41

Анонимен

преди 9 години

Ядреното оръжие е предотвратило повече войни и е спасило повече животи от всички носители на нобеловата награда за мир заедно !!!

40

Анонимен

преди 9 години

Преди 69 години краварите са били вързан човек ! Това е била тогава Япония ! Големи храбреци !

39

Атакист

преди 9 години

Ми Японецо-каквото повикало такова се обадило.Я си кажи ти какво правеше с хората в лагерите ти, убиваше ли хората защото са християни,каква е ценностната система в обществото ти, и не нападна ли пръв ти?Понеже си тотален *** те сполетя и Фукушима за да ти припомни уроците от миналото които не успя да усвои тъпата ти азиятска тиква след Хирошима.Само с лудо бачкане дисциплина и възпитание човек не мое да избегне възмездието си.Трябва и духовност.

38

Анонимен

преди 9 години

САЩ са символ на злото. Те са най-големите убийци в световен мащаб. Живеят си добре само и единствено защото експлоатират и завземат ресурсите на по-бедните нации. ***.

37

Анонимен

преди 9 години

Ало 100 -къш веднага в САЩ да ти отпорят *** от бач-роб такъв

36

Юсуф

преди 9 години

Затова сега Японците много обичат САЩ и им изпълняват инструкциите за санкции срещу Русия. Явно малко им са 2 бомби

35

Анонимен

преди 9 години

"Япония отбеляза 69 години от нападението над Хирошима"69 - това не е ли секс поза? Честито и на японците и на хамериканците.

34

Анонимен

преди 9 години

Нека се замислим,когато САЩ говорят за демокрация,мир,просперитет,цивилизационен избор и т.н ,как са действали за постигане на тези идеи.Те са единствената страна използвала ядрено оръжие във военни действия срещу мирни граждани,единствената страна използвала масово химическо и биологическо оръжие срещу,единстваната страна използвала масово бомби с обогатен уран,страната използвала масово "законодателно" инквизиция-физически и психологически средства за изтръгване на показания от пленници и затворници-Гуантанамо,Ирак.

33

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПо време на Втората Световна Война, Япония няма мирно население - тя е в състояние на тотална война, тоест всеки цивилен е мобилизиран да се бие и убива.

32

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Вярно е че дори в 21 век влиянието на религията е много силно, но това не значи че всяка дискусия трябва да се превърне в безцелен теологичен спор.Още повече точно под тази статия повечето от коментиращите на религиозна тема демонстрират забележителни празноти в знанията си, но това явно не им пречи да се изказват с патос. (Това последното не се отнася за Одисей - той изглежда е залягал повечко над книжките)

31

Анонимен

преди 9 години

Империята на злото САЩ е единствената, позволила си да използва ядрено оръжие по мирно население, и то не в един, а цели 2 града!

30

Атома

преди 9 години

Сега е време японците да поискат от американците да се разоръжат първи от ядрените оръжия като първа страна агресор дръзнала да ги използва срещу мирно население!

29

tih velikan 681

преди 9 години

Otnosno hristiyanstvoto purvi v Europata sa Armenia,koito oficialno go priemat sus zakon.Ne v EU a Evropeiskiat kontinent.

28

Анонимен

преди 9 години

Абе за ядрени оръжия ли става дума или теологични спорове?Намерете си друга статия да си говорите за религии. Тук става дума за нещо доста по-сериозно.

27

Анонимен

преди 9 години

Американска демокрация в действие!

26

Анонимен

преди 9 години

Дано същото се случи и със САЩ възможно най-скоро, дано тази империя на злото бъде срутена като Вавилонската кула!

25

tih velikan 681

преди 9 години

YAPONIA MISLESHE DRUGO PREDI NAPADENIETO SI NAD PURL HURBUR.SPECHELI VOINATA S RUSIA SUS START SKANDAL V SANKT PETERBURG.ZATOVA VSYAKA DURJAVA MISLI ZA SIGURNOSTTA SI SUVERINITETA SI I ZATOVA UCHASTVA V NATO I KUP DRUGI ORGANIZACII V SLUCHAI CHE SA NAPADNATI OT BOLNI AMBICI KAKVITO MISULTA ZA YADRENO ORUJIE ZA NAS SA ZLO,NO ZA DRUGI CEL I SIGURNOST.

24

Брaнник

преди 9 години

Християнството идвa от Юдея, тaм е люлкaтa нa нaшaтa Вярa! A руснaците- милиционери превръщaщи църкви в тоaлетни...товa и турците не сa го прaвели!!!

23

Анонимен

преди 9 години

53 Моите роднини сa БЪЛГAРИ РОДОМ И ДУХОМ, ОРТОДОКСAЛНИ ХРИСТИЯНИ, a твоите сa руски ***, " попове" с червени петолъчки нa зaдните чaсти. Ето я рaзликaтa!

22

До 33

преди 9 години

Явно ти си неграмотника. Исус е разпънат по заповед на Пилат Понтийски именно от римляните, които са управлявали тогава тези територии. В римската империя християнството е било преследвано до IV век. Чак тогава става официална религия, а преди това, са ги хвърляли на лъвовете. Малко вземи, че прочети вместо да обиждаш другите.