12

№№№

преди 9 години

САЩ И НАТО убиха Кадафи и сега държавата цъфти и бере плодовете на западната демокрация ЧЕСТИТО !!!

11

hfhdjchh

преди 9 години

Kaxe sa sega akulite deto vikaha svaletekadafi svalete kadafi sichko shte se opravi . Elate obqsnete molq vi zashto nishto ne se opravi sled kato ubiha kadafi kato plah ?

10

тра-ла-ла

преди 9 години

... внос на демокрация... внос на смърт...

9

койчо

преди 9 години

Либийците получават плодовете на внесената от америка "демокрация". ДАНО ИМ ПРИСЕДНАТ!!!Същите плодове ядат и иракчаните, но според америка това са "вътрешни работи"!!!

8

Идеалист

преди 9 години

Беше добра и хубава държава. Сега е бунище, защото амерканците я докараха до това положение. Фрустрираната Клинтън, заповяда да убият Кадафи! Живейте сега в демокрация! Дълго ще ви яхат фундаметалистите!

7

циника

преди 9 години

10,*** такъв, десетки хиляди българи вече са го правили това упражнение с ходенето в Либия при Кадафи и направиха пари.Сега при новите трансатлантически ценности либийците не просто няма да видят "безплатен обяд", а изобщо ще забравят какво е обяд!

6

Анонимен

преди 9 години

Пишещите *** по-долу явно не са разбрали че безплатни неща няма. Ами вземете си дрипите и се установете там петрола евтин, тока евтин и.т.н. и освободете България от отвратителното си присъствие. Ако все пак не ви хареса може да пробвате на изток или към сибир!

5

Анонимен

преди 9 години

Петролът е по-евтин от водата. 1 литър бензин $ 0,14.

4

Анонимен

преди 9 години

Верига магазини за големи семейства със символични цени на основните хранителни продукти.За продажба на продукти с изтекъл срок на годност големи глоби и затвор за спекулантите.Част от аптеките с безплатни лекарства.Фалшифицирането на лекарства смъртно наказание.Наеми забранено е събирането на наеми.Такси за електричество на населението няма.Продажбата и употребата на алкохол е забранена .Безлихвени кредити за купуване на жилище и кола.Брокерските услуги са забранени.При закупуването на автомобил 50% се изплащат от държавата, а на бойците от народното опълчение 65%.

3

Анонимен

преди 9 години

Данни за живота в Либия при Кадафи БВП на глава от населението $ 14,192.За всеки член от семейството държавата плаща годишно $ 1,000 субсидии.Помощи за безработица 730 $.Заплата на мед.сестра $ 1000.За всяко новородено се плаща $ 7,000.Младоженците получават помощ от 64 000 $ за покупка на жилище.При откриването на частен бизнес еднократна финансова помощ 20 000 $.Високи данъци и налози са забранени със закон.Образованието и медицината са безплатни.Образованието и стажовете в чужбина са на правителствени разноски.

2

Анонимен

преди 9 години

Невъзможно, там е демокрация и цивилизация. Нали Фашингтон и Европуделите се погрижиха.

1

Анонимен

преди 9 години

Ривети ли за кадафи, рИветИ ли, *** проста!