244

Гошко

преди 9 години

От тоя Воронеж ме хванА сърбеж!

243

Българофил

преди 9 години

Американче пита баща си :-Тате колко ще струва един хамбургер в Макдоналдс след войната с Русия ?-Една рубла сине- отговаря бащата.

242

Tina

преди 9 години

Не разбраха глупаците, че Русия може без тях, но те не могат без Русия...

241

Анонимен

преди 9 години

А санкции за Израел?!Алооо "демократите"от Хамерикаи ЕвроГейския съюз?!За *** чифутизащо няма санкции?!

240

Ако случайно

преди 9 години

нигера не сполучи със санкциите - да нареди на тиквуня да ги напляска.

239

Анонимен

преди 9 години

*** тръгна по най-лошия път и няма да отиде далеч

238

Брaнник

преди 9 години

руски " сaнкции" мухaхaхaхa, джуджето рaзкaзвa вицове нa крепостните

237

бай гадняки

преди 9 години

До бай Петолъчко 354А бе бай Петолъчко може ли малко по бизнес да поговорим,въпроса ми е следния:можеш ли да доставиш петолъчки изгодно и спешно ?Питам те защото в сайта има един но той ги дава в комплект с ***/китайско производство/.Трябват ми за всеки случай и за подаръци на близки хора тези петолъчки.

236

бай гадняки

преди 9 години

До Анонимен 355 Не се отчайвай толкова лесно,ще има но какви добри или лоши това е дилемата.

235

Анонимен

преди 9 години

***, почвам да се отчайвам, вече 5 часа не е имало новина за матушка

234

Камаз

преди 9 години

Той нека спре износа на мамашки за чужбина, пък да ви видя тогава как ще гоните магарици и крави по поляните.Ония западните свинки за нищо не стават.

233

Анонимен

преди 9 години

а бе ***, не разбрахте ли че хамериката казва ко ще е

232

Анонимен

преди 9 години

***, спри да търгуваш с долари, истеглете си парите оте евопейските банки и ги преместете в азиатски и са дотам!

231

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКитай не е 1-ва икономическа сила>САЩ имат компании из цял свят изнесли се за да не плащат високи данъци у дома.Виждаш голямите Интернет гиганти как са базирани и оперират из цял свят.Ако акумулираме всички задгранични икономически субекти на САЩ БВП на янките ще нарасне неимоверно повече от 17-18 трилиона годишно------какво да им се обяснява на ***, китай та китай. ми те китай са това благосарение на хамериканците. биха ли постигнали нещо сами ?

230

С.С.С.Р

преди 9 години

"Те и Пирамидите са ги строили след война ама колко роби са се батисали тебе сигурно това не те интересува." - Защото империята на злото УСА, сигурно не е построена с *** и най - вече *** кръв , а ??

229

Анонимен

преди 9 години

До Богдана КарадочеваКолко пъти ,колко пъти един ли сто ли..?//////Колко пъти ще го правите този СССР и кога ще излезе сполучлив?---Изкуфяла си бабе, някои хора изглупяват с годините. Имаше само един опит. И за първи опит беше доста успешен. Страна съсипана от войната се възстанови сама без никакъв план маршал и стана световна военна и икономическа сила. Никой първи опит не е бил толкова успешен. А запада в момента се срива без никой да го бута.

228

С.С.С.Р

преди 9 години

СССР ще е факт до година ! Бум !

227

до играта загрубя

преди 9 години

Двамата железни лидери в лицето на Тачър и Рейгън фалираха империята на злото.---Да ама не. Рейгън и Тачър врегнаха целия свят - ресурс надвишаващ десетократно ресура на СССР да ги съсипят и не успяха защото икономиката на СССР беше десетократно по ефективна. Но СССР се срина. Срина СЕ! Отвътре. Продадоха се за дънки и западни джаджи. Каквото сам си направи човек, друг не може да му го направи. Сега обаче Русия си е научила урока - 90те няма да се повторят. САЩ ще го духат.

226

Анонимен

преди 9 години

A sega na kade Putq?

225

светлото бъдеще

преди 9 години

Ако отнемат визитие на жените на руските олигарси за да не могат да пазаруват в Милано/Париж/ Лондон до 2 седмици ще има пуч и *** ще бъде препариран редом до Улянов....