш глупости и да му ставаш адвокат. Дано си му взем поне 10 000лв. Не го жали. Той има пари защото ги краде от обществените поръчки. Даже се е самозабравил. Та ако не си му взел поне 10 000лв си се минал яко. Убиха ягуара и спасиха човешки животи. Ако бяха убили кмета щяха да спасят цял град.

65

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ??

преди 9 години

Убийците на рядък животински вид заслужават доживотен затвор поне според мен..Как е възможно в 21 век пак да ни лъжат че нямало упойки и било невъзможно..???Кое е невъзможно че упойката е струвала поне 200 долара а патрона 2 лева..Това ли е било невъзможно???Прекалено много станаха произволията в тая държава..Просто нямам думи вече

64

нона

преди 9 години

откъде пък се намери експерт по ягуарите, след като нямаше експерт- ветеринар, да каже какво и колко да бъде приспивателното.... по чл.10 от ЗЗЖ до 3 години /ефекгивно/ затвор да убиеца !!!

63

da be

преди 9 години

какво всъщност се случи https://youtube/watch?v=DcD2auma6wQ

62

До Смешна история

преди 9 години

Тъжна история,тъжна Марийкеее,а сега виж да не пресоли манджата

61

king_for_a_day

преди 9 години

И какво е пречело да използват конска доза сънотворно - нали в най-лошия случай е можел да умре... а те като алтернатива направо го убиват? Защо не са му хвърлили храна с приспивателно в нея, след като просто си е лежал до оградата и е бил свикнал с хора? Можели са по всяко време да го застрелят като крайна мярка. Казвате "а ако пострада някой" - добре де, нали е бил отцепен и евакуиран кварталът? Стрелят го с упойката и ако трябва чакат. Защо поне не са опитали? Защото са били ловджии...

60

Samo minavam

преди 9 години

Първо да гръмнат малоумния ловец,застрелял котето.После,кмета на съд,без право на адвокат,експерта,на които е платено да говори глупости,50 тояги на голо.Прощаваи Алонсо,но тази държава е котило на оперирани в главата комунисти.

59

king_for_a_day

преди 9 години

63,64, благодаря. Значи имаме, тоест имахме :( , 63 до 70 кг ягуар, а не някакъв имагинерен 160 кг, за който си прави сметките г-н Експертът. Тоест, да го сравним не с двама възрастни мъже, а с една жена и да го помолим да намали 2.5 пъти въображаемата доза сънотворно, става ли? Не за друго, а за да се придържаме към реалността, а не да си говорим празни приказки като политик в предизборна кампания.

58

Idealist

преди 9 години

Животното е било много изплашено. Тези, които са го ловили,са просто простаци! Да отговарят по закона. Скоро осъдиха човек, който изяде една костенурка!

57

Анонимен

преди 9 години

Московската полиция ловят леопард на 4.08.2014 Добави трите Ш после точка и прибави youtube/watch?v=A7ibrE1d3yM и ще го видите

56

Мърлячи без аналог

преди 9 години

Московската полиция лови леопард на 4.08.2014 г. Напишете трите Ш добавете точка и после youtube/watch?v=A7ibrE1d3yM

55

Какво става

преди 9 години

Много защитници на тези убийци и безхаберници.СЪД за кмета,доктора,ловеца,работника

54

Жоро

преди 9 години

До Тихомир ТомовТихомире, ти изби рибата! Промени световната зоогеография! Ягуари в Камбоджа? Ягуарите, Тихчо, са чада на Новия свят. Испаноезичните им викат "el tigre", което съвсем не значи, че са тигри. Както и пумата не е лъв, нищо че й казват "lion". Всъщност, може да си ловец, прощавам ти. Ловец звучи като "лъжец" и често е точно така.

53

Анонимен

преди 9 години

Гледах по някаква телевизия репортаж с ловеца убил Алонсо.Него упойката със сигурност нямаше да го хване,защото видимо беше ударил няколко за "Бог да прости".

52

До

преди 9 години

До Смешна историяКакви деца?! Животното е било в зоопарка през цялото време, а 'бягството' му се е случило сутринта преди да има хора. "Бих искала да ви видя на улицата срещу това красиво животно!" Такива животни сами не ходят по улицата. Мястото му не е на улицата, а в джунглата. Аз там не ходя, ако е на улицата то е по вина пак на хората. За да не е застрашен ничий живот: животните в естествената им среда, и който ходи там на собствена отговорност.

51

do 58

преди 9 години

Ловецът Денко Николов, който гръмна ягуара в главата: Затварям телефона, като чуя: Честит трофей:24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4229722

50

do 51

преди 9 години

v 24 chasa pishe 63 kg nqkude drugade 4etoh 4e e bil 70 kg

49

do king_for_a_day

преди 9 години

v 24 chasa pishe(neznam dali e vqrno):"Алонсо лежеше на 2 метра от оградата на зоопарка, разказа д-р Вацов.Той е убеден, че не е било възможно ягуарът да бъде спасен. 63-килограмовият хищник представлявал сериозна заплаха за хората. На практика извън клетката той бил неконтролируем и много опасен.

48

Смешна история

преди 9 години

Наистина, хайде всички "любители" на животни да престанат с тъпите си нападки.Пресолихте манджата!Става дума за спасяване на човешки живот!Лично аз съм противник на коридата, дори на впрягането на конете в каруци! За клане на животни въобще не ми се мисли!Но да се остави обезумял хищник да тича из населено място, където представете си има и деца!!!, само защото е красив и рядък екземпляр, извинявайте, ама е малко несъстоятелно...Бих искала да ви видя на улицата срещу това красиво животно!..